- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво ще запомните 2008 година?
Днес е 31 декември и още не мога да повярвам,че от утре е 2009 година и всичко започва на ново .![]()
Въпросът ми към всички вас е с какво ще запомните тази година?Горещи и страстни дни и нощи?С голяма любов?С разочарование?
С каквото и да е![]()
П.П Ако темата не е за този раздел,нека модераторите я преместят![]()
Весело прекарване!
az taq godina 6e q zapomnq i sus golqma lubov,i sus golemi gre6ki,i sus mnogo razo4arovaniq...abe taq godina za men li4no be6e mnogo skapana godina s izkliu4eniq no se nadqvam nagodina da e po dobre![]()
Тази година срещнах най-прекрасното създание, което ме направи щастлива и за първи път на Нова година ще празнувам с гаджеАдски съм хепи!!! Та от тази година ще гледам да запомня точно последните 9 месеца щастие с него, че за преди тва не ми се и мисли...
![]()
Желая ти приятно прекарване!Първоначално написано от Bellatrix
![]()
И аз тази година за пръв път ще празнувам с приятеля ми,въпреки че не е много сигурно![]()
Преместих се в ново даскало, скарах се с доста хора, преебах други хора, сам се преебах..Общо взето с хубави работи..
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
главно че зашочнах да водя полов живот....че спечелих 1-ва награда за вокал....всички яко моменти с фр и семейство..приеха ме да уча...започнах да свиря на китара...и за др сега не се сещам
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ще запомня само втората половина от годината... От 12ти юли, когато се запознах с един чаровен младеж, който идваше чак от Стара Загора за да ме види... Щя е запомня с това, че се влюбих за първи път през живота си, че с него правих секс за първи път и че за първи път сърцето ми беше разбито, след 4 месеца щастие които минаха като на сън. Ще я запомня с това, че порастнах мъничко и се промених доста. Но най-вече ще помня влаковете и погледът му когато ме види да слизам...
Само че моите са 1О месецаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
abe to i az imah nqkolko takiva krasivi meseca ama vsi4ko hubavo si ima na4alo i krai....kraqt im nastupi i dano nagodina e po hubavo ot sega6nata koqto ve4e otmina de
Аз така и не си отговорих на темата
Аз ще запомня 2008 година с някои хубави моменти,но мисля,че лошите преобладаваха.
В началото на годината се върна един стар приятел в моя град(тогава бяхме заедно).Малко по-късно се разделихме и поднових отношенията си с бившия си приятел.Той се върна от Испания юни месец.Бяха големи радости,голямо нещоЮли правих секс за първи път.Август ми разбиха сърцето на мильон парченца,които до ден днешен се опитвам да събера...
Септември се запознах с много мило момче,с което съм заедно в момента.
Общо взето от септември насам мога да кажа,че съм щастлива.
Надявам се 2009 да донесе повече усмивки и повече щастие на мен и на моето семейство!
kolkoto i zaobilkolno da se opitva6 da go kaje6 vsi4ki ni razbraha 4e az sum ti razbil surceto....Първоначално написано от princesa_viki
![]()
nqma6e smisul da go komentira6 nooo kakto i da e
Аз мисля,че всички си знаятПървоначално написано от x3eme
А и не е лъжа.
ne 4e luje6 no kolkoto po mislim za minaloto tolkova po gadno stava
za tova zabravi go kakto mi kaza 4e si napravila i taka![]()
Да,забравила съм го,ама понякога всеки се сеща разни неща от предиПървоначално написано от x3eme
Неизбежно е
znam i az se se6tam no...Първоначално написано от princesa_viki
aide da ne spamime temata ti iska6 li![]()
nqma smisul da se vru6tame nazad..govorili sme si za tova
kaktoto bilo bilo sega produljavame napred koito kak moje
poehme po razli4ni puti6ta
az ot teb imam dobri spomeni i mnogo malko lo6i
nqma zna4enie.minalo zaminalo
кво става тука е![]()
+68989548956985689659854Първоначално написано от TheRunaway
![]()
![]()
Am I invisible because you ignore me?
Като цяло хубава година, с известни изключения, разбира се.
Започнах да водя полов живот.
Имах страхотни дни, прекарани с момчето ми.![]()
Преместих се в друго училище, но въпреки всичко успях, макар и трудно.
Сдобих се с много хубави неща, общо взето. Друго не се сещам за момента. Дано 2009-та е по-хубава.))
mn zle e6e taq godina vse lo6i raoti
Is everybody going crazy?!?
За мен лично 2008 беше най шибаната, скапаната, тъпа година през живота ми до сега. Много лоши неща ми се случиха, много неща не можах да изпълня , много разочарования и простотий ми се случиха надявам се 2009 да е по благосклонна ...... ако ли не fuck life![]()
Искренно ти го пожелавам!Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
Благодаря за пожеланиетоПървоначално написано от princesa_viki
[мечка] хехе
Да ти се връща тъпкано и на теб пожелавам само хубави моменти и успехи в живота и любовта през 2009![]()
БлагодаряПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
![]()
С това че ми се случи най-хубавото и най-гадното нещо, а то вече не е до мен...
1.Мога да се хвана на бас,че последната седмица на 2008 е била най-хубавата през цялата годинаПървоначално написано от x3eme
И смея да твърдя,че ДО НЯКЪДЕ и аз имам пръст в тая работа
![]()
![]()
2.2009 110% ще е по-хубава за теб,защото те очакват 2 запознанства (е надявам се да се стигне и до второто де,но поне едното е сигурно) с хора,на които (поне по мои наблюдения) държиш адски много :P
По темата:Миии ще запомня 2008 с доста интересни нещаГотино и забавно лято с компанията,готини случки с бившото гадже,още по-готини със сегашното ... Няколко автомобилни катастрофи (в които не участвах и нямаше пострадали,освен самите коли де),30-40 смахнати и луди купона+още двойно толкова по-спокойни :P ... Хммм сигурно има и други неща,но за момента не се сещам
![]()
Първоначално написано от nejnaDROGA
6e ima6 iznenada za koqto po kusno 6ti kaja
![]()