- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си признаете ?
и аз бях горда от това че бях девствена и го направих с точния човек с който сме заедно все още вече 3-та година![]()
Аз съм девствена на почти 16 години, не се срамувам от това и не го крия![]()
О, не се заяждам, ама да се гордееш, че си девствен на 16... докъде стигнахме. Тва е едно от малкото неща, които останаха зависими от самия човек. всеки сам решава кога да изгуби девствеността.. което нищо не променя. познавам много хора, които след като правиха секс почнаха да се държат като лайна, буквално. така че може дори да е лошо, ако го направиш на възраст, на която очевидно не си готов...
Аз съм на 14 и съм девствен,макар че определено не бих изпуснал възможност...въпреки това не ме е срам и си признавам пред другите.По-възрастните и вече опитали забранения плод мои приятели ме подкрепят за това,че не съм тръгнал да се изпоебвам като другите на моята възраст и за това,че чакам подходящата.
I love only myself and fight only for myself!
мен лично не ме е срам но познавам хора дето се вкарват в некви нереали филми с миселта че им вярвам
не съм девствен
Мен не, че ме е било срам, ама.. Едно такова неудобно ми ставаше да го коментирам, особено някой като разбереше, че съм девствена и се почваше "О, ама ти сериозно ли?","Не вярвам" бла бла .. Имала съм дълги връзки по повече от година, в момента продължава втората ми такава и вече не съм девствена. Но преди бях по - ... не мога да намеря думата, занимавала съм се с тоз - оня, флиртчета, целувки, натискания, пиянкси вечери и такива неща, а не бях спала с момче. Не бях срещнала подходящия. И хората като чуеха, че съм девствена и имаше едни опулени физиономии.. и ми ставаше неудобно. Не ме е било срам, но все пак се чувствах.. неудобно![]()
Ами не ме беше срам...и мисля, че всеки сам решава кога да го направи за 1 път![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
на 16 съм ии изобщо не ме е срам
имам приятелка - решил съм да не я насилвам изобщо...когато се чувства сигурна и готова - аз съм на среща...
някой даже и лъжат че са правили защото ги е срам от истината![]()
е тва не мога да го разбера![]()
Твоето е някъв частен случайПървоначално написано от krem4et0
Говоря принципно, не само момчетата лъжат че НЕ са девствени, повечето момичета го правят също. Не само това ами и си измислят разни неща които пробвали и т.н.Което е супер тъпо и смешно. А за момчетата е ясно, малко са тези, които започват да се чукат по- рано от момичетата. Те още цица не са пипвали, но ако ги питаш на 16 имат по няколко бройки, че и тройка са правили, и отзад също...
![]()
След месец и 3 седмици правя 16 и още съм девствен.Повечето от приятелите ми са го правили ама мене хич не ме интересува.Ще го направя когато се чувствам готов![]()
Get what you can and never get back
Ами не се срамувах когато бях девствена,не се срамувам и ,че вече не съм ,нито пък се хваля наляво и надясно![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
В инт на истината мен не ме е срам, апък и на моята възраст всеки ще се изсмее.... (На 13..?!) Няма да ми е трудно да го кажа и на 15 и на 16 години... По принцип не бих искал да "избързвам(е, сега така си мисля, не знам после какви акъли ще ми дойдат..). Не искам да се правя на "аз съм пич" например ако някой приятел го е правил, а аз не.. Все ми е тая... Не ми пука че повечето ще решат, че съм задръстен....
![]()
.. И въпреки всичко, понякога ми се "приисква" бая, но..
![]()
![]()
I'm not ready..
![]()
изобщо не! аз това не го смятам като фалба.. че съм правил секс!! дори сега някой като ме пита дали съм му казвам че несъм и че все още съм девствен :P
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Да,преди ме беше срам,че съм девствена,а сега че не съм... не точно срам,просто личния ми живот си е моя работа,не обичам да се обсъжда.. Радвам се,че въпреки това не спах с някого просто така... изчаках си правилния човек и момент и го направих доста по-късно от приятелките ми-почти на 18- без няколко дни..![]()
Въобще не ме бърка чуждото мнение.Хората на който държа никога не биха ми се присмели.И ако имаш малко акъл в главата няма да правиш нещо,което не искаш,не ти е дошло времето и т.н само за да влезеш в групата на ''готините'',който са безхарактерни и се водят по акъла на всеки.Да си изчукан на 12 години като кофа за боклук блъсната от камион не е за ГОРДОСТ! Така си мисля аз![]()
Down On The Farm!!!
Мен пък ме е срам, че не съм ...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мисля,че много момчета и момичета изпитват срам,но понеже тук във форума никой не те нзае кой си и им е лесно да се правят на много отворени ... Реално обаче ако някои техен връстник дойде и им каже с насмешка "Ае мой човек,честно ли още си насухо" се съмнявам всички са си признаят с гордо вдигната глава...![]()
Не ме е срам... и не ми дреме кой какво ще каже по мой адрес...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Девствеността в наше време е 'изчезващ вид',не съм се срамувала никога от това,че не се про........х на 14-15,а го направих тогава,когато се чувствах напълно готова.Не е срамно да си девствен,срамно е да си курва-ама това вече е мода....ех какво да се прави ново време.
ми аз не се срамувам (въпреки 4е скоро права 16 което за пове4ето хора си е голям ташак) просто явно не съм намерил подходящ 4овек....![]()
Аз лично не се срамувам от това че съм девствена..
няма нищо срамно в това...даже както много преди мен казаха направо в днешни дни си е гордост...аз съм на 16 и ми се ще да съм девствена...само, че дори и да бях..нещо хората не ми вярват...(смсл лъгала съм хора, които не ме познават добре, за да видя как ще реагират и реакцията е змях)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !