.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Тцтц..като гледам всички коментари..на повечето са били намалени часовете..пък ние пак мръзнахме ! на 4тия етаж сме .. там стаите са по-топли от другите ама пак беше студено..цял ден с якето дремя хем стоя до парното ! дано утре е по-топло ,чеее....ша се мре
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Наще часове не бяха намалени,беше и голям студ // Пчоти целия ден с якето си вися ..
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Такава идиотщина само в България може да се случи...

Ако сте мазохисти може да приемате това като каляване на характера, но ако си говорим сериозно - всички отговорни за отоплението в училище са за публичен бой и ебане!
    I don't wanna claim that I'm special...but I'm a bit special. You know what I mean?

И при нас картинката не беше по розова,само дето нямаше и ток .. но нашия клас,нали сме късметлии и карахме два часа по 20 мин
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

а аз какво да кажа, като в нащо даскало студ нестуд, в кабинета на директорката има климатик и ни вика" Топло е, нищо няма да ви стане, ще издържите". Тя си стои на топло в кабинета, а нас кучета на яли. Ай сиктир, даже и часовете й свиди да намили дори с по 5 минути.
    Fuck you You fucking Fuckers

Ние сме ваканция до края на седмицата

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми обадете се на ХЕИ.При нас дойдоха,мериха и ся сме си в блажена ваканцийка до Понеделник.Немога да спра да се кефяя :P
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    бре..днеска беше по студено дори от вчера..пък би трябвало да е обратната умряхме от студ пак..и намалиха часовете по 30 мин..сега се пребирам и не си чувствам краката..баси хората при минусови температури в стаите ние ходим на даскало
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от thegirl90
    Ние сме ваканция до края на седмицата
    кой град ???
    казвай ако не си от стара загора отивам да заколя тоя проклет министър !
    П.П в даскало идваше само че ни държаха по стаите да не го изколим ! всички го чакаха пред входа на даскалото ама той така не се показа !!
    ваУ рокс
    Grell

Re: Не може да се учи в училище !

Ооо в нашето училище не може да се живее.
    Ако не си се лепнал за някой радиатор тежко ти и горко.
    Сите със якетата и шапките седим.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    При нас е супер студено,всички стойм с якета.Въпреки,че парното е на макс като го пипнеш пари,ама иначе като цяло в стаята е адски студено даже часовете не ни са намалени правете си сметка...

Град
    Там някЪде...
    ние днеска бяхме с намалени часове 25 мин.

Споко хора, още ще поседите без парно... Украйна ни спряха кранчето на газта. Айде честито.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hottie
    Guest
    Според мен е редно да ви пуснат вече, ясно е че е студено и че ще е така няколко дена

Град
    София
    И при нас е адски студ!Всички сме с якета,ръкавици,шалове,шапк ..Няма парно от 1 месец.Директорите ни заявиха най-нагло,че едва ли не не им пука.Ваканция също няма.Та затова от днес съм си във ваканция,докато поне ни оправят парното,защото в тоя студ вече се разболях за 10 път.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Според мен е редно да ви пуснат вече, ясно е че е студено и че ще е така няколко дена
    Aaaми! До сега в БГ-мама четох, на едни училища са намален часовете, на други са си им по 40-45 минути, без да им пука на ръководствата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

hottie
    Guest
    Последно чух, че може да пускат учениците. Но дали ще стане. Май само в някои училища са пуснати.

нащо даскало е във ваканция до понеделник от днес (но пак си карахме сички часове днес ) мн се радвам защото вече не се търпеше тоя студ
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Последно чух, че може да пускат учениците. Но дали ще стане. Май само в някои училища са пуснати.
    Към момента не са пуснати всички училища, но не е изключено да излязат всички в дървена ваканция. До колкото съм запозната, в повечето училища директорите си имат климатици и не ги боли много много, че учениците студуват...
    ~

Мега фен Аватара на Mi6inka
    при нас пък е такава жега... сега в тоя студ отваряме прозорци за да не заврим сериозно говоря... и сега .... ега ти всички училища са във ваканция заради газовата криза само днес в моето любимо училище доставиха 8 тона нафта... и пак има с какво да се отопляваме и да учим.... чак не мога да повярвам какъв съвестен кмет имаме (Кирил Йорданов)

Град
    София
    И при нас е супер студеноооо !!! Направо не се търпи,нито са ни намалили часовете нито ще ни дават дървена ваканция Егати тъпото !
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Re: Не може да се учи в училище !

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    НЕ МОЖЕ
    ПРОСТО Е СТУД
    В Стара Загора уча 7 клас в Соу железник отвънка е - 2 , - 3 градуса в стаята -5 !
    Днес 7 часа всички шалове шапки каквото намериш ! парното работи колкото да се каже че работи и ако утре не дадът някаква ваканция или поне да е топло за да може нещо да направим а не да са ни замръзнали мозъците ще убия тоя министър !
    +1 КУР ЗА МИНИСТЪРА

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Хмм... при нас пък вчера не беше чак толко студено... е за 1-ва смяна де.. но ми казаха, че във втората смяна е било доста студеноо.... и за тва днес и утре няма да учим !

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    а министъра си седи на топло под климатичето нали..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мозъчетата ли ви замръзнаха?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си