- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път в тоалетна...без презерватие...ужасната болка...
Нормално е да те боли първите няколко пъти, особено ПЪРВИЯ.. а относно това, че сте го правили без презерватив -малоумна работа..
![]()
и аз тва казахПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Никой не е казал, че е трябвало да си е по най-обикновения начин. Просто в кенеф?! И то, когато й е било за 1ви път! Къде останаха момичетата, който държат първия път да е много специален? Това не го наричам така. Това е гнусно и неприятно. Все пак, Hottie, сещаш се за какво са предназначени тоалетните, нали?Първоначално написано от hottie
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+954Първоначално написано от Punisherrr
Момиче, за да го направиш по начина, по който си, вероятно нямаш нищо в главата. Това не е кой да е път, поредния или нещо подобно, за да го правиш където ти скимне. Не съм казала, че е трябвало да си във хоризонтално положение на легло, покрито с рози, но пък в МРЪСЕН, ВМИРИСАН кенеф по-хубаво ли беше???? Ти някаква хигиена намира ли ти се? Кажи ми, че поне не е било в обществена тоалетна... И после как се измихте? Като пуснахте водата и чакахте да си напълните шепичките ли? Аз като помисля за постъпката ти и ми ставаш леко гнусна. ТИ се погледни от страни. Да, кофти е, мила, но недей да съжаляваш, не можеш да върнеш времето назад. Станалото, станало...
ОК, но това значи ли, че трябва да се обижда? Тя го е направила, а не други нали? Пък и да й го повтаряте вече е сторено. Връщане назад няма.Първоначално написано от HONDA
Ами ако е било баня, а не тоалетна(публична) както ви мина на всички през акъла .... какво би станало... Мен пък много ми е готино като с милото го правим в банята и можем да правим всякакви странни пози.... абе нямам думи страшни коментари написахте и така й помогнахте, че милата авторка разбра че тук помощ няма да намери, а въпросите й не са като на 90% от форума пълни с простотия и ограниченост
Темата е наистина тъпа. Въпроса на момичето е дали ще продължава да я боли. Защо трябваше да се излага, като ни обяснява къде и как го е направила?! То не я е боляло, защото е правила секс в тоалетна... Тя предполагам не е на повече от 15-16 (в най-добрия случай).Първоначално написано от hottie
Ама тема като "допря го...има ли опасност" искаш да ми кажеш, че е изпълнена със смисъл. И кое не е нормално във въпроса и подяволите... притеснена е от болката, мисли че е провокирана от позата примерно и не знам защо ти се струва тъпо това че пита дали ще я боли за в бъдеще. Та това са въпроси на които всяко момиче търси отговор след първия път, особено ако е било придружено от болка да не говорим, че наскоро имаше тема "Не ме боля при първи път, това лошо ли е"
В този раздел на форума избягвам да влизам точно по тази причина. Слушам дечица, които нямат идея какво правят. Доста е неприятно да видиш как някой без елементарна сексуална култура е започнал да прави секс, нали?
И аз избягвам да чета тъпите теми и да не им обръщам внимание, но има и неща за които и сексуалната култура не те подготвя. За това особено когато става въпрос за след първия път не е много точно какво може да стане... И аз не съм била подготвена, но когато беше моя първи път нямаше интернет и нямаше форуми и сайтове от които да си набавя информация, пък и приятелки нямах, които да могат да кажат пък и изпитвахме страм от тази тема и не си говорихме за това. Аз лично предпочитам да дам малко информация на питащите за нещата след ..., от колкото на тези които на 16 се мислят за богове и от простотия вече се чудят на какво да се присмеят(не визирам теб по принцип говоря).
Ако погледнеш на 1вата страница отново ще видиш мой коментар. Дала съм информация.
По твоето време не е имало нет, била си сама и объркана, но днес има достатъчно източници на информация, явно самото девойче не си е направило труда да се поинтересува навреме, а при свършен факт пита...
и да има пак ми се струва по логичен нейния пост от колкото доста от другите, нито е първата нито е последната, която ще се интересува от това и не виждам причина да не и се помогне и да и отговорим. Това ми беше мисълта на мен. Не е нужно да нападаме някой, който поне пита нещо, а не си почесва пръстите на клавиатурата. Както и да е този спор малко излиза вече от темата, така че спирам. Просто не е коректно отношението към това момиче от повечето дали мнението си и за това се разпалих така.
Много яно, че ще те е боляло много. Едва ли има по неудобно място от това за първия път. Освен това, както споменаха и други, той едва ли те е възбудил достстъчно , че да се отпуснеш и т. н. А това дали ще те боли по нататък сависи много и от теб и от твоч приятел. Ако го карате пак така урболешката ще те боли и то доста дълго.