- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не може да се учи в училище !
Тцтц..като гледам всички коментари..на повечето са били намалени часовете..пък ние пак мръзнахме !на 4тия етаж сме .. там стаите са по-топли от другите ама пак беше студено..цял ден с якето дремя хем стоя до парното !
![]()
![]()
![]()
дано утре е по-топло ,чеее....ша се мре
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Наще часове не бяха намалени,беше и голям студ // Пчоти целия ден с якето си вися..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Такава идиотщина само в България може да се случи...
Ако сте мазохисти може да приемате това като каляване на характера, но ако си говорим сериозно - всички отговорни за отоплението в училище са за публичен бой и ебане!
I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?
И при нас картинката не беше по розова,само дето нямаше и ток .. но нашия клас,нали сме късметлии и карахме два часа по 20 мин![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
а аз какво да кажа, като в нащо даскало студ нестуд, в кабинета на директорката има климатик и ни вика" Топло е, нищо няма да ви стане, ще издържите". Тя си стои на топло в кабинета, а нас кучета на яли. Ай сиктир, даже и часовете й свиди да намили дори с по 5 минути.
Fuck you You fucking Fuckers
Ние сме ваканция до края на седмицата
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Ми обадете се на ХЕИ.При нас дойдоха,мериха и ся сме си в блажена ваканцийка до Понеделник.Немога да спра да се кефяя :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
бре..днеска беше по студено дори от вчера..пък би трябвало да е обратнатаумряхме от студ пак..и намалиха часовете по 30 мин..сега се пребирам и не си чувствам краката..баси хората при минусови температури в стаите ние ходим на даскало
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
кой град ???Първоначално написано от thegirl90
казвай ако не си от стара загора отивам да заколя тоя проклет министър !
П.П в даскало идваше само че ни държаха по стаите да не го изколим ! всички го чакаха пред входа на даскалото ама той така не се показа !!
ваУ рокс
Grell
Ооо в нашето училище не може да се живее.
Ако не си се лепнал за някой радиатор тежко ти и горко.
Сите със якетата и шапките седим.
При нас е супер студено,всички стойм с якета.Въпреки,че парното е на макс като го пипнеш пари,ама иначе като цяло в стаята е адски студено даже часовете не ни са намалени правете си сметка...![]()
Споко хора, още ще поседите без парно... Украйна ни спряха кранчето на газта. Айде честито.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен е редно да ви пуснат вече, ясно е че е студено и че ще е така няколко дена![]()
И при нас е адски студ!Всички сме с якета,ръкавици,шалове,шапк ..Няма парно от 1 месец.Директорите ни заявиха най-нагло,че едва ли не не им пука.Ваканция също няма.Та затова от днес съм си във ваканция,докато поне ни оправят парното,защото в тоя студ вече се разболях за 10 път.![]()
Aaaми! До сега в БГ-мама четох, на едни училища са намален часовете, на други са си им по 40-45 минути, без да им пука на ръководствата.Първоначално написано от hottie
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Последно чух, че може да пускат учениците. Но дали ще стане. Май само в някои училища са пуснати.
нащо даскало е във ваканция до понеделник от днес (но пак си карахме сички часове днес ) мн се радвам защото вече не се търпеше тоя студ![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Към момента не са пуснати всички училища, но не е изключено да излязат всички в дървена ваканция. До колкото съм запозната, в повечето училища директорите си имат климатици и не ги боли много много, че учениците студуват...Първоначално написано от hottie
~
при нас пък е такава жега... сега в тоя студ отваряме прозорци за да не заврим
сериозно говоря... и сега .... ега ти всички училища са във ваканция заради газовата криза само днес в моето любимо училище доставиха 8 тона нафта... и пак има с какво да се отопляваме и да учим.... чак не мога да повярвам какъв съвестен кмет имаме
(Кирил Йорданов)
И при нас е супер студеноооо !!!Направо не се търпи,нито са ни намалили часовете нито ще ни дават дървена ваканция
Егати тъпото !
Just_2_Smile =]
Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...
+1 КУР ЗА МИНИСТЪРАПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Хмм... при нас пък вчера не беше чак толко студено... е за 1-ва смяна де.. но ми казаха, че във втората смяна е било доста студеноо.... и за тва днес и утре няма да учим !![]()
а министъра си седи на топло под климатичето нали..
![]()