- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет ?
Здравейтее! Преди 1 година лятото излизах с една компанийка...и там се запознах с едно момче (сега е на 17).Не след дълго започнаха флиртове,закачки между нас двамата...и постепенно започнах да се влюбвам и след това разбрах, че и той също ме е харесвал но не сме си били гаджета.Когато свърши лятото компанията се разпадна...и спряхме да излизаме, но като се видим с въпросното момче по пътя се поздравяваме...говорим си но нищо повече.Ако все още той изпитва чувства към мен и ако ми предложи аз искам да тръгна с него, но има едно нещо което ме спира .Той има един приятел който е на моята възраст (14) и с него са все заедно постоянно...не можеш никога да ги видиш поотделно и ние с него много много не се обичаме, и ако тръгна с момчето което харесвам, той ще ме сцепи от базици (neutral) знам че не трябва да ми пука от хорското мнение...ноо не ми е прятно,ще започне веднага да се подиграва ...а той самият дори не е имал гадже..незнам дайте някакъв съвет..какво да правя с този дечко
![]()
И ако може без подигравки и неуместни коментариМерси
![]()
пфф човек явно 1 тема неможе да пусне без да не се подигравате![]()
Споко бе,може и да не се окаже точно така както си го представяшдействай смело
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
3наеш ти...Първоначално написано от kpucunky
[size=7][b][u]fosse cos
Така еПървоначално написано от kpucunky
![]()
Явно не искаш толкова много да си с момчето, щом нещо толкова глупаво те спира.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не се занимавай с него... може да не е чак толкова лош!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Споко. Ако твоето момче те харесва истински, ще говори с приятеля си и ще му каже да си мери приказките с теб. В краен случай---> бъзикай се и ти. :P
А тя какво да действа?Всичко зависи от момчето, което очевидно не се интересува от нея като гадже. Не се знае дали ще и предложи, така че тези хипотетични размисли са излишни.
![]()
Първоначално написано от HONDA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първо ти дори не си сигурна, че момчето иска да е с теб, а вече правиш планове, дали да бъдеш с него... пък относно причината - адски тъпа!!! Кво те бърка приятеля му.. няа ходиш с него я..![]()
Няма смисъл да се притесняваш за приятеля на това момче което харесваш.. се пак ако тръгнеш с това момче.. би трябвало нещата да се променят м/у теб и неговия приятел...Успех
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
mi kvo? o6te po-hubu ,gadjoka nali 6te e tam da te za6titava :PПървоначално написано от kpucunky
![]()
Хубава идейка.. бъзикай се и ти с тоя дечко... няма са предаваш зарад някой я...Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
така е,все пак той е на 17,а оня на 14 ако не стане с думи...Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
![]()
Не се замисляй,а направи,каквото смяташ за правилно.![]()
Е, ти пък нещо ще ти стане кат те бъзика.Ми и ти се бъзикай..Кво толкова?
Stay up all night with the stars *
И ще се откажеш от любовта към момчето заради един пубер?
![]()
Не се излагай, ако 14-годишният е истински приятел на момчето ти, няма да се подиграва
![]()
хм значи дечкото е на 14 , а ти си на 13![]()
ае момиче ... то момчето не те харесва ...ти чак тръгна с него ... бахти филма
![]()
![]()
ако та харесвал .. ала бала ама нали знаеш , че има едно "ако" и какво ще ми кажеш , че след като някой бивш или момче което съм харесвала ми каже едно "здр .. как е при тебе " ме харесва ощееее ... въх смятай .. аз съм била много харесвана бе
![]()
ебати аз филмарката дето си ...