- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Рожден ден
Здравейте и честита нова година!
На 15 този месец имам рожден ден.Ще го празнувам вкъщи с приятели.Та исках да ви попитам дали можете да ми дадете някъкви идеи за игри или нещо подобно (ставам на 14) ?Все пак не искам всички да си умрем от скука.Благодаря предварително много
![]()
Може да вземете 5 банана и 5 презерватива и да има съзтезание за най-бързо нахлузен презерватив. Победителят взима всички банани.
Лимбо! (Ако знаете кво е, но си подгответе реге или поне латино за целта)
Надяждане. Кисели млека и няколк одвойко прасета, които да са със затворени очи и да се мъчат да се нахранят, ама им пригответе и лигавчета.
Може да играете и на криеница...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
''Не се сърди човече''![]()
......цццц......
![]()
еми то зависи от мн неща,колко хора си поканила,какви са тия хора смисъл какво харесват и т.н. Аз бих ти предложила да играете на шише:P
Хахх и ти козирог като мен... емии вие не сте толкова големички на години де .. тва с лимбото е идея, можете и филм да гледате, музика (зависи си от компанията какъв стил) и да започнете всички да си денсите...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Играите на шише(бутилка)![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Е, че к'во му е на не-се-сърди-то, бе?
Обичам всякакви бордови игри<3
Да ти е хубав рожденият ден!)
Снощи правих това-лепва се на челото на всеки етикет с името на някаква известна личност. Всеки трябва да познае кой е. Вариантите са 2-или другите да му подсказват без думи, или той да задава по 10 въпроса (чиито отговори са "да" и "не"). Аз избрах втория, защото бяхме на маса и не беше удобно да се кълчим. Игра на филми също е забавен вариант. Викторина.....
Аз снощи правих и "Горчиво", но ние си бяхме 3 двойки и беше удачно....
Не го мисли предварително-те кат се съберат гостите ще измислите нещо на момента,ако се притесняваш предваително нищо няма да стане.Аз също се притеснявах за моя рд,но като дойдаха си измислихме разни забавления... Тъй ч споко ще си пекарате супер.![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Преди играехме на :
1. шише
2. истина, процент или кошче(като истината или се усмеляваш, но има и процент)
3. топло и студено
4. Дядо Коледа(там дето всеки казва на другия кой му е подарък и Дядо Коледа казва на всеки какво да направи с подаръка си)
5. Имаше една игра, пускат се балади, оформят се двойки, но трябва да има едно момче или момиче в повече, което да има шапка... и така, този, който е с шапката си харесва съответно партньор за танц и слага на другия шапка, няма право този, на когото са сложили шапката, да я върне пак на същият човек и така се танцува и постоянно се сменят партньорите
6. Игра на филми
7. СКрабъл, ако имаш у вас
8. Кент Купе
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и дядо ми има тогава![]()
ами шише ,и някви игри танци манци![]()
весело изкарване![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.