- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много изтощена коса... Помощ !
Та имам проблем ... от две години косата ми се омазнява бързо и я мия през ден , няма начин , но откакто я боядисах , косата ми не е толкова гъста ... и все пак е изтощена , защото я и изправям ... какво да направя , за да й се върне гъстота и за да я мия поне на два дена ?
fff faling .
Спри да я третираш по какъвто и да било начин с преси и други боклуци....
Тривитаминол!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Първоначално написано от slim__shadygirl
Не съм го пробвала но има доста хора доволни от него , така че предполагам че си струва да опиташ
![]()
Спри известно време да я изправяш, остави я да си почине малко, ползвай маски за коса, кристали..
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Маслата на Икаров ще оправят всичко!Също така използвай и маска или спрей за суха коса без отмиване но не го пръскай в корените.Обаче ако косата ти е нацъфтяла ще трябва да я отрежеш.
спри да я третираш с всякви боклуци и я подхранвай с разни маски, из нета има доста..., а най- лесното е като така или иначе я миеш през ден използвай поне яйце или по- слаб шампоан.... много витамини
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Тривитаминола е комбинация от 3 витамина в течно състояние.Действа!Първоначално написано от NoCaption
BTW:Не е само за оВце
Ако не ти се нрави тривитаминола,ампулите на Vichy също са мн добри![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
от боядисването и изправянето е.преди 1 година косата ми беше добре, но исках промяна и си направих кичури.още една грешка ми беше че си купих и преса и сега ми е като слама и се чудя какво да я правя.за начало спри да я изправяш за около 1-2 месеца и си потърси шампоан и маска за изтощена коса.засега не мога да ти препоръчам нищо...sorry.
Сетих се и за зехтин.Купи си екстра върджин-около 10лв и ще ти струва по-малко отколкото за си купиш маска шампоан и ампули,а ще ти оправи косата.Избягвай да го нанасяш в корените освен ако не ти е суха иначе може да тисе омазни.
Спираш да я третираш по какъвто и да е начин.Подстригваш се колкото е нужно (смисъл колкото цъфти,ако изобщо ти цъфти) ... Ползваш шампоани за мазна коса и ще ти се оправи с времето.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от Liar
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
И аз попринцип се изправям , но нямах ниаккъв проблем доакто преди месец ан една ескурзия не ме накъдриха с една много стара маша ... на сутринта не приличаше на нищо и я поизпраивх криво ляво ... Вечерта като се прибрах вече приличаше на слама с подвити сухи краища направо ужас! Направих си маска ( без преди това д аси мия косата с шампоан) и се пооправи и продължих с маските уж биваше ( онзи ден видях че е с итекъл срок ан годност ,а се чудех защо не е кой знае аквъ ефекта) . Постригах се и проъдлжих с маските и положението бе овладяно , но онзи ден си взех маска на Глис с масло от дива роза ( за стресирана коса) и съм страшно доволна ! Още от първата употреба косата ми стана мека като коприна ... по мека и от преди въпросната маша ! За това пробвай с някоя маска за стресирана , изтощена или третирана коса и пий витамини за коса или хапчета от сорта на Мерц![]()
Спри да използваш пресата,асешоара го използвай когато наистина се налага.Използвай подхранващи маски или въобще продукти за подхранване (аз съм доволна от Глис-жълтия)
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
използвай шампоан/балсам 2в1 и маска за коса. Ограничи пресата и сешоара до минимум. Много ефикасен начин за сгъстяване на косата е чрез газ и мас (най-често го ползват при децата против въшки) малко смърди, но много помага.
Fuck you You fucking Fuckers
Продуктите 2в1 като шампоан +балсам на едно "утежняват" косата.Щом нейната се омазнява бързо предполагам е тънка и вероятно ще и се сплеска.
Рецептата за съжаление не може да стъсти косата.Нищо не може,ако не е заложено генетично.Иначе е много добра,но при положение,че има заместители като бадемово масло например,не виждам смисъл да се тормози със мас...
Мм...Аз всеки ден си я мия и си я изправям слагам пяна или я изправя, и я пръскам с лак за коса, и за сега нямам проблеми. Дано и да нямам де.![]()
btw i az imam takav problem,samo 4e moqta ne se omaznqva barzo,osven tova q podhranvam s maski,kristali za kosa,specialni kremove za kosa i ka4estveni 6ampoani.Kato cqlo e mn meka,gladka i izglejda mn dobre,ne kato slama,oba4e stana po rqdka ot kakto q boqdisah i az :S
VsQkA SlUcHaInOsT E ChiStO NaMeReNiE !!!
Маскиии...
Примерно нещо такова ако искаш ти да си го приготвяш:
Мас,газ,ракия,тривитаминол, яйце,кисело мляко,хума
Или иди някъде където продават козметика и кажи да ти предпоръчат нещо!
Но рецептата която ти написах малко по горе е добра освежава косата.![]()
Спри с преси и сешуари
Подстрижи връхчетата
Купи си шампоан и балсам хубави-недей за мазна коса нищо че ти се омазнява
Само на краищата слагай кристали