.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

TRQBVA LI DA ME E STRAH?

:WARNINGmnogo dulga istoriq)--->Mn sujelqvam,4e vi pritesnqvam,no prosto ne izdurjam ve4e.Imam edna priqtelka v u4ili6te,blizki sme,vupreki 4e se poznavame ot na4aloto na godinata.Gotina e,pu6i...hubavo,az ne pu6a,no ni6to ne moga da i kaja na neq nali?Tq prosto e ot tipa "party" momi4e-hodi na diskoteki vseki den,pu6i,napiva se,ne iskam i da si predstavqm kak e prekarala novata godina.Hodi s nqkakvi 23 godi6ni mom4eta,subira se s nqkakvi opasni kompaniii...i ob6to vzeto za neq tova e jivota Lo6oto e,4e iska i men da vuvle4e v neinite raboti,predlaga mi da probvam da pu6a,sled kato tq perfektno znae,4e sum adski protiv tova.Kogato izlezem vinagi vuprosa i e"Iska6 li da otidem v nqkoe bar4e da piinem po ne6to?" Kogato i kazah,4e sum motivirana da ne propu6a do 12 klas,4e dori i ako moga mnogo po-napred,a tq-izsmq mi se v liceto vika mi: Mili4ka,obzalagam se 4e nqma da izdurji6 godina v Sofia,bez da ne propu6i6 ili da ne propie6." na kakvo prili4a tova?moje da ne vodq "buen" jivot kat neiniq,no tq nqma ot kude da garantira tova!!!PROSTO NQMA OT KUDE I PAK PRODULJAVA DA MI GO NATQKVA!ottogava tq se durji sqka6 tq e na 20 godini,a az na 10.Az ne iskam da pu6a,za pieneto moje nali samo za po4erpka i zasega mi e dobre jivota,no prosto tazi misul mi se vurti v glavata,sqka6 nqmam pravo na izbor... daite mi suvet kakvo da predpriema,za da predotvratq tozi sblusuk?(na 14 sum)
    |

ДА ТРЯБВА ДА Т Е Е СТРАХ ! а съвет какъв да ти дам... самоубий се
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

mersi za suveta
    |

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    На колко сте?

Мега фен
    Знаеш ли какво ще ти кажа ?
    Ще ме извиняваш за израза,ама я им е*и мамата...разкарай я !
    Това не ти е приятелка ! Обзалагам се че и по-добри приятелки от нея ще си намериш,въпрос на време и търпение е.Ако не желаеш да си като нея - баста - просто прекъснете всякакви отношения !

@Тиенджи - В такъв момент не се прави на интересен,защото TeenProblem от такива като тебе бере душа...

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    ^ +1 по-добре да си без нея отколкото да тръгнеш по нейния път и да пропаднеш....
    <3 أحبك الشمس

Супер фен Аватара на nymphadora
    Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава

Мега фен Аватара на Infinity
    Ако ти е истинска фр няма да прави така...махай я по-бързо преди да си станала като нея!!!!!
    To infinity and beyond.

докато не си промениш мирогледа няма да получиш свестен отговор запомни това...
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Е не можеш ли просто да и обясниш,че си решила и това е ТОЧКА.Ако те разбере пак можете да си останете приятелки

Град
    София
    еми аз пуша а най-добрата ми приятелка не
    всм тя е спортистка и няма как
    иначе предлагала съм и да си дръпнне,правила го е няколко пъти,не беше особено очарована и оттогава само я питам искаш ли да дръпнеш, тя казва не и тва е

Най-близкият ми човек пие и пуши,а аз не и никога не ме е карал да правя това.Просто знае мнението ми по тези въпроси,така че говори с тази твоя приятелка и,ако нея наистина я е грижа за теб няма да те кара да правиш подобни неща.
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...

Град
    София
    Първо на тая идиотка можеш да й кажеш, че като не искаш да пушиш - няма да го направиш. Да не ти дава разни гаранции, че щом живееш в София, значи ще пропушиш, защото е много смешно спрямо нея! Второ на "купонджийката" или кучката можеш да й кажеш, че щом тя се държи като такава, не значи че и ти трябва да си като нея! Трето според мен е най-добре да си намериш приятелка, с която да се забавляваш и да не ти казва какво да правиш, а не да си с тая лигла!
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен
    Като си против пушенето не го прави има лесно, обаче не виждам какво се възмущаваш, че те е карала да ходите на барче и да пиете по нещо ?! Като изпиеш един коктейл или една малка водка/уиски/джин и др. не значи, че си алкохоличка. Всичко в умерени количества е добре. Според мен ако идеалите на това момиче са: да се напие, напуши и да мисли само с кого да си легне по - добре се отдалечи. Имай си я като резервен вариант, ако ти се разпуска някоя вечер или искаш разнообразие и така.

Голям фен
    Не разбирам от какво трябва да те е страх, от поредната жертва на комерсиализацията ли?
    Don't worry, be happy!

