.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Дали не иска само секс..?

И такаа..пак ще искам помощ от вас..в момента ходя с едно момче..от около 5-6 дена..и още на втората ни среща отидохме у един негов приятел,ама нали така,да пием по нещо,да слушаме музика..Аз вече му бях казала,че съм още девствена..И той ми каза че няма никакъв проблем,да не се притеснявам,когато поискам аз,тогава ще го направим..ноо..като отидохме в тях,и почнахме да се целуваме както обикновено,и той ми каза,че иска днес поне само с пръст да пробваме..демек да ме отвори с пръст..Аз малко се дърпах,но нз как се съгласих после..Приятеля му отиде някъде,и дфамата легнахме на леглото..Почна да ме такова с пръст..и 20 пъти ме попита дали не искам да продължим нататък..а аз все му отказвах..И той се примири..и оттам нататък почна да ми говори някакви супер мили неща..4е друго момиче след мен няма да погледне,че вече намерил това,което искал..и куп други хипер мили неща..И аз му казах,че когато сам готова,ще му кажа..И днес се видяхме,и той ми каза че другата седмица тяхните не били у тях..и ми намекна,че тогава ще го правим..и аз казах ,,ще видим\",и нищо друго..а аз още не съм готова за това..Днес едно момиче от моя клас,което го познава,ми разказа за него..Защото имам някакво чуство,че иска да е с мен само заради секса..и тя ми кaза,че бил супер сериозен човек,и когато тръгнел с някое момиче,си бил с нея..Между другото и аз съм забелязала,че за супер много неща е супер сериозен..И все пак отново се чудя..дали не иска само секс..Плс,кажете ми..дайте някакви съвети,какво да му кажа..че още не съм готова,знам..Обаче почти непрекъснато ми говори за товаа..че аз ще видя..ще ме направи щасTлива..Плс,кажете вашето мнение по въпроса..Дали според вас иска само секс..?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Здрасти мацка! Ето какво бих могла аз да ти кажа... така хубавите неща са че се е съгласил с теб за решението ти...намерил е добър вариант пръстчета...и това е добре...само че ми се струва че е решил да използва тактиката "Аз ще и говоря мили думи и тя ще ми върже!"... не го познавам за да ти кажа със сигурност че е искрен или не...ти го познаваш и можеш поне да се опиташ да прецениш дали е искрен...и все пак дори и да продължи да ти сваля звезди не му се доверявай прекалено...изчакай...не бързай това е важен момент...и щом те мисли за единствена и прочие значи ще чака!!! Пък после може би ще решиш да го възнаградиш! Успех ти пожелавам дано съм ти помогнала! :P

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ти ни обясни какво се е случило у неговия приятел и 15 000 пъти ни пита дали иска само секс.. как можем ние да преценим не го познваме!Пък и щом не си готова не бързаи.. за всичко си има време и място!И какво от това,че ти е намекнал той ако наистина иска да е стеб ще те чака!
    П.С. На колко си?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Не каза на колко години е, но е нормално за млад човек да мисли за секс. Като не легнеш с него, ще си намери друга по-дащна от теб. Все пак е тийнейджър, а не монах.
    Абе като и се свиди толкова много да му даде да си събира парцалята и да скъса с него не е последния на тоя свят ..пък и не са от кой знае колко време заедно та да не може да го приживее!

Супер фен
    Ммм не го познавам (то като гледам и ти ) ама... нещо ми мирише на гнило Ходите от няколко дена,а той вече...луни,звезди,извънзем и..сваля.. И с тия тъпи намеци. Поне като е казал нещо,да го спази .
    Ти прецени...
    А относно какво да му кажеш... Ми аз дори не мога да си представя гаджето ми да се държи така...и това е именно,защото сме говорили дълго и широко за тия неща и и дмамата сме на ясно какво искаме в момента и какво не.
    Съветвам те да го подхванеш с един разговор щом се прави на много сериозен,пък то ще си проличи колко му струват думите.
    Във всеки случай...престарава се мисля...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    когато го опознаеш по добре сама прецени такъв ли е за какъвто се представя или всичко е маска
    ако е с теб само заради секса....

