.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Голям фен Аватара на beb4yy
    ем аз съм от срамежливите ! Малко ми е неудобно зависи кой ме пита !

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ем аз съм от срамежливите ! Малко ми е неудобно зависи кой ме пита !
    Ставаше дума дали си се срамувала, когато си била девствена...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

То тва да си девствен/а не е срамно само по себе си, обаче всеки си има некви физически нужди Не говорете всички, че едва ли не Е срамно да не си, щото не е така. ДА не си некъв прокажен ако НЕ си девствен? ;D а и освен тва не ми се вижда нормално на 18 да си...както спомена някой още на 1ва страница... .
    sex is overrated...

a po normalno li na 14 da si pro4el vsi4ki knigi v grada stiga be hora

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Мен лично никога не ме е било срам да кажа ,че съм девствена(даже бях горда)
    И аз така ,а след като го направих не се срамувам да го кажа.Ако някой ме попита бих му отговорила,но така да раздухвам на ляво на дясно ...
    offline forever!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от faith_
    а и освен тва не ми се вижда нормално на 18 да си...
    Е,по-добре да започне да ти се вижда защото е съвсем нормално.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    ето едни хора , който имат наистина мозък в главата брр ! подкрепям ви ! какво некфи малки к*рвета са почнали да се изпоебът на 13-14 години. Първо , че нямат да изпитат истинското чувство и страс от секса , още не са се развили емоционално (колкото и да се правят на велики , че нз всичко за секса ) А това , че сме били задръстени и нз си кфо .... пфф да бе ... по точно , че имаме акъл в главите !
    Айдее, годините хич не са фактор над 13... Първия ми път беше на 14, но това далеч не ме е направило безмозъчна курва. Не съм съжалявала, изпитала съм удоволствие и всичко е било наред... Акъла не се определя от това правиш ли секс или не правиш. А когато правиш е нормално да го обсъждаш с приятелското си обкръжение и да обменяте мнения. Това, че на човек, който все още не е навлязъл в темата му се струва фукане... друг въпрос Нещо съвсем нормално, което дали си започнал или не на момента няма никакво значение и не е работа на околните ако не решиш да споделиш.

Аз не стига, че не се срамувах, ами и си говорех откровено за това, и с гордост си признавах, че съм девствена. Вероятно защото си имах самочувствие и не ми пукаше, че аз съм, а 99% от приятелките ми вече не бяха. Бях различна и специална. Пак ме перяха лимките, пак си бях готина и си ме харесваха хората около мен, какво значение имаше, че съм девствена. Държах се свободно и отворено и хората, които не ме познаваха много добре си мислеха, че отдавна не съм девствена. Дори първите ми 1-2 "гаджета", с които не бях спала и така и не ги огря, си мислеха, че съм 'вряла и кипяла' в живота, и като им признаех истината без да се червя, не ми вярваха.

Т'ва да се притесняваш, че не си правил секс, си е пълна простотия и свръх комплексарщина. И какво от това като не си спал с някого? Какво от това, че не си минала през 20 легла? Ти ако си готина като си девствена /не само външно, но и като човек/ и да спиш с някого пак ще си си готина. Но ако си смотана девствена, като се 'отвориш' ще станеш тъпа кифла. Имам много познати, които като 'се открехнаха', се надуха и си мислеха, че са хванали Господ за шлифера и вече са много големи.

Единият секс по никакъв начин не може да те промени реално, освен психически... в начина ти на мислене и на възприемане от самия себе си. Сексът е най-нормалното нещо на света и всеки някога ще го направи. Силно се съмнявам, че някой от посещаващите форума ще си умре девствен.
    Ако се спича заради това какъв е, си е изцяло негов проблем. Значи има проблем със себе си и трябва да го разреши. Но ако си мисли, че осъществяването на полов акт, ще му помогне.... е в мнооооого голяма заблуда.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Едно голямо БРАВО на всички за откровенията! =D> =D> И аз съм девствена,но за мен е съвсем нормално,защото съм в началото на тийн изживяванията!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не мога да разбера днешните комплексари, "големите е*ачи" както се наричат, с какво си мислят че са повече от девствените? Ми с нищо. Единия секс нищо, ама нищичко не променя. Ако един човек е тъп преди да прай секс, тъп е и след секса, така че секса както казаха те променя само емоционално, в никакъв случай умствено или нещо от сорта.

Не ме е било да призная, че съм девствена, и се радвам, че до изчаках до 17тата си година преди да го направя и то с правилния човек. Toва дали един човек е девствен или не е засяга само човека до него, другите просто могат да си гледат работата.

не се срамувам за какво да се срамувам напълно нормално нещо, е малко кофти на някой хора който на нова година и*** 3-4 момичета но се пак не ме е срам
    на патрона не му пука, той просто си лети =)

не ме беше срам, даже имах намерение да си остана девствена доста повече време, отколкото се получи уви нещата се променят... но така и не разбирам хората, които ги е срам, че са девствени ... тва, че не се чукат не ги прави по-малко хора все пак

Няма повод да те е срам!За мен моментът е подходящ,когато намериш подходящия човек!

До 16 години бях девствена и не го криех казвах си без никакви притеснения.... Сега след като не съм също не се срамувам защото за мен дойде точният момент с точното момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си