Направо я зарязвай. Дори и да не се събираш с компанията й и да не пушиш, всички които я знаят каква е веднага ще решат, че и ти си такава.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Повече от фен
    В днешно време всички, които пушат и пият са готини.. На всеки му се иска да е готин.. Всички започнали да пушат е или от любопитство или защото искат да са готини.. В интерес на истината не всички се пристрастяват еднакво бързо. Обаче когато си пристрастен ти сам го усещаш и тогава си казваш "Защо ли ми беше да се захващам".
    В случая ти осъзнаваш, че ще си навредиш на здравето обаче има и малък момент в който искаш и ти да пушиш, за да не си по-различна от другите..Искаш също да се събираш с нейната компания, защото е по-весела, но нещо отвътре ти казва, че не е правилно. Въпреки всичко повечето хора се събират според интересите си..тоест няма как да излизаш с хора, които всяка вечер пият в заведения, а ти да не пиеш (има и такива, но са рядкост). Хората, които ти казват, че не ти е истинска приятелка са в грешка.. След като тя пуши и пие и я вика със себе си и я кара и тя да прави същото значи тази нейна приятелка не я е грижа и за нейното си здраве. Моята теория е, че те харесва като човек и иска да прекарвате повече време заедно..а както обясних по-горе (с черно). Тоест избора от тук е само твой. Не ти казвам да спреш да общуваш с нея и т.н. щото е глупаво Не ти казвам и да откажеш живота, който ти предлага тя, а именно по разнообразен и вълнуващ..

Ако ти е истинска приятелка ще се съобразява с твойте искания и няма да ти натяква постоянно това което тя желае да стане с теб-да се превърнеш в една курва...зарежи я,ще си намериш някоя по-свястна,от такива никой не се нуждае...

Ахахахах ' няма да издържиш и година в София без да пропушиш ' е как аз не пуша, а съм родена тука и винаги съм живяла тука?!?

РАЗКАРАЙ Я! Каква приятелка е тази, която ти бута цигарата в устата, когато знае, че ти не искаш да пушиш?
    Stay up all night with the stars *

ne moga da q zareja,6toto tq mi e OT KLASA vse pak a i ako go napravq 6te ostana samo s 1 fr,koito 6te trqbva da delq s neq,6toto sme si edna grupi4ka...taka 4e sum v gadno polojenie... ebati kusmeta det imam,dano da se premesti ot na6to daskalo,kakto planuva dr godina
    |

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Тя насила няма как да те накара да пиеш и да пушиш - това си е лично твой избор и след като си преценила, че не искаш занчи не искаш. Спокойно, няма да ти завира фасове или фунии по устата...
    По твойте думи ми изглежда като доста разхайтено хлапе тази твоя приятелка... Няма ли родители нещо да й упражняват контрол ? Защото на 14 да пиеш, да пушиш, да ходиш по дискотеките с 23 годишни не е много нормално... макар че като се има предвид в какво време живеем нищо не може да ме очуди...
    Моят съвет е да се отдръпнеш лека-полека от нея, защото не е твоят тип приятелка - както ти самата казваш вие сте доста различни...ти не пушиш, не пиеш, не водиш толкова буен живот...просто доста се различават интересите ви и няма никакъм смисъл да продължавате да сте приятелки. За мен приятелят е човек, с когото имаме горе-долу общи интереси, човик с когота да се учим взаимно един от друг...а като гледам ти от нея няма какво да научиш.
    Твое си е решението какво да правиш, но все пак ако прецениш да продължите приятелството си се опитай да я вразумиш по някакъв начин макар че ми се струва невъзможно... Най-малкото не позволявай да се повлиаеш от нея и да те подтикне към неща, които не искаш да правиш...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Повече от фен Аватара на bishop
    твойта приятелка поредната шафрантия. не я слушай и вс ще е на 6.

и не виждам какъв е проблема да и теглиш една. все ще си намериш още приятели в класа. можеш да тръгнеш и на някакви курсове (по англ примерно или някакъв спорт) и за нула време ще си намериш приятели и извън училище.
    Welcome to the end of the thought process.

Отстоявай принципите си,абсолютно твое си е решението какво ще правиш
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Re: TRQBVA LI DA ME E STRAH?

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Kogato izlezem vinagi vuprosa i e"Iska6 li da otidem v nqkoe bar4e da piinem po ne6to?"
    Лелеее колко "заплашително" звучи.... "да пиинем" не значи да се напиете или да пиете алкохол,може да е имала в предвид просто по кафе или сок...или и т'ва е опасно?
    vika mi: Mili4ka,obzalagam se 4e nqma da izdurji6 godina v Sofia,bez da ne propu6i6 ili da ne propie6."
    До няква степен е вярно.Е не на всеки се случва,но на повечето...и най-често срещаните случай са на тези които до тогава не са си позволявали такива волности.
    Az ne iskam da pu6a,za pieneto moje nali samo za po4erpka
    Аха да пиеш можеш,ама нея я упрекваш,че се наливала....аз някак си немога да ти разбера проблема... ....мисля,че до няква степен и завиждаш.В смисъл искаш и ти да се държиш като нея,ама знаеш,че не е редно.

Се тая....не ме учуди с нито една дума.Има и много по-зле момичета на същата възраст като теб и приятелката ти.

Не разбирам какъв ти е проблема. Моите приятели всички са такива. Пият, пушат(с малки изключения) и ходят по дискотеките. Аз пия и ходя на дискотека само когато има някакъв повод, а цигара съм палила няколко пъти, но попринцип не пуша. Това не ни пречи да сме приятели. Никой няма нищо против това каква съм и дори не биха ми позволили да пропуша. Това си е до характер. Може би твоята приятелка не вижда нищо лошо в това да пуши и затова ти предлага и на теб. Обясни и че не искаш и готово. Относно това, че ти е предлагала "да пиинете по нещо", това съвсем не означава, че иска да се напиете. Като не ти изнася да си с нея излизай и с други хора и ще си намериш приятели. Доколкото разбрах и теб не не те интересува тя, а това че ще останеш само с една приятелка. Ако мислиш, че може да ти навреди не излизай с нея и толкоз. Един съвет от мен: Не се страхувай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си