Голям проблем с Секса... Преждевременна Еякулация :(
Здравейте, имам един голям (поне за мен) проблем в секса... Имам сериозна приятелка от вече 7месеца и така решихме че вече е време да го направим. И двамата сме девствени, и на двама ни ни е трудно... Вече опитахме 2 пъти но проблема беше че аз или свърших като се опитах да го вкарам, или не ми стана. Ясно ми е че доста се притеснявам, но няма какво да направя. И така малко се пооталожиха нещата и не знам вече какво да правя. Проблема поне за мен е голям, не знам но адски бързо свършвам... При чикии са ми е достатъчно 1 минута и мога да свърша, най-много да изкарам 5-10 и то с почивки. Тя ми е правила свирка и след 2 лапване свърших и стана доста кофти... Не знам какво да правя, а искам да го направим много, адски много я обичам, но седим така и не можем Тоест аз не мога... Какво мога да направя да не свършвам толкова бързо ??? Пробвах да си ударя ч.... 1 час преди да пробваме, но имах проблем с ерекцията тогава... И да спра ли ч.... нацяло ?? Защото не мога така и често (примерно 2 пъти седмично) го правя и може ли от това да е ??? Не съм някой зарибен, но ... Моля помогнете и без тъпи коментари моля, на всеки може да му се случи и едва ли всеки е бил перфектен от 1 път !