.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Hybrid View

Мили хора, колкото и да ви е трудно да го повярвате времето лекува. Колкото и клиширано, толкова и вярно.
    Не знам кой какво изживява в момента и как ги вижда нещата, но съм убедена, че след време ще се върнете назад и ще се убедите, че е самата истина.
    Никой не е казал, че с времето ще забравиш даден човек. Хората минават през живота ни и оставят следи. Всичко, което преживяваме ни учи и ни изгражда като характери. Времето просто ни предоставя нови изненади. Срещаме други хора, отново се влюбваме, отново се разочароваме ... и така докато сполучим.
    All we got iz us ...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ще се опитам да съм силна колкото и трудно да е ще продължа но понякога сълзите сами текат
    Знам как е , но понякога просто трябва да избършеш сълзите , да вдигнеш глава и да си кажеш : " Не заслужава да плача за него ! " и да гледаш напред и само напред , без да си позволяваш да гледаш към миналото !
    много ме изкефи темата ти за тва че си станала базчувствена и да ти кажа по добре така иначе гледай кат ти пука за всичко и за всички колко е жалко и си постоянно нараняван
    Нараняват те, заради това, че ти им позволяваш (: А златната среда е най-добре...
    bez4uvstvena a
    sq 6e zema to4ulkata i da vidim dali ni6to nema da useti6
    хахха .. с бой нищо няма да постигнеш
    s boi se prevazpitava

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    ще се опитам да съм силна колкото и трудно да е ще продължа но понякога сълзите сами текат
    Знам как е , но понякога просто трябва да избършеш сълзите , да вдигнеш глава и да си кажеш : " Не заслужава да плача за него ! " и да гледаш напред и само напред , без да си позволяваш да гледаш към миналото !
    много ме изкефи темата ти за тва че си станала базчувствена и да ти кажа по добре така иначе гледай кат ти пука за всичко и за всички колко е жалко и си постоянно нараняван
    Нараняват те, заради това, че ти им позволяваш (: А златната среда е най-добре...
    bez4uvstvena a
    s boi se prevazpitava
    а бе те старите хора са го казали с насила хубост не става... просто е достатъчно един разговор да проведеш... без бой караници и т.н

Мии времето не лекува..Ама ако си намериш някой друг може би той ше ти помогне да го забравиш предишния..

bez4uvstvena a
    s boi se prevazpitava
    а бе те старите хора са го казали с насила хубост не става... просто е достатъчно един разговор да проведеш... без бой караници и т.н
    kvi razgovori be 4ovek... prez ednoto uho mu vliza ot drugoto izliza..
    1 moi bratov4ed prai samo beli... tehnite samo mu govorqt ama pomaga daaa... prai napuk obratnoto..
    1 pat go videh dami rovi v pc bez da me pita.. 2 6amara i ve4e pita moje li ili ne
    trqa da znae zakvo go bie6..

Голям фен Аватара на beb4yy
    точно тва е свикнала съм да им позолявам и не гледам себе си и ми писна искам да се промена но как да е отуча от гадния навик

mi vremeto shte te izlekuva stiga ti da si pomognesh znam kak se chuvstvash i az bqh taka trqbva ti samata da usaznaesh che kvoto bilo bilo tva e i sled nqkoi drug mesec shte izkochi podhodqshtiqt chovek bez ti da se usetish i shte si dadesh smetka che e trqbvalo da stane taka i nqma da sajelqvash za sluchiloto se i za bolkata znam znam kak e. pri men se sluchi taka no namerih moito bebcho i ne sajalqvam che sam stradala tolkova mn vreme za chovek koito ne si i struvalo da go spomenavam izobshto no se nauchih na mnogo neshta i osaznah nqkoi greshki.. i nqkoi istini prosto kato si vlubena vsichko svarzano s toq chovek ti ne mojesh da go vidish no sled nqkoi drug mesec kakto kazah vsichko shte se uspokoi pri nqkolko isloviq premahvash go ot skype, otselqsh se ot mestata na koito bi mogla da go vidish .. povqrvai mi znam kolko e bolezneno.. no tova pomaga stiga da imash volq
    I'm the one Love me ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Времето ти помага само да се заблудиш,че те лекува,но не лекува..То само притъпява болката в повечето случай...Не мен,не ми е помогнало,ако стане това чудо някога ще кажа...

Голям фен Аватара на beb4yy
    незнам защо е така но понякога не ми пука а понякога всичко идва наведнъж и си спомням моментите и последните думи че му пука за нея единствено тя си му изнерява исках да му отвора очите а той си и прощава и си затваря очите искам някой ден да се сети за това което съм правила за него и да СЪЖАЛЯВА и да ме потърси дали ще стане ?

НЕ ... ТВЪРДО НЕ ! Времето не може да лекува ... лекува единствено мерака и търпението

Цитирай Първоначално написано от w8in4u
    Мили хора, колкото и да ви е трудно да го повярвате времето лекува. Колкото и клиширано, толкова и вярно.
    Не знам кой какво изживява в момента и как ги вижда нещата, но съм убедена, че след време ще се върнете назад и ще се убедите, че е самата истина.
    Никой не е казал, че с времето ще забравиш даден човек. Хората минават през живота ни и оставят следи. Всичко, което преживяваме ни учи и ни изгражда като характери. Времето просто ни предоставя нови изненади. Срещаме други хора, отново се влюбваме, отново се разочароваме ... и така докато сполучим.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си