.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Помогне, моля ви...

Почти написах проекта си по свят и личност, но не знам какво точно трябва да включва следния въпрос: Как ще отчитате напредъка на проекта?(Бъдете по- конкретни). Моят проект е за фитнес зала в училището ми. Ако някой знае какво точно може да се включи във въпроса ще съм му много благодарна за помощта.

Да бъдем по-конкретни по толкова шибано зададен въпрос е малко сложно, но ще опитам да помогна

Значи според мен напредъка на фитнес залата може да го отчиташ във вид на посещения от учениците (или да тръгнеш да разтягаш лукуми как очакваш едно 60% от хората в това училище да го ползват и как те биха давали предложения за нови уреди в залата; изобщо как тази зала би стана ключово място от живота на твоите съученици). Като цяло напредъка е как виждаш фитнес залата завбъдеще - макар че според мен със сигурност си покрила въпроса с посещаемостта досега...

Не знам, не съм на 100% сигурен, но се надявам да съм помогнал и ако не ползваш някои от предложените варианти, то поне да се сетиш за нещо, което си пропуснала
    I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?

Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си