- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е да правиш секс на 15
iskam da vi popitam neshto i ne me uprekvaite molq vi se prosto iskam da vidq glednite tochki i na drugi osven na teq ot moqta kompaniq..Ta taka iskam da pitam spored vas normalno li e edno momiche da pravi seks na 15 god poshti na 16 ? Poshti vsichkite mi priqtelki sa spali s momche kogatosa bili po na 14, 14 i nqkolko meseca. az oshte ne sam spala i sam poshti na 16. molq ne me uprekrvaite pak pak vi kazvam prosto pitam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т.7
swords1010
I'm the one Love me ...
В днешно време е нормално.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
За секса няма определена възраст,но само недей да глезаш приятелките ти и да се следваш от тях за да не съжелявашРадвам се ако съм ти помогнала!!!
И кфо от това че са ебани вече?Не е болка за умиралка.Просто за днешното поколение е нормално.Иначе би било похвално.
Нормално е, ама не бива...
Ще ти дойде времето и на теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
зависи..всеки се чувства готов по различно време
..няма значение другите на колко са правили за 1ви път..
^^всеки си преценява за себе си..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
az si imam fr no oshte ne mislq da si spodelqm tqloto s nego prosto iskam da vidq che si struva da se otdam na nego... iskam da vidq sigurnost, korektnost, uvajenie.. nz sig shte me pomislite za nqkva ... mn zadrastena![]()
I'm the one Love me ...
според мен не си задръстена,а постъпваш правилноПървоначално написано от Xrisinka
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз не смятам , че си задръстена . Бих ти препоръчала да го направиш тогава, когато се почувстваш готова и с човек на когото вярваш и към когото имаш чувства и усещаш , че и той има чувства към теб.Няма никакво значение дали приятелките ти са го направили или не - то си е за тях ...
Ако не си напълно сигурна в приятеля си - по-добре изчакай...
Аиди прави секс и ти, че понеже другите са правили и ти да не останеш назад давай... какви сте такива тъпи не мога да разбера. Да правите секс защото другите си правели на 14 години и ся трябва да правиш и ти. Прави никой не може да те спре.
П.С. От моя гледна точка харесвам и уважавам повечето момичета който са изчакали подходящия момент а не някакви курвета.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Нормално е да го направиш когато си готова. Те явно се развиват по-бързо. Ако ти се чувстваш достатъчно зряла да го направиш значи е нормално.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
то е нормално но не гледай другите а гледай себе си![]()
недей да гледа какво пратят другите а се пази и не мисли за такива неща нормално ли е или не
не вижда6 ли на каде въври света![]()
Няма точно определена възраст в която да се почне .. ако щеш и на 20 стани не се ли чустваш готова.. няма смисъл да го правиш!Когато човек се почуства готов тогава е много по хубаво.. защото ти си го поискал а не някои да те е накарал!
Не започвай да правиш секс само защото другите са почнали.Това,че не си го правила все още, не означава че с нещо си по-зле от тях.Изчакай докато станеш готова и си сигурна че го искаш защото после може да съжаляваш,че не си го направила с "правилния" човек![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
От кога секса стана спортна надпревара?Първоначално написано от Xrisinka
И от кога това да правиш секс на 14 е престижно?
Какво се очаква бонбонка за награда ли да получат?
Това ,че не си правила секс не е лошо.Напротив.Важното е да е с човек на който държиш,както и той на теб.И когато се чувстваш готова , тогава го направи.Но не го прави защото другите са го правили и ти да не останеш по-назад.
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Ами прочети ми статията "Сексуалната култура на тинейджърите в 21 век" ако имаш търпениеи ще разбереш моята гледна точка..ще отговоря на въпроса ти мн изчерпателно
![]()
Не си задръстена. И аз така направих и съм адски щастлива, от което.Първоначално написано от Xrisinka
секса няма определена възраст...Направи го тогава котато си готова,а не за тва че твоита приятелки са го правили а ти не
за нормално нормално е в днешно време. Но не смятам, че ти тряя да правиш секс защото приятелките ти говорят така. Ти сама ще си поискаш секс след време когато срещнеш THE MAN for you !!!
Kogato si suzrqla togava.
Eating isn't cheating - Arnold
Гледай себе си не другите... ти определяш как да живееш живота си и какво да правиш!!!Ако беше сигурна в него...нямаше да питаш тук!!!
Седни и помисли малко... и сама си прецени дали го искаш или не!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или си от тези,които питат разни такива ''умни'' въпроси,за да ги похвалим или наистина си глупавичка да питаш нас,а да не можеш сама да прецениш...
но както и да е ..ето ти моята гледна точка :
На 14 секса е последното нещо,от което имаш нужда!
Просто много дечица днес не го осъзнават...![]()
Ти сама реши. А приятелите ти... тряя да ти е през оная работа кво,кога,с колко хора са правили те.. И 90% от моите приятели правят неща,които за мен са глупост,но тва не ми е повлияло и имам собствено мнение... пробвай и тиникак не е лошо
![]()
Ако ти кажем "Не го прави" ще послушаш ли?
Всичко зависи от теб самата- дали си готова, дали го искаш, дали си намерила подходящия човек...
Никой не може да ти каже какво да правиш с живота си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!