- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е да си признаете ?
Ха, от вчера пак реших да посещавам форум-а и забелявах, че все едни такива теми се правят напоследък.. я някоя дето я има да не кажа 100 пъти, защото са доста повече.. я някоя изключително тъпа, дето е и "е*авка".. и така нататъка.. затова ми се стори интересно да попитам нещичко: Срамувате ли се от това, че все още сте девствени, а тези които не са такива - срамували ли сте се докато не сте изживели първия път ?
-- Примерно аз не се срамувам хич.. и не изпитвам някакви стеснения относно това да си го кажано като се замисля.. може би всички, които познавам.. биха изпитали.. да речем срам от това да си признаят подобно нещо.. може би опира до това дали се интересуваш от чуждото мнение, а може би не..
![]()
Мен лично никога не ме е било срам да кажа ,че съм девствена(даже бях горда)...,сега след като не съм просто се радвам ,че съм попаднала на правилния човек..![]()
еее бр едно момче да не се срамува , че е девствен(поне до сега не съм чула момче да се похвали с това)а и като гледам на пика си много сладък
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Браво момче , знай че на много малко им стиска да го направят още по - малко и да си разкрият самоличноста![]()
ami ne...ot kakvo da se sramuvam...to ne e za sramuvane...to e ne6to,koeto pazi6 za 4oveka,v kogoto 6te si ludo vliuben...ne6to specialno...ne ne6to,koeto prosto trqbva da se napravi,za da se izfuka6 ili ne6to takova.....ta bravo na teb...6tastlivka 6te e tazi,s koqto 6te go napravi6 za purvi put!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Доста тъп е самия факт да те е срам от такова нещо...
Просто днешно време тва се счита за срам,за нещо,което те кара да си възприеман като ''по-смотания в групата'' ... ''оня дето нищо не разбира'' ''ауу девствения се обадии''и т.н....Понеже френдовете са яко разкрепостените пичове и пички,а ние не можем да си позволим да паднем в очите на големиииите звезди.... и за това дечицата ги е срам да кажат,че още им харесва да играят волейбол в двора и че, видиш ли ти, не смятат секса за първа необходимост на тая възраст. (12...16 да речем).
Така че... понеже съм назад с модата да ме е срам... - Не,кеф ми е на душицата,защото просто знам какво искам и какво правя!![]()
mne ne se sramuvam![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Да, точно това е, че всеки гледа да се изфука с това, което може.. ако няма с какво - именно с гореобсъжданото.. а дали е било хубаво, дали са си прекарали добре.. няма значение.. важното е, че вече може да се похвали с това и някак да си внуши, че може да бъде смятан за нещо повече. Познавам много такива хора, но познавам и други, които не се фукат с факта, че не са девствени, но през периода, в който са били ги е било срам да си признаят или въобще да говорят за това като цяло.. като че ли ще бъдат изгонени от обществото или смятани за, както споменахте - по-нисши, което ми се струва изключително глупаво.. но какво може да се направи след като обществото си ни е такова и всеки, който иска да въведе някакви промени за да е приятно не само за него, а и за другите - бива някак изключен.. игнориран..
ето едни хора , който имат наистина мозък в главатабрр ! подкрепям ви ! какво некфи малки к*рвета са почнали да се изпоебът на 13-14 години. Първо , че нямат да изпитат истинското чувство и страс от секса , още не са се развили емоционално (колкото и да се правят на велики , че нз всичко за секса ) А това , че сме били задръстени и нз си кфо .... пфф да бе ... по точно , че имаме акъл в главите !
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Даже се гордея,че съм на 14 и съм девствена.....
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
+1 Браво само така!!!Първоначално написано от roksana_1
Супер мн ме радваш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз не бих се притеснявал въпреки че всеки би се присмял на такъв човек![]()
Не съм се притеснявала от това никога, нито пък го считам за срамно.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
И защо реши така?! ... Не всеки би се присмял... все пак има останали малко хора които не биха го направили!!! А точно тези , които се присмиват на девствените почти винаги избиват комплекси... аз не виждам нищо смешно в това даже супер мн аз лично се кефя на такива хора...Първоначално написано от x3eme
За мен е по мизерно да е неква малка пикла на 12 и да се е проебала...
![]()
Priceless .. <3
аз точно това исках да кажа....Първоначално написано от Hilary_
ама кажи ми кво да направим като почват да правят секс на по 13,14 години.....
кво може да направим ние
Еми за съжаление нищо... всеки си отговаря за себе си!!! Но малките все още не могат да се грижат за себе си и отговарят за постъпките си но все пак от скука или от гъзария го правят...Първоначално написано от x3eme
Тъжно... но факт!!!
Priceless .. <3
много правилно го каза
ФАКТ....
Аз се гордеех с този факт и исках да запазя невинността си по-дълго. Никога не ме е било срам да си кажа, че нямам сексуален опит. Това съм си аз..който ме уважава ще ме уважава девствена.
Izobshto ne me e sram.. ot
tozi fakt :P :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от Re5peC7
ха..
ми тъй де!![]()
не ме разбра...Първоначално написано от Re5peC7
точно това казвам... нищо му няма
![]()