:WARNINGmnogo dulga istoriq)--->Mn sujelqvam,4e vi pritesnqvam,no prosto ne izdurjam ve4e.Imam edna priqtelka v u4ili6te,blizki sme,vupreki 4e se poznavame ot na4aloto na godinata.Gotina e,pu6i...hubavo,az ne pu6a,no ni6to ne moga da i kaja na neq nali?Tq prosto e ot tipa "party" momi4e-hodi na diskoteki vseki den,pu6i,napiva se,ne iskam i da si predstavqm kak e prekarala novata godina.Hodi s nqkakvi 23 godi6ni mom4eta,subira se s nqkakvi opasni kompaniii...i ob6to vzeto za neq tova e jivota Lo6oto e,4e iska i men da vuvle4e v neinite raboti,predlaga mi da probvam da pu6a,sled kato tq perfektno znae,4e sum adski protiv tova.Kogato izlezem vinagi vuprosa i e"Iska6 li da otidem v nqkoe bar4e da piinem po ne6to?" Kogato i kazah,4e sum motivirana da ne propu6a do 12 klas,4e dori i ako moga mnogo po-napred,a tq-izsmq mi se v liceto vika mi: Mili4ka,obzalagam se 4e nqma da izdurji6 godina v Sofia,bez da ne propu6i6 ili da ne propie6." na kakvo prili4a tova?moje da ne vodq "buen" jivot kat neiniq,no tq nqma ot kude da garantira tova!!!PROSTO NQMA OT KUDE I PAK PRODULJAVA DA MI GO NATQKVA!ottogava tq se durji sqka6 tq e na 20 godini,a az na 10.Az ne iskam da pu6a,za pieneto moje nali samo za po4erpka i zasega mi e dobre jivota,no prosto tazi misul mi se vurti v glavata,sqka6 nqmam pravo na izbor... daite mi suvet kakvo da predpriema,za da predotvratq tozi sblusuk?(na 14 sum)