Град
    София
    по-скоро е с теб и заради секса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При положение, че си девствена и че си на 16, първата седмица най-много целувки и прегръдки. Какви са тия пръсти, бъркания и секс с девствено момиче първата седмица? Рано е било дори да ти говори по темата. Да не говорим да намеква. А това, че ще те чака е само блъф...ти ще си кажеш-защо да го карам да ме чака, дай да правим секс. Ти си реши, но подобни обяснения и излияния ( няма да погледне друго близките 60-70) години са най-малкото прибързани. Аз дари не ги казвам на гаджето си, с което съм не 1 седмица, а 53 месеца!

Град
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    по-скоро е с теб и заради секса
    и това е ватиант но не ми се вярва много много

е може пича да е загорял

Град
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    е може пича да е загорял
    и като е загорял кво
    тряя се възползва от нея ли

Не бързай да правиш нещо което не искаш.Има време за всичко.Остави го на сухо и виж до кога ще издържи-всеки може да ти сваля звездиАко иска да е с теб ще те чака!! :P

Супер фен Аватара на nymphadora
    ходите от 6 дена... не мислиш ли,че е малко рано за секс?

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    е може пича да е загорял
    и като е загорял кво
    не..просто за това да напъва толкова нещата..нали уж казва, че бил сериозен...макар, че преди да стигна до там ми се струваше точно това, че иска само да топне чушката

Град
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    е може пича да е загорял
    и като е загорял кво
    не..просто за това да напъва толкова нещата..нали уж казва, че бил сериозен...макар, че преди да стигна до там ми се струваше точно това, че иска само да топне чушката
    аз точно за това казах да изчака и да прецени сама такъв ли е какъвто казва или е с нея само за едното ебане

Град
    Дълбините на канала :D
    Аа мацка в никъв случай не му пускай...да ходите от 5 дена и да ти зачекне темата...загоряло копеле е..

мда..прав си \/

Град
    мда..прав си \/

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Аа мацка в никъв случай не му пускай...да ходите от 5 дена и да ти зачекне темата...загоряло копеле е..
    аххахахах и ние тва казваме

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    аххахахах и ние тва казваме
    то няма кво друго да се каже..мисля че темата е изчерпана..

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Хахе тоя май е загорел, но това не значи, че не е точен пича.
    Междудругото ако не беше девствена пак според мен трябва да го държиш на сухо поне 15-20 дена , ти кво да не си парцал че на 2рия ден ебане, а щом си още девствена незнам мисля, че трябва да почакаш. От опита който имам рано или късно женките си искат сами секса така, че и при тебе ще дойде момента в който ще му кажеш айде скъпи ела да ти видя оръжието.

Ако е сериозен ще чака , ако ли не майната му.

spored men ne e s teb samo zaradi sexa, no ako bqx az n bix spala s nego osobeno kakto 6te ti e purvi put
    ne 4e e vajno vremeto predi sexa, ama pak neka i ti da go iska6 sex nasila ne e xubavo 100% pravila sam i e ujas
    a na kolkoto i godini da e nqma zna4enie
    az izlizam s vsqkakvi maje i koito i da me e pritiskal kato kaja ne zna4i ne
    ako ti izneveri zna4i e muxlio
    vse pak kato iska si blusne edna 4ekiq pak ti ne si dlajna da spi6 s nego
    pojelavam ti da te obikne naistina i da napravi6 tova koeto naistina iska6

Абе ддз според мен още малко поизчакай,пробвай го,виж дали е само заради това,защото и бившия ми така в началото ми сваляше звезди ,и като му пуснах на първата седмица-на другата нито искаше вече да се виждаме и му беше все-едно.Нз дано твоя да не се окаже такъв.

Хора,днес с него излезохме,и проведохме тоя разговор..Казах му всичко,което чустфам,че трябваше да му кажа..и че не мисля,че е нормално,че на втората среща още ще иска секс,още повече,че съм девствена..Той каза,че напълно ме разбира,обаче от не знам си колко месеца не бил барвал момиче..тоест от последната му връзка..И просто понякога не можел да се сдържа,и се изтървал..Незнам дали да му вярвам,ама ми каза,че ще чака ако трябва и с години,когато аз си преценя,сама да си поискам..И така ще стане..изглеждаше ми честен..и така,уредихме въпроса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си