Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
ne iskam da te obidq po nikakuv na4in no m istana malko tujno
За кое по-точно?И на мен ми е тъжно от много неща.Да ти е тъжно е нормално.Сигурно родителите ти не са разведени и не знаеш какво е.Не си ме обидила.То да бяха само такива обиди,хаха(както и да е).Една приятелка каза,че водя динамичен живот-така е.Какво да се прави.Честно казано ми се иска да заживея на едно друго място,с един човек,но уви-не може...Здраве да е!...Ще се опитам да не се пришпорвам,но ...то да ми беше само това ново семейство на главата.Трябва да намеря за какво да се хвана,защото като се сетя на колко хора рано или късно тряя да обяснявам,за това ново семейство...Аз се интересувам от хорското мнение,което ме прави необяснимо тъпа,хаха.
Май си личи колко съм объркана...
stana mi tujno za tova 4e mi pravish vpe4etlenie s postovete si a vsu6nost imash golqm problem (ne moga da se izkaja pravilno) a tvoq ba6ta pone e jiv
Ами не знам какво впечатление ти правя,но съм учудена,че някой ме е забелязал,хаха...Всички си имаме проблеми,просто някои са доста по-различни от други и всички ги приемаме по различен начин. Да,баща ми е жив,но никога ама никога не бих искала и не искам да живея с него.

Та от това,което прочетох в темата разбрах,че трябва да се радвам...Ами дано някой ден се зарадвам истински,защото може би в моемнта се залъгвам.Вчера вечерта си говорих с ...брат ми(?!?!?!?!?!?) по този въпрос,писахме си по скайп.Той беше в едната стая с лаптопа,а аз в другата и след това той дойде и ме пита какво ми е.Беше ми някво шибано,но аз казах,че не знам за какво говори.Тогава той ми даде един шоколад и каза,че го е купил за мен(пропуснах да кажа,че често ми купува неща за ядене)...После малко си поговорихме.Ако реша да кажа на майка ми за това,което ви пиша в момента мисля,че няма да може да ме разбере напълно.Искам тя да е щастлива,а начина по който може да приеме думите ми,би могло да охладни отношенията й с приятеля й или нещо друго(също лошо).За това мисля да се справя сама.Рано или късно трябва да започна да се оправям в живота...Това,че ви пиша тук е моето успокоение и когато виждам,че някой е решил да ми даде съвет се радвам.