- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си признаете ?
ами, то аз не се срамувам, даже съм си горда.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
нищо срамно няма,ама надхвърли ли се определена възраст става съмнително,не че има някакви граници ,ама все пак.....![]()
suitable, убавец си ти
ке ти отнемем девствеността <3
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ем в мойто даскало пък примерно почти никoй не е правил секс и мен честно казано ме е срам да си признавам някой път,въпреки че го правя с човека който обичам вече повече от година (на 15 съм)
+ ... Само дето аз съм на 13 : )).Първоначално написано от Biskfitka
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Като гледам почти всеки е писал , "не ме е срам" ,но немисля така тука в тая тема много хора са излъгали "аз небих казал че ме е срам просто когато са ми задавали този въпрос съм малчал да остане загадка дали съм или несъм дествен .. мое мнение !" и днешно време летвата пада по- ниско вече правят секс на 11,12,13 на 14 годинки и ги е срам да си признят истината ,че са го правили и изричат лъжи!
All under heaven........
Ъ-ъ-ъ... това влиза в топ 10 на най-тъпи "сериозни" теми.
Мен лично ме е било срам, факт. Особено като по-малък, когато всички казваха, че са правили, но лъжеха... Иначе сега не би ме било срам, хич дори.
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Аз лично не съм се срамувала никога ! Бях почти на 17 когато го направих за първи път (сега съм на 23) и честно казано изобщо не ме е било срам . Даже се радвах , че толкова съм се "забавила" , докато всичките ми съученички се хвалеха под път и над път вече с колко и по колко пъти са го правили.
да ме е срам за дето не практикувам секс на 15г? Не естествено!
men ne me be6e sramnaprotiv prosto trqbva da sre6tne6 pravilniq 4ovek
![]()
Точно пък пред приятелки... хахаПървоначално написано от Lolitta
та то аз повече ги подигравам за техните глупави постъпки,пък камо ли аз да се засрамя от това,че не правя глупости,когато не ми е времето
я стига бе народе
![]()
bravo 4e si priznava6 !!! Mnogo hora ne biha go napraviliПървоначално написано от suitable
az bqh gorda s tova![]()
На 16 съм и съм девствена... няма от какво да се рамувам даже се гордея с това. Просто не че не са искала от мене да спа там с разни пишлемета... ама не ми се занимава...
![]()
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
Не съм девствена,но и не ме е било срам когато бях!С гордост винаги заявявах,че съм девствена!И сега подканвам мои приятели да го правят (да се гордеят с това).Няма нищо срамно или глупаво!Евала на автора,че е толкова горд със себе си!Малко са като него в днешното обшество!
Ми мен никога не ме е било срам,защото търсех правилния човек за да изпитам нещо,а не просто да ме изчукат и после да разправям на всички-еее аз съм яка щот праих секс. Тъпо е и определено си заслужаваше да изчакам и не съжалявамЕдна приятелка отиде на море с идеята че ще си загуби девствеността си задължително и като стана само където не разпрати смс на всичките си тел. номера в gsma...
ei br we edno swestno momche da si priznae i naistina ne si losh na pica :P :P
Въпросът е двустранен. При момичетата не мисля че това нещо е срамно, напротив-говори само добри неща за самото момиче. При момчетата също няма място за срам, но самият пол е така устроен, че може да излъже за да е наравно/над другите, отколкото да каже истината и да поеме риска да бъде игнориран, което е абсолютна глупост, но ...
не съм се срамувала
и не виждам нищо срамно да си девствен
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не ме беше срам докато не го направих ..
Сега ме е срам , че бях пиян , и бях отдолу ..
Щото какво съм правил само аз си знам (в случея нищо)![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не само, че не се срамувах, ами и се гордеех.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!