.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Djelk?

Hybrid View

Djelk?

Metoda djelk go vodqt za mnogo uspe6en i zatova arabite bili s nai-dylgite, no iskam da popitam ima li nqkoi koito go praktikuva i dali ima efekt, kak se pravi po to4no i opasno li e (nqma nujda da spomenavam za6to se interesuvam)

Град
    Чаfдар Етрополе
    Завързваш си го за една тухла и скачаш през тераса

Виж в гоогле ако те интересува толкова...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

gagaga

Sorry batka zabravih da dobavq 4e ne iskam komentari ot maloumnici kato teb...

Град
    Чаfдар Етрополе
    еми аз ти казвам истина няма друго спасение за теб

1.Още си много малък и това,че за момента пениса ти е малък,не означава,че няма да порасне!!!Все пак това,че 13 годишните момичета вече имат цици не означава,че и ти трябва да си с 18 см хуй!!!Не забравяй,че момчетата се развиват много по-БАВНО от момичетата!!!Освен това оная ти работа ще расте поне докато станеш на 18 години (ако не и след това)!!!
    2.Чичко Гугъл знае всичко!!!Цъкни тук и чети щом толкова те интересува!!!

Поредната простотия. Не ти ли е ясно, че това е без значение. Важно е как го правиш

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Сефте чувам за този метод...прочетох статията и се отвратих ..... тия не са добре

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Сефте чувам за този метод...прочетох статията и се отвратих ..... тия не са добре
    Спокойно и аз не бях чувала за този метод и дори не съм си правила труда да чета статията Просто момчето искаше да научи нещо повече и аз му намерих

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    1.Още си много малък и това,че за момента пениса ти е малък,не означава,че няма да порасне!!!Все пак това,че 13 годишните момичета вече имат цици не означава,че и ти трябва да си с 18 см "мъжки полов орган"!!!Не забравяй,че момчетата се развиват много по-БАВНО от момичетата!!!Освен това оная ти работа ще расте поне докато станеш на 18 години (ако не и след това)!!!
    Мисля че беше до 21 годишна възраст.. така че има бая време докат му порасне чурката..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    1.Още си много малък и това,че за момента пениса ти е малък,не означава,че няма да порасне!!!Все пак това,че 13 годишните момичета вече имат цици не означава,че и ти трябва да си с 18 см "мъжки полов орган"!!!Не забравяй,че момчетата се развиват много по-БАВНО от момичетата!!!Освен това оная ти работа ще расте поне докато станеш на 18 години (ако не и след това)!!!
    Мисля че беше до 21 годишна възраст.. така че има бая време докат му порасне чурката..
    И аз така съм чувала,но някак си не ми се вярва много не знам и аз защо

Мисля че по-важно е да можеш да я ползваш от колкото да е супер голяма .

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Спокойно и аз не бях чувала за този метод и дори не съм си правила труда да чета статията Просто момчето искаше да научи нещо повече и аз му намерих
    Аз обикновено обичам да се образовам, но в тоя случай съжелявам хеах тия педофили там дал си детето на някакъв "треньор" да му масажира пишката и когато лапето щяло да свърши той си правил гавра и спирал и после пак така хеахеа отврат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си