.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Фен
    Град
    botevgrad

Гарниер Pure тампони

преди малко видях рекламата на тампони за лице на гарниер пюр и ме заитригуваха.искам да питам дали някои си ги е купил или е чувал някакви отзиви за тях.мерси предварително

За да не пускам нова тема искам да питам на козметик ли да отида за черни точки или някой ако може да ми каже накакъв лосион който ги изсушава и стяга порите.. Благодаря предварително ^^
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    За черните точки иди на козметик и после ползвай продукт, който да предотврати или забави появата им отново.
    Направи добро- яж л***о !

а боли ли много ?
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    а боли ли много ?
    не боли много,даже почти не-поне при мен

А за тампоните не съм купувала,но искам и аз да чуя отзиви
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

за тампоните - даже рекламата не съм гледала,
    а за козметика- не боли много, само в началото малко,
    по-добре отиди, после лицето ти става като ново

Колко струва почистването на лице и в какво се състои?

25 лв
    пара на лицето и премахване на пъпките и черните точки, някакъв електрически инструмент (забравих му името) и 2-3 маски после и си готов

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от summergir1
    25 лв
    пара на лицето и премахване на пъпките и черните точки, някакъв електрически инструмент (забравих му името) и 2-3 маски после и си готов
    дам и на мен даже ми е приятно

а за тия тампони и аз не съм гледала рекламата даже...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мерсиии

еми аз си ги купих тези тампони и са ефикасни ,наистина, струват 7 и 50.
    вземете си ги няма да сгрешите ама трябва всеки ден да се ползват че иначе ефекта е по малак .

пс: как 25 лева за козметик . на мен ми зимаше 10 и бях мн доволна.трябва пак да отида някой ден

На мен взе 11 лв прави всичко само накрая една маска имаше + крем.

А сега ми е червено...

аз ги ползвам и нищо не правят нито по добре нито по зле .. дали с тях или без тях ....

Град
    en mi habitacion xD ...
    За тампоните които дават ефект до 5 часа ли става въпрос?И аз се заитригувах от тях,вчера видях рекламата

не ми изглеждат надеждни..как може да казват че за пет часа ти почистват лицето като за всеки е различно?Но ще си ги купя може би и ще кажа резултат ако има такъв
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Аз си ги взех тези тампони и още на първия ден забелязах резултат. Естествено не изчезнаха 2-те ми гадни пъпки , но избледняха малко. А на третия ден ги нямаше

Между другото някой може ли да ми каже дали ако отида на козметик пъпките с необходимите процедури изчезват веднага?

Не изчезват веднага ... частта от кожата ти по кяот е имало пъпки е доста раздразненя и въпреки всички маски си червена ..

za cherni tochki izpolzvam Clean and Clear i spored men ima efekt
    a tamponite - deistvat
    az sam dovolna i ot dvata produkta
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!

/забрана за ползване на такъв!

Чудя се да си купя ли тези тампони? Наистина ли действат омръзна ми да давам пари напразно! Защото преди 1 седмица си купих NIVEA BYE BYE SPOT! Но не усетих нищо нямаше никакъв ефект...Ии затова питам действат ли?!
    Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от nanito0
    Чудя се да си купя ли тези тампони? Наистина ли действат омръзна ми да давам пари напразно! Защото преди 1 седмица си купих NIVEA BYE BYE SPOT! Но не усетих нищо нямаше никакъв ефект...Ии затова питам действат ли?!
    За всеки е различно..на мен например ми действат,но на теб може и да не ти..не си ги купувай ако имаш суха кожа,защото ще се изсуши още повече.

А щом нищо не ти действа,защо не отидеш на козметик?

да бе, туй не Нивеа бля бля стика и аз си го бях взела ама не ми действаше иначе тампоните са хубави
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Цитирай Първоначално написано от moonwarrior
    еми аз си ги купих тези тампони и са ефикасни ,наистина, струват 7 и 50.
    вземете си ги няма да сгрешите ама трябва всеки ден да се ползват че иначе ефекта е по малак .

пс: как 25 лева за козметик . на мен ми зимаше 10 и бях мн доволна.трябва пак да отида някой ден
    къде ходиш на козметик?От къде си?
    VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тампоните действат, матират лекичко, но не са нищо особено.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Използвам маската за лице на Гарниер (пюр е) и съм много доволна от нея!Тампоните предполагам и те ще са добри

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз днес си ги купих 10-11 лв бяха...и ползвах един...
    взех си ги понеже всеки ги хвали...и реших да ги пробвам ...
    дано са ефикастни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си