Такам... Добър вечер на всички най напред. Значи проблемът на мен ми е, че немога да разбера едно момче какво иска да каже с държанието си. Преди близо 1 година с него бяхме гаджета обаче нещо не потръгнаха нещата и скъсахме(той ме заряза,което бе6е доста унизително, както и да е), останахме си приятели УЖ , и той изведнъж си промери държанието към мен. Когато се случваше така, че сме заедно на кафе той постоянно се заяждаше с мен, постоянно си се закачахме и наскоро аз тръгнах с един негов братовчед и откакто започнах да ходя с братовчед му започна да се държи супер мило, грижи се за мен и най-странното е, че винаги когато останем сами той започва да ме прегръща и целува , ядосва се когато види 4е говоря с некое друго мом4е по тела или пак се срещтна с друго момче. Понякога си мисля, че ме харесва, адруг път - не. Незнам какво иска да каже с това негово поведение. Вие как мислите ? Кажете си мнението че това момче направо ме побърква, и лошото е, че той пак започва да ми харесва иии благодаря предварително