- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нещо не е наред
1.Що се отнася до злобата - ДА!Наистина голям процент от съфорумниците ни (включително и аз де) са настроени много отрицателно и понякога си казват това,което мислят,но честно казано е НОРМАЛНО!!!
Ето аз например съм във форума от година и малко ... Видяла съм какви ли не теми и отначало отговарях на всяка спокойно,като нормален човек,но след няколко месеца отговаряне на едни и същи по смисъл теми просто няма как да не озлобее човек!!!
Вярно е,че това си е техния живот и могат да ходят да се е*ът,колкото си искат,но щом не искат да ги нареждаме из форума - ми нека просто да не пишат тук!!!Освен това преди да пускат еднакви теми,защо просто не използват ТЪРСАЧКАТА?!Или поне преди да тръгнат да се е*ът с тоя и с оня - нека попрочетът малко инфо за секса,за риска от забременяване,за начините,по които може да се забременее,за болестите,предавани по полов път и т.н. и чак тогава да си отварят краката!!!
(спирам да пиша по тази тема,че ми идва да напсувам някого)
2.Не съм съгласна с твърдението ти,че родителите не обръщат внимание на децата си!!!Едва ли има някой родител,който не се интересува от ежедневието на детето си,от оценките,от образованието му,от проблемите му и т.н. ... Просто днешните "деца" се имат за много големи и правят родителите си на 2 ст'инки ... (е айде не всички са такива,но повечето ...) Примерно родителя казва:"Излез,но се прибери до 22:30" и лапето к'во отговаря:"Абе ти луд/а ли си?!Да не съм 5 клас,че да се прибирам толкова рано" ... Друг случай - родителя:"Нямаш ли намерение да си пооправиш успеха и да спреш да бягаш от училище?!" ... детето:"Да бе,да не съм зубър,че да седна да уча,а и как се ходи на училище от 7:30 без да си изпил поне едно кафе?!"
(естествено примерите сега си ги измислих,но всеки разбра,а и знае,за какво намеквах)
Оффф и мен нещо ме домързя да пиша,така че се спирам до тук![]()