.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Супер фен Аватара на BladeDancer

Не може да се учи в училище !

НЕ МОЖЕ
    ПРОСТО Е СТУД
    В Стара Загора уча 7 клас в Соу железник отвънка е - 2 , - 3 градуса в стаята -5 !
    Днес 7 часа всички шалове шапки каквото намериш ! парното работи колкото да се каже че работи и ако утре не дадът някаква ваканция или поне да е топло за да може нещо да направим а не да са ни замръзнали мозъците ще убия тоя министър !
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Biskfitka
    При нас също е студено.Е моя клас имаме късмет,защото сме в една от най-топлите стаи (ама лятото е ужасно:Д ) и ни беше добре..... .Днес ни намалиха часовете,а от утре цялата седмица ще сме от 8и30 а не от 8..и часовете ще са по 30минути....Ваканция явно няма да има ама аз и на тва се радвам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Ужасно студено е и при нас Всички сме с якета ,шалове, шапки..днеска ни намалиха часовете по 20 мин..В стаята е 14 градуса, а трябва да е най-малко 19 ! И е нечовешко при положение, че имаме 2 климатика, един радиатор и утре ще ни донесът още един.. Не се знае дали ще ни пуснат ваканция, но директорът ни е разбран човек, на който също не му се работи ахуиьха и реши, че ако не ни пуснат ваканция и в стаите е все толкова студено всеки ден ще си учиме с намалени часове по 20 мин..,което е приемливо , ако изключиме възможността за ваканция
    - А какво става когато любовта свърши?
    - Нищо - каза той.
    - Защо?
    - Защото тя не свършва - каза той.

О, и при нас същата картинка... Хем миналата година си поизпатиха от това, тази - старата песен на нов глас. А като знам и мерките колко бавно и нерешително се вземат... май ще трябва да се намеси някой от нас. Иначе ще си мръзнем в близките седмици....

Направете нещо бе, хора! Покажете се по новините!

В нашто даскало пак работи парното и мн ма е яд... нема да има дървена ваканция
    Is there anyone else, who want to share with us tonight

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    При нас не е чак такъв студ, ама пак... и часовете са нормални
    Авторе, като навън е по-топло, отваряйте прозорците, бе

Същата работа е и при нас само дето не са ни намалили часовете. Хах... и като се връщах от училище с автобуса, то в автобуса беше сигурно с 10 градуса по-топло. Баси... те като не се сещат да пуснат парното в даскало 2-3 дни преди да почнем, така ще е
    Music=Life ;]

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    При нас някак си се живее , нямам си представа колко градуса е , но не са 18-19 в никакъв случай . Но все пак аз съм в една от най-топлите стаи в цялото училище , в другите е много по-студено . А и не знам ама тея 18-19 градуса ми се виждат невъзможни просто . За нова година приятели ходиха в чужбина там на 20-21 са си ходили преспокойно по тениски . В училище е абсурд да се съблечем по тениски . А аз дори съм свинкала на по-студен климат . Днес часовете бяха намалени по 35 мин но да си кажа честно предпочитам си ваканция

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Лелеее и при нас е тъй парното работи колкото да се каже че е така ...по едно време ше каиш че вънка беше по-топно!!!А и ние сме в една от най-големите стаи дет се отоплява по-трудно бахму нещото!!!пфф и ест никой няма да намали часовете
    <3 أحبك الشمس

