- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- При вас вали ли сняг ?
Абе при вас вали ли сняг ? Щото за сняг го даваха,в Благоевград още е дъжд...как е нагоре по Северна България ?![]()
Нем
Нищо няма при нас... дано до Сряда да се задържи сухо, че не знам как ще се придвижвам. После да си вали. Ама един хубав сняг, да покрие яко и вечер особено, когато няма никой по улиците, и е адски спокойно. Много обичам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
нем![]()
And you can't fight the tears that ain't coming,
Or the moment of truth in your lies.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am...
Не.. и по-добре. Дано тази зима мине без сняг при нас.![]()
От къде си ?Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Във Враца сняг няма, ма на балканЯ има колко щеш![]()
![]()
![]()
nicolepcd
В гр.Пловдив от миналата зима не сме виждали сняг.
(освен тези, които са пътували (на)скоро извън Пловдив, я до някой друг град, отрупан със сняг.
Ама тези като мене, които не излизат извън предградията на Пловдив, най-много до село или до Черно море, шанса да видят сняг тази година е леко нулев. Освен ако синоптиците не предвидят някакъв снеговалеж и в нашия район.![]()
Но, мерси. И така ми е добре.
Дори дъжд не вали.
Ideal за маратонки, и без това токчетата на моменти ми убиват супер дзверски. Дори и тези с платформа против сняг, кал и локви.![]()
Деба, толкова ритах да си накупя ботушки за зимата, а сега осъзнавам, че 100 пъти по-добре щеше да е да си накупя ниски обувки (маратонки де, аз кецове, кубинки не нося)
Абе, трябва да сме шик, бе!
Както мама ме посъветва когато си направих най-ужасяващата прическа ever "Важното е ти да се харесваш"![]()
![]()
(тема за сняг, аз за харесване и почит към индивидуалната личност тръгнах да говоря...) хаха
Нема да има!Първоначално написано от TERRORMACHINE
![]()
nicolepcd
W Lovech sutrinta valq malko,sega ima po bairite,no ve4e po4tii nqmaAbe tazi zima,ne e zima
Koleda puk nqma snqg
az iskam snqg,po dobre da ima ot kolkoto da sme samo s 2 sezona,tezi anomalii
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И аз искам сняг, ама няма. От Северозапада съм. Вчера бях към София и дори на балкана имаше мн малко сняг. Искам сняг! Искам до сряда да навали многоооо сняг! Дано тази нощ да завали и да е мн студенооо!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
мне ;S
Суетата.Моят любим грях.
Мда тука в Пловдив само миналата седмица 1 ден се изля дъжд и никакъв сняг ужас,а толкова искамм![]()
От Варна съм, няма никакъв сняг, дори по обяд пече слънце![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Петрич е сух![]()
Steel is my body and fire is my blood.
еми в Перник и в София няма засега, ама утре го дават да вали. Дано!!!!!!!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Вали,ама само спира деба!Омръзна ми-тъкмо започна да му се радвам и то спре.Искам да вали,вали,вали,вали вали,вали,вали,вали,докато не стигне до втория етаж и тогава да спре.![]()
+1Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Не. Разочарована съм, честно.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Абе днеска ми се стори, че прехвърча във Варна, но може и да съм започнала да си внушавам...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.