.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 115
    Град
    Hate City Sofia.
    ами, то аз не се срамувам, даже съм си горда.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

успокояващ е факта да пуснеш тема, че да те утеашат другите девстени, че няма закво да се срамуваш
    аз съм се чувсвал тъпо единствено когато ставаше на въпрос за секс във разговорите м/у фр и не съм могъл да се включа с историйка

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Девствен съм и не ме е срам! Да ва е яд

Град
    Wonderland
    нищо срамно няма,ама надхвърли ли се определена възраст става съмнително,не че има някакви граници ,ама все пак.....

мен ме е срам да кажа, че не съм девствена

suitable, убавец си ти
    ке ти отнемем девствеността <3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ем в мойто даскало пък примерно почти никoй не е правил секс и мен честно казано ме е срам да си признавам някой път,въпреки че го правя с човека който обичам вече повече от година (на 15 съм)

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Даже се гордея,че съм на 14 и съм девствена.....

+ ... Само дето аз съм на 13 : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    В тъмното!
    Като гледам почти всеки е писал , "не ме е срам" ,но немисля така тука в тая тема много хора са излъгали "аз небих казал че ме е срам просто когато са ми задавали този въпрос съм малчал да остане загадка дали съм или несъм дествен .. мое мнение !" и днешно време летвата пада по- ниско вече правят секс на 11,12,13 на 14 годинки и ги е срам да си признят истината ,че са го правили и изричат лъжи!
    All under heaven........

Град
    Metaloland
    Ъ-ъ-ъ... това влиза в топ 10 на най-тъпи "сериозни" теми .

Мен лично ме е било срам, факт. Особено като по-малък, когато всички казваха, че са правили, но лъжеха... Иначе сега не би ме било срам, хич дори.
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Re: Срам ли ви е да си признаете ?

Аз лично не съм се срамувала никога ! Бях почти на 17 когато го направих за първи път (сега съм на 23) и честно казано изобщо не ме е било срам . Даже се радвах , че толкова съм се "забавила" , докато всичките ми съученички се хвалеха под път и над път вече с колко и по колко пъти са го правили.

да ме е срам за дето не практикувам секс на 15г? Не естествено!

men ne me be6e sram naprotiv prosto trqbva da sre6tne6 pravilniq 4ovek

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Всички се правите на много честни и достойни. Но съм сигурна, че ако сте/когато сте били девствени и всеки около вас разправя какво е правил, как го е правил и колко се е изкефил не сте си признавали с гордо вдигната глава че сте девствени. Особено пред приятелки!! Все едни вие сте по- тъпи и по- ограничени е*ати, че всеки се ч*ка само вие още не сте пробвали....
    Точно пък пред приятелки... хаха та то аз повече ги подигравам за техните глупави постъпки,пък камо ли аз да се засрамя от това,че не правя глупости,когато не ми е времето я стига бе народе

Re: Срам ли ви е да си признаете ?

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Ха, от вчера пак реших да посещавам форум-а и забелявах, че все едни такива теми се правят напоследък.. я някоя дето я има да не кажа 100 пъти, защото са доста повече.. я някоя изключително тъпа, дето е и "е*авка".. и така нататъка.. затова ми се стори интересно да попитам нещичко: Срамувате ли се от това, че все още сте девствени, а тези които не са такива - срамували ли сте се докато не сте изживели първия път ?

-- Примерно аз не се срамувам хич.. и не изпитвам някакви стеснения относно това да си го кажа но като се замисля.. може би всички, които познавам.. биха изпитали.. да речем срам от това да си признаят подобно нещо.. може би опира до това дали се интересуваш от чуждото мнение, а може би не..
    bravo 4e si priznava6 !!! Mnogo hora ne biha go napravili

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    az bqh gorda s tova

На 16 съм и съм девствена... няма от какво да се рамувам даже се гордея с това . Просто не че не са искала от мене да спа там с разни пишлемета... ама не ми се занимава...
    You don’t care how it hurts
    Until you lose the one you wanted
    Cause you’ve taken her for granted
    And everything you have got destroyed
    But you’re just a boy

Град
    Skenderland
    Не съм девствена,но и не ме е било срам когато бях!С гордост винаги заявявах,че съм девствена!И сега подканвам мои приятели да го правят (да се гордеят с това).Няма нищо срамно или глупаво!Евала на автора,че е толкова горд със себе си!Малко са като него в днешното обшество!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Ми мен никога не ме е било срам,защото търсех правилния човек за да изпитам нещо,а не просто да ме изчукат и после да разправям на всички-еее аз съм яка щот праих секс. Тъпо е и определено си заслужаваше да изчакам и не съжалявам Една приятелка отиде на море с идеята че ще си загуби девствеността си задължително и като стана само където не разпрати смс на всичките си тел. номера в gsma...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Ми мен никога не ме е било срам,защото търсех правилния човек за да изпитам нещо,а не просто да ме изчукат и после да разправям на всички-еее аз съм яка щот праих секс. Тъпо е и определено си заслужаваше да изчакам и не съжалявам Една приятелка отиде на море с идеята че ще си загуби девствеността си задължително и като стана само където не разпрати смс на всичките си тел. номера в gsma...
    +++++++

ei br we edno swestno momche da si priznae i naistina ne si losh na pica :P :P

Въпросът е двустранен. При момичетата не мисля че това нещо е срамно, напротив-говори само добри неща за самото момиче. При момчетата също няма място за срам, но самият пол е така устроен, че може да излъже за да е наравно/над другите, отколкото да каже истината и да поеме риска да бъде игнориран, което е абсолютна глупост, но ...

Град
    *in a pink dream*
    не съм се срамувала
    и не виждам нищо срамно да си девствен
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Не ме беше срам докато не го направих ..
    Сега ме е срам , че бях пиян , и бях отдолу ..
    Щото какво съм правил само аз си знам (в случея нищо)
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Не само, че не се срамувах, ами и се гордеех.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си