.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    и аз бях горда от това че бях девствена и го направих с точния човек с който сме заедно все още вече 3-та година

Аз съм девствена на почти 16 години, не се срамувам от това и не го крия

О, не се заяждам, ама да се гордееш, че си девствен на 16... докъде стигнахме. Тва е едно от малкото неща, които останаха зависими от самия човек. всеки сам решава кога да изгуби девствеността.. което нищо не променя. познавам много хора, които след като правиха секс почнаха да се държат като лайна, буквално. така че може дори да е лошо, ако го направиш на възраст, на която очевидно не си готов...

Град
    В нас
    Аз съм на 14 и съм девствен,макар че определено не бих изпуснал възможност...въпреки това не ме е срам и си признавам пред другите.По-възрастните и вече опитали забранения плод мои приятели ме подкрепят за това,че не съм тръгнал да се изпоебвам като другите на моята възраст и за това,че чакам подходящата.
    I love only myself and fight only for myself!

мен лично не ме е срам но познавам хора дето се вкарват в некви нереали филми с миселта че им вярвам
    не съм девствен

Град
    София
    Мен не, че ме е било срам, ама.. Едно такова неудобно ми ставаше да го коментирам, особено някой като разбереше, че съм девствена и се почваше "О, ама ти сериозно ли?","Не вярвам" бла бла .. Имала съм дълги връзки по повече от година, в момента продължава втората ми такава и вече не съм девствена. Но преди бях по - ... не мога да намеря думата, занимавала съм се с тоз - оня, флиртчета, целувки, натискания, пиянкси вечери и такива неща, а не бях спала с момче. Не бях срещнала подходящия. И хората като чуеха, че съм девствена и имаше едни опулени физиономии.. и ми ставаше неудобно. Не ме е било срам, но все пак се чувствах.. неудобно

Ами не ме беше срам...и мисля, че всеки сам решава кога да го направи за 1 път

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

на 16 съм ии изобщо не ме е срам
    имам приятелка - решил съм да не я насилвам изобщо...когато се чувства сигурна и готова - аз съм на среща...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    някой даже и лъжат че са правили защото ги е срам от истината
    е тва не мога да го разбера

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Всички се правите на много честни и достойни. Но съм сигурна, че ако сте/когато сте били девствени и всеки около вас разправя какво е правил, как го е правил и колко се е изкефил не сте си признавали с гордо вдигната глава че сте девствени. Особено пред приятелки!! Все едни вие сте по- тъпи и по- ограничени е*ати, че всеки се ч*ка само вие още не сте пробвали....
    Двете ми най-добри приятелки изгубиха девствеността си след мен, на възраст след 18......
    Твоето е някъв частен случай Говоря принципно, не само момчетата лъжат че НЕ са девствени, повечето момичета го правят също. Не само това ами и си измислят разни неща които пробвали и т.н.Което е супер тъпо и смешно. А за момчетата е ясно, малко са тези, които започват да се чукат по- рано от момичетата. Те още цица не са пипвали, но ако ги питаш на 16 имат по няколко бройки, че и тройка са правили, и отзад също...

Град
    Сливен
    След месец и 3 седмици правя 16 и още съм девствен.Повечето от приятелите ми са го правили ама мене хич не ме интересува.Ще го направя когато се чувствам готов
    Get what you can and never get back

Ами не се срамувах когато бях девствена,не се срамувам и ,че вече не съм ,нито пък се хваля наляво и надясно
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

В инт на истината мен не ме е срам, апък и на моята възраст всеки ще се изсмее.... (На 13..?!) Няма да ми е трудно да го кажа и на 15 и на 16 години... По принцип не бих искал да "избързвам (е, сега така си мисля, не знам после какви акъли ще ми дойдат..). Не искам да се правя на "аз съм пич" например ако някой приятел го е правил, а аз не.. Все ми е тая... Не ми пука че повечето ще решат, че съм задръстен.... .. И въпреки всичко, понякога ми се "приисква" бая, но.. I'm not ready..

изобщо не! аз това не го смятам като фалба.. че съм правил секс!! дори сега някой като ме пита дали съм му казвам че несъм и че все още съм девствен :P
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Аз съм девствена на почти 16 години, не се срамувам от това и не го крия

:)

Да,преди ме беше срам,че съм девствена,а сега че не съм... не точно срам,просто личния ми живот си е моя работа,не обичам да се обсъжда.. Радвам се,че въпреки това не спах с някого просто така... изчаках си правилния човек и момент и го направих доста по-късно от приятелките ми-почти на 18- без няколко дни..

Град
    Софийско поле
    Въобще не ме бърка чуждото мнение.Хората на който държа никога не биха ми се присмели.И ако имаш малко акъл в главата няма да правиш нещо,което не искаш,не ти е дошло времето и т.н само за да влезеш в групата на ''готините'',който са безхарактерни и се водят по акъла на всеки.Да си изчукан на 12 години като кофа за боклук блъсната от камион не е за ГОРДОСТ! Така си мисля аз
    Down On The Farm!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мен пък ме е срам, че не съм ...
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

:)

Мисля,че много момчета и момичета изпитват срам,но понеже тук във форума никой не те нзае кой си и им е лесно да се правят на много отворени ... Реално обаче ако някои техен връстник дойде и им каже с насмешка "Ае мой човек,честно ли още си насухо" се съмнявам всички са си признаят с гордо вдигната глава...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Не ме е срам... и не ми дреме кой какво ще каже по мой адрес...

Град
    Wonderland
    Девствеността в наше време е 'изчезващ вид',не съм се срамувала никога от това,че не се про........х на 14-15,а го направих тогава,когато се чувствах напълно готова.Не е срамно да си девствен,срамно е да си курва-ама това вече е мода....ех какво да се прави ново време.

Град
    В думите на хората ;)
    ми аз не се срамувам (въпреки 4е скоро права 16 което за пове4ето хора си е голям ташак) просто явно не съм намерил подходящ 4овек....

Аз лично не се срамувам от това че съм девствена..

Град
    Somewhere...in The sea...
    няма нищо срамно в това...даже както много преди мен казаха направо в днешни дни си е гордост...аз съм на 16 и ми се ще да съм девствена ...само, че дори и да бях..нещо хората не ми вярват...(смсл лъгала съм хора, които не ме познават добре, за да видя как ще реагират и реакцията е змях)

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си