- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с пениса
Здравейте, да ви питам моя пенис не се бели. Пречи ли ми да правя секс? Трябва ли да направа нещо ? Големината му е нормална ... Всичко друго е ОК. Просто си нямам идеа когато й го вкарам , дали ше ме заболи , дали няма да се скъса кожата? И някои с опит да ми каже дали е широко витре (в клитора).
Прочети темата за фимозата.
Ще те боли - ДА. Много малко хора не ги боли като правят секс.
Може ли да се скъса - малко вероятно но не е невъзможно. Има опасности от травми.
Най неприятният сценарий е докато ти е надървен главата все пак да успее да се провре през кожата и кожата както е стисната да стисне прекалено силно главата. Така кръвта не може да се върне обратно и члена остава надървен а те боли и нищо не можеш да направиш да ти спадне защото се "заклещва". Тогава се тича в болницата за спешна операция.
По добре отиди на уролог преди да правиш секс. Дори да те обрежат секс може да се прави 3 седмици след операцията.
Не знам за вас ама и аз кат бях малък се бях паникиосал с това и сънувах даже как ми пада кожата от х*я и беше бах си кошмара ама нямаше форум дето да питам затва просто нищо не съм правил сега всичко ми е наред. Така че ако искаш вари на доктор за по сигурно защото не всички сме еднакви и както аз ти казвам че при мен не е било проблем при теб може да е.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
dali e 6iroko v klitora![]()
![]()
![]()
malele razbi me
![]()
![]()
![]()
Пич, отивай на лекар !!!
А след това седни почети малко да се образоваш че тва с клитора беше...мн зле хаха...ама нищо хубу че ги има такива като теб да забавляват останалите![]()
Ми от къде да знае момчето... дали е тяско или широкоПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
tova e nai protivniq profil koito sum vijdalaПървоначално написано от Pasturmata
pozdravleniq![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ХАеха то това е май и идеята на човекаПървоначално написано от AutumnTears
не е лошо да прегледаш ей тази темичка > http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598 успех![]()
Преди да излезе широко ли му е било? Аз мисля, че не.Първоначално написано от Adwokat
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
оди на доктор за сигурация![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
^^ Май да, което според мен си е бая проблем.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ахахаххаПървоначално написано от Pasturmata
много сладко куче![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Кво се базикате с момчето бе боклуци скапани , а по темата , пич имаш фимоза ... и аз имах и ме оперираха и всичко сега е ток , и при секс ще те боли даи няма да усещаш нищи , няма да е както при обикновен секс , отиди на уролог ще ти каже къде и кога да ти направят операция , тя е около 10-15 минути с местна упойка , нищо няма да усетиш
айде късмет и по смело!
BULGARIAN ---- ANIMALS
олелее бахти темата..радва мноу..
ахах.. а относно пича.. да вземе верно да се образова..
![]()
Преди да питаш такива глупости вземи да прочетеш малко за анатомията на жената