- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си признаете ?
ем аз съм от срамежливите ! Малко ми е неудобно зависи кой ме пита !![]()
Ставаше дума дали си се срамувала, когато си била девствена...Първоначално написано от beb4yy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
То тва да си девствен/а не е срамно само по себе си, обаче всеки си има некви физически нуждиНе говорете всички, че едва ли не Е срамно да не си, щото не е така. ДА не си некъв прокажен ако НЕ си девствен? ;D а и освен тва не ми се вижда нормално на 18 да си...както спомена някой още на 1ва страница... .
![]()
sex is overrated...
a po normalno li na 14 da si pro4el vsi4ki knigi v grada![]()
stiga be hora
![]()
И аз така ,а след като го направих не се срамувам да го кажа.Ако някой ме попита бих му отговорила,но така да раздухвам на ляво на дясно ...Първоначално написано от Rofl4e
![]()
offline forever!
Е,по-добре да започне да ти се виждаПървоначално написано от faith_
защото е съвсем нормално.
Айдее, годините хич не са фактор над 13... Първия ми път беше на 14, но това далеч не ме е направило безмозъчна курва. Не съм съжалявала, изпитала съм удоволствие и всичко е било наред... Акъла не се определя от това правиш ли секс или не правиш. А когато правиш е нормално да го обсъждаш с приятелското си обкръжение и да обменяте мнения. Това, че на човек, който все още не е навлязъл в темата му се струва фукане... друг въпросПървоначално написано от roksana_1
Нещо съвсем нормално, което дали си започнал или не на момента няма никакво значение и не е работа на околните ако не решиш да споделиш.
Аз не стига, че не се срамувах, ами и си говорех откровено за това, и с гордост си признавах, че съм девствена. Вероятно защото си имах самочувствие и не ми пукаше, че аз съм, а 99% от приятелките ми вече не бяха. Бях различна и специална. Пак ме перяха лимките, пак си бях готина и си ме харесваха хората около мен, какво значение имаше, че съм девствена. Държах се свободно и отворено и хората, които не ме познаваха много добре си мислеха, че отдавна не съм девствена. Дори първите ми 1-2 "гаджета", с които не бях спала и така и не ги огря, си мислеха, че съм 'вряла и кипяла' в живота, и като им признаех истината без да се червя, не ми вярваха.
Т'ва да се притесняваш, че не си правил секс, си е пълна простотия и свръх комплексарщина. И какво от това като не си спал с някого? Какво от това, че не си минала през 20 легла? Ти ако си готина като си девствена /не само външно, но и като човек/ и да спиш с някого пак ще си си готина. Но ако си смотана девствена, като се 'отвориш' ще станеш тъпа кифла. Имам много познати, които като 'се открехнаха', се надуха и си мислеха, че са хванали Господ за шлифера и вече са много големи.
Единият секс по никакъв начин не може да те промени реално, освен психически... в начина ти на мислене и на възприемане от самия себе си. Сексът е най-нормалното нещо на света и всеки някога ще го направи. Силно се съмнявам, че някой от посещаващите форума ще си умре девствен.
Ако се спича заради това какъв е, си е изцяло негов проблем. Значи има проблем със себе си и трябва да го разреши. Но ако си мисли, че осъществяването на полов акт, ще му помогне.... е в мнооооого голяма заблуда.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Едно голямо БРАВО на всички за откровенията! =D> =D> И аз съм девствена,но за мен е съвсем нормално,защото съм в началото на тийн изживяванията!
Не мога да разбера днешните комплексари, "големите е*ачи" както се наричат, с какво си мислят че са повече от девствените? Ми с нищо. Единия секс нищо, ама нищичко не променя. Ако един човек е тъп преди да прай секс, тъп е и след секса, така че секса както казаха те променя само емоционално, в никакъв случай умствено или нещо от сорта.
Не ме е било да призная, че съм девствена, и се радвам, че до изчаках до 17тата си година преди да го направя и то с правилния човек. Toва дали един човек е девствен или не е засяга само човека до него, другите просто могат да си гледат работата.
не се срамувам за какво да се срамувам напълно нормално нещо, е малко кофти на някой хора който на нова година и*** 3-4 момичета но се пак не ме е срам![]()
на патрона не му пука, той просто си лети =)
не ме беше срам, даже имах намерение да си остана девствена доста повече време, отколкото се получиуви нещата се променят... но така и не разбирам хората, които ги е срам, че са девствени ... тва, че не се чукат не ги прави по-малко хора все пак
![]()
Няма повод да те е срам!За мен моментът е подходящ,когато намериш подходящия човек!
До 16 години бях девствена и не го криех казвах си без никакви притеснения.... Сега след като не съм също не се срамувам защото за мен дойде точният момент с точното момче![]()
![]()