и в моето даскало беше много студено неска,всички стояхме с якетата и шаловете поне се сетиха да ни намалят часовете след голямото междучасие дано и утре да са намалени
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Мега фен
    Не само при вас,и при нас не е по-различно...цял ден съм с яке дебело и шапка...ъпсурд майна,българия !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ТОВА НЕ Е НИЩО!
    Всяка седмица в даскалото е студено,парто почти няма.Уча в едно от най-големите училища в България(ако не и най-голямото),в класната стая постоянно се отварят прозорците,дори и сега през зимата.В час седиш с яке.До тук нищо интересно.НО ДНЕС стана...нещо фрапиращо:
    Имаме нов паркет и трябваше да сложим чиновете и шкафа пред стаята...Сутринта преместихме всичко въптре,освен огромния шкаф.Започва си първия час и ние разбира се,сме зъзнещи от студ,облечени с якета.Когато дойде малкото междучасие госпожата отиде да отвори вратата,обаче останови,че не може. Някой беше затиснал вратата на стаята с шкафа...Пробвахме да бутаме вратата,но не ставаше.Тогава госпожата се сети да ни каже,че има клаустрофобия и откачи...А ние си умираме от смях.Трябваше да отворим прозорците(стана още по-студено),а класната започна да крещи през прозореца. Ние се чудим кво става,ама за нас беше смях.После тя се усети,че няма номера на никой нейн колега и направо зарева...Ние почнахме да търсим приятели от даскалото по телефоните,но никой нищо не искаше да ни помогне(ебати приятелите).Седяхме на 2 големи отворени прозорци,без парно със откачена класна,без храна или вода,не можехме да ходим до кенефа,да се разхождаме...когато всички започнеха да говорят ушите ми кънтяха.Всичко това цели 2 часа без междучасие.Щяхме да стоим до обяд така...Накрая класната се обади в канцеларията(беше си припомнила номера) и дойдоха да отместят шкафа.Щяхме да викаме пожарната...БЕЗ базик! Тя като лудна и ела да гледаш кво става...Ей това е класната ти да има изявена клаустрофобия!

Супер фен Аватара на nymphadora
    В нащо даскало слагат нови врати и ни преместиха в кабинета по химия .Там е адски стуууууууд

стоя мн облечен че иначе е студено..две от момичетата бяха със шапки

Не драматизирайте! Нормално е след като две седмици НЕ се е отоплявало, днеска да е студено, пък и не сте за първи път зимата на училище, че тооооооооолкова да драматизирате. И второ, какво толкова като е леко студено , като ходите с голи кръстове и тениски през зимата не ви е студено, но сега едва ли не ще умрете от студ..."Този луд, луд свят"

Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change

бе хора и в нащо даскало беше студено,ама все пак нали бяхме ваканция,дет се вика стените още са студени... ше се стоплим бе

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми и при нас беше мн студено и ни намалиха часовете на по 25 мин.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми и при нас беше мн студено и ни намалиха часовете на по 25 мин.
    де тоз късмет ?

Град
    Там някЪде...
    оуу и при нас е така но за съжеление на нас не ни намалят часовете и с минута никой не говори за ваканций а сички за учене,много е гадно тва.А иначе и при нас е студено ама не е с минуси.парното работи ама нищо не се усешта

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И при нас е студено.Уча в една от най-елитните гимназии в Бургас(руската),а като влязах в стаята замръзнах.То като са върнах вкъщи цял ден на отворин прозорец ми стана по-топло бе.Решиха да пуснат парното за 20 минути,щото било скъпо
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Аз съм от Казанлък.И тук беше голям студ,но дано утре вече да е топло.То ако не може днес да се учи от студа,уте ще е от мързела така чее...........

Град
    40 Miles from the Sun
    Днес в училище температурата беше -12 градуса и часовете ни бяха по 20 минути.

Супер фен
    Град
    в килера
    Олеле каква мизерия :О
    При нас поне това е наред. С алуминиева дограма е по-топло, а и парното работи, макар и слабо. Но ако температурата е минусова (-12 уътъфъ :О), просто ще се изнеса. Попринцип съм много зиморничава и след като се прибера от училище премръзнала си треперя още поне един час след това.
    Колко реформи направиха в образованието, а не се сетиха да отпуснат малко пари за училищата, поне за парно

Явно почти на всякъде е така. И нашите часаве бяха намалени, въпреки че сме късметлии и сме в най-топлата стая, температурата си беше ниска. Надявам се да не ни пускат ваканция, защото все пак е края на срока.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си