- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали времето лекува?
Времето в известен смисъл лекува.Болката не си отива,дори след като чувствата ги няма.Спомена остава.Но с времето започваш все по-рядко да се сещаш за този,който те е наранил.Когато се сетиш-боли,но със времето това става все по-рядко.Поне при мен е така
Претръпваш и спира да те боли Да но има едно но сядаш с приятели един прекрасен ден и всеки разказва за свойте спомени тогава ти се сещаш за този човек ИЗВОДА Е ЧЕ ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧАШ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПРЕШ ДА ГО ОБИЧАШ НО НЕ И ДА ГО ЗАБРАВИШ И ДА НЕ ТИ ОСТАНЕ ПОНЕ ЕДИН КРАСИВ СПОМЕН
Първоначално написано от Remini
Da![]()
Хмм как ще забравиш момчето като сама не искаш и отговаряш и коментираш коментарите на другите и приемаш вси1ко така на леко да се каже.Ти не си се и опитвала,ти си втълпила просто.Помисли на теб кво ти е гадно заради него,помисли за болката която ти причинява всеки ден и те измъчва по този начин.Бързо ще го намразиш,така направих и аз![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Времето лекува ако му позволиш. Ако всеки ден си донабиваш в главата, че ти липсва и си припомняш всичко, няма да се отърсиш никога.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
според мен от времето просто ти писва да изпитваш едно и също 4увство на тъга и самота и решаваш 4е е време да намериш щастието и да загърбиш миналото
I can't stop myself from loving you <3
А времето дали лекуваа, времето дали летиии или само така ми се струва... много яка песен, нвм![]()
![]()
Та по темата: Ми аз толкова пробвах да забравямИ нищо не става, шибано
![]()
nicolepcd
Времето неможе да излекува всичко за жалостспоменът за станалото винаги остава,премахва се само повърхностно болката,но тя може пак да се събуди,ако някой те нарани(дано никога не се повтаря)...та така де ще ти мине,но гледай сега да не оставаш сама с мислите си,а излизай по-често,забавлявай се,приятелите винаги помагат в такива моменти
![]()
времето лекува, просто трябва да имаш силна воля за да забравиш дадения човек.Когато намериш по добър от него няма да ти пъка за стария.и знай ,че следвашия винаги е по-добър.
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Кви са тея драми бе..естествено че времето лекува. Винаги след съсипана любов идва друга, която изцяло те обхваща и другата остава като приятен спомен. Е не задължително приятен, но хубавите моменти не отминават.
От време на време ти става неприятно..но пак отминава. Стига да гледаш да не правиш същите грешки, което не винаги е лесно. И въпреки всичко с воля всичко се преживява, че остава рана остава ама ще има кой да я заличи![]()
Meeting you was destiny, staying with you was choice..
За пореден път от личен опит ще ви кажа, че времето НЕ лекува(поне мен не ме), а притъпява болката и те научава да живееш с нея, да приемеш нещата такива, каквито са![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ne,vremeto ne lekuva,to prosto te nau4ava da svikne6 s bolkata i lipsata
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от PreciousDiamond
+ 1
BTW : Не си ти на снимката нали?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stay up all night with the stars *
Дали времето лекува не мога да ти кажа... не ми се е налагало досега да ме боли толкова, че да чакам едно време да ме излекува. Наистина не знам какво мога да те посъветвам, че да ти помогне.
Опитай се да си продължиш живота по старо му, преди този човек да е навлязъл в него.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
горчивата истина но си праваПървоначално написано от balu4ka
![]()
Абе мацка, аз тебе много те уважавам. Винаги като видя твоя тема се старая да отговарям прилично. (до колкото е възможно)Първоначално написано от beb4yy
И ми харесват постовете ти.![]()
Тая вечер съм на любовна вълна и съм уникално любезна! Хах... обичам ви всичките !!!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
nz dali lekuva,no naistina sled vremeto bolkata otihva pone i posle zabavq6 vsi4ko....to ne 4e zabravq6 do stepen da ne gi pomni6,no imam predvid 4e si ostavqt nqkyde si i neiska6 da se se6ta6...prodyljava6 si jivota i tova eПървоначално написано от beb4yy
to mn lesno taka na dumi,no naisitna sled vremeto 6te ti minava vse pove4e i pove4e spoko
Дано и никога не ти се налага... от сърце ти го пожелавамПървоначално написано от scoobydors
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!