- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали времето лекува?
Значи за втори път съм в труден период забравяне на даден човек който ОБИЧАМ АДСКИ СИЛНО знам че трябва да го забравя и се опитвам ма нищо и нищо всеки ден !Пак е в главата ми пак съм със спомените някой път искам да се обадя толкова е силно желанието но знам че ще получа само смотаната БОЛКА! Тва с времето действа само ако имаш търпение а според мен аз съм слаб човек понякога искам да съм кат другите да съм гадна и да се права че не ми пука! Но просто исках да споделя кво ми е всъщност БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ КОЙТО ГО Е ПРОЧЕЛ![]()
Времето НЕ лекува ... Просто с времето , спира да ти пука, че те боли ((:
да и според мен не лекува щом се мъчех 2 годиниПървоначално написано от PreciousDiamond
и накрая от самосебеси спря
Не, времето не лекува, не се заблуждавай.
С времето чувствата избледняват и изчезват.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Лекува,времето лекува и оправя и разваля.Да го забравиш по барже почни и направиш това което си искала преди даго правиш..излизаи с други момчета и момичета не се застояваи сама...не се изолираи от другите!![]()
Не съм съгласна тука !Първоначално написано от Remini
Ако наистина си обичал , едва ли ще ти избледнеят чувствата ...
![]()
ЗА ВТОРИ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ АКО ОБИЧАШ !!! ТРУДНО ЗАХВЪРЛЯШ ЛЮБОВТАПървоначално написано от PreciousDiamond
Момичета..не може вечно да обичаш някой и вие знаете много добре това...Първоначално написано от beb4yy
АЗ не го знам .. нъъъцкиПървоначално написано от Remini
Мама и тати се обичат от панти века !
![]()
почти всеки е останал с впечатлението че времето лекува а не е така
забравяш някого чак когато намериш някой който да го замести
е спомените не се забравят но чувствата избледняват когато има някой друг който да обичаш фокусираш цялото си внимание върху вече новата любов и някак си вече няма време да си спомняш за другия
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Майка ти и баща ти не могат да се разделят,защото имат задължения.Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Майка ми и баща ми са заедно от 9ти клас ! ( да ги е*а в помиярите) Мислиш ли , че ако са искали нямаше да се разделят ?Първоначално написано от Remini
А пък колкото до задълженията .. По твоята логика нямаше да има разведени родители (: Каакто и да е отклонихме се от темичката
![]()
Просто продължавам да поддържам тезата,че вечна любов няма.Ще ти кажа главна причина поради която няма да се разделят-ТИ!Замисли се по колко пъти на ден се целуват,гушкат,баща ти я извежда на разходки и т.н...Първоначално написано от PreciousDiamond
Дообре ..!Живеем в свободна държава, всеки си има право на мнение!
![]()
Напълно подкрепям това мнение.Първоначално написано от depressedgirl
![]()
Да така е... в тоя живот трябва да си НЕПУКИСТ за да си като другите и да не ти пука за нищо.Първоначално написано от beb4yy
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Времето лекува в комбинация с други фактори.
Разбира се трябва да се вземе предвид периода от време.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+132425234264Първоначално написано от PreciousDiamond
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
времето лекува махмурлук, физически рани, зависимости, пороци... лекува грипчета, простуди, болен зъб, порязване, падане, счупване... и кво ли още не!
Май със забравата, разбитото сърце, раздялата не може да се справи. Според мен а и от личен опит знам, че времето не лекува. Може а притъпи болката, да мислиш по - рядко за даден човек, но... ако сте преживели нещо истинско, силно, чисто... ЛЮБОВ, много трудно се забравя.... Дори не се забравя, винаги сиима едно "споменче", което от време на време припомня, че го има!
Моят съвет е просто да си запълваш ежедневието с много неща, да мислиш за други неща, да разсейваш мислите си за човека и... след доста време може да установиш, че ве4е не ти липсва толкова много, не мислиш толкова често за него... но не си го забравила напълно!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Абе каквото и да става, все ще останеш със спомен за всичко което се е случило и за човека който си обичал..![]()