.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Времето в известен смисъл лекува.Болката не си отива,дори след като чувствата ги няма.Спомена остава.Но с времето започваш все по-рядко да се сещаш за този,който те е наранил.Когато се сетиш-боли,но със времето това става все по-рядко.Поне при мен е така

Голям фен Аватара на beb4yy
    Претръпваш и спира да те боли Да но има едно но сядаш с приятели един прекрасен ден и всеки разказва за свойте спомени тогава ти се сещаш за този човек ИЗВОДА Е ЧЕ ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧАШ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПРЕШ ДА ГО ОБИЧАШ НО НЕ И ДА ГО ЗАБРАВИШ И ДА НЕ ТИ ОСТАНЕ ПОНЕ ЕДИН КРАСИВ СПОМЕН

Цитирай Първоначално написано от Remini
    С времето чувствата избледняват и изчезват.

Da

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    лекува но само ако го искаш и наистина си го наложиш

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Времето НЕ лекува ... Просто с времето , спира да ти пука, че те боли ((:
    +1

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хмм как ще забравиш момчето като сама не искаш и отговаряш и коментираш коментарите на другите и приемаш вси1ко така на леко да се каже.Ти не си се и опитвала,ти си втълпила просто.Помисли на теб кво ти е гадно заради него,помисли за болката която ти причинява всеки ден и те измъчва по този начин.Бързо ще го намразиш,така направих и аз
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Времето лекува ако му позволиш. Ако всеки ден си донабиваш в главата, че ти липсва и си припомняш всичко, няма да се отърсиш никога.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

според мен от времето просто ти писва да изпитваш едно и също 4увство на тъга и самота и решаваш 4е е време да намериш щастието и да загърбиш миналото
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен
    А времето дали лекуваа, времето дали летиии или само така ми се струва... много яка песен, нвм

Та по темата: Ми аз толкова пробвах да забравям И нищо не става, шибано
    nicolepcd

Не лекува. Просто трябва да забравиш.

Не,просто спира да ти пука ...

Времето неможе да излекува всичко за жалост споменът за станалото винаги остава,премахва се само повърхностно болката,но тя може пак да се събуди,ако някой те нарани(дано никога не се повтаря)...та така де ще ти мине,но гледай сега да не оставаш сама с мислите си,а излизай по-често,забавлявай се,приятелите винаги помагат в такива моменти

Град
    плевен
    времето лекува, просто трябва да имаш силна воля за да забравиш дадения човек.Когато намериш по добър от него няма да ти пъка за стария.и знай ,че следвашия винаги е по-добър.
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Кви са тея драми бе..естествено че времето лекува. Винаги след съсипана любов идва друга, която изцяло те обхваща и другата остава като приятен спомен. Е не задължително приятен, но хубавите моменти не отминават.
    От време на време ти става неприятно..но пак отминава. Стига да гледаш да не правиш същите грешки, което не винаги е лесно. И въпреки всичко с воля всичко се преживява, че остава рана остава ама ще има кой да я заличи

Meeting you was destiny, staying with you was choice..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За пореден път от личен опит ще ви кажа, че времето НЕ лекува(поне мен не ме), а притъпява болката и те научава да живееш с нея, да приемеш нещата такива, каквито са
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ne,vremeto ne lekuva,to prosto te nau4ava da svikne6 s bolkata i lipsata

+ 1

BTW : Не си ти на снимката нали?
    Stay up all night with the stars *

Град
    Ямбол
    Дали времето лекува не мога да ти кажа... не ми се е налагало досега да ме боли толкова, че да чакам едно време да ме излекува. Наистина не знам какво мога да те посъветвам, че да ти помогне.
    Опитай се да си продължиш живота по старо му, преди този човек да е навлязъл в него.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Дали времето лекува не мога да ти кажа... не ми се е налагало досега да ме боли толкова, че да чакам едно време да ме излекува. Наистина не знам какво мога да те посъветвам, че да ти помогне.
    Опитай се да си продължиш живота по старо му, преди този човек да е навлязъл в него.

мерси искрено

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Хмм как ще забравиш момчето като сама не искаш и отговаряш и коментираш коментарите на другите и приемаш вси1ко така на леко да се каже.Ти не си се и опитвала,ти си втълпила просто.Помисли на теб кво ти е гадно заради него,помисли за болката която ти причинява всеки ден и те измъчва по този начин.Бързо ще го намразиш,така направих и аз
    горчивата истина но си права

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy

мерси искрено
    Абе мацка, аз тебе много те уважавам. Винаги като видя твоя тема се старая да отговарям прилично. (до колкото е възможно)
    И ми харесват постовете ти.

Тая вечер съм на любовна вълна и съм уникално любезна! Хах... обичам ви всичките !!!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от elsy
    А времето дали лекуваа, времето дали летиии или само така ми се струва... много яка песен, нвм

Та по темата: Ми аз толкова пробвах да забравям И нищо не става, шибано
    Wosh Rlz Nai velikiq
    phah

+

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Re: Дали времето лекува?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Значи за втори път съм в труден период забравяне на даден човек който ОБИЧАМ АДСКИ СИЛНО знам че трябва да го забравя и се опитвам ма нищо и нищо всеки ден !Пак е в главата ми пак съм със спомените някой път искам да се обадя толкова е силно желанието но знам че ще получа само смотаната БОЛКА! Тва с времето действа само ако имаш търпение а според мен аз съм слаб човек понякога искам да съм кат другите да съм гадна и да се права че не ми пука! Но просто исках да споделя кво ми е всъщност БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ КОЙТО ГО Е ПРОЧЕЛ
    nz dali lekuva,no naistina sled vremeto bolkata otihva pone i posle zabavq6 vsi4ko....to ne 4e zabravq6 do stepen da ne gi pomni6,no imam predvid 4e si ostavqt nqkyde si i neiska6 da se se6ta6...prodyljava6 si jivota i tova e to mn lesno taka na dumi,no naisitna sled vremeto 6te ti minava vse pove4e i pove4e spoko

Дали времето лекува не мога да ти кажа... не ми се е налагало досега да ме боли толкова, че да чакам едно време да ме излекува.

Дано и никога не ти се налага... от сърце ти го пожелавам
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си