.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Град
    Извън границите
    ъъъ
    човек парави това което той реши,не това което му кажат...
    около мене почти вс пушат цигари аз не пуша не ме влече,не ме кефи...сам си избираш

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

creet
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Е не можеш ли просто да и обясниш,че си решила и това е ТОЧКА.Ако те разбере пак можете да си останете приятелки
    +1

Re: TRQBVA LI DA ME E STRAH?

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    :WARNINGmnogo dulga istoriq)--->Mn sujelqvam,4e vi pritesnqvam,no prosto ne izdurjam ve4e.Imam edna priqtelka v u4ili6te,blizki sme,vupreki 4e se poznavame ot na4aloto na godinata.Gotina e,pu6i...hubavo,az ne pu6a,no ni6to ne moga da i kaja na neq nali?Tq prosto e ot tipa "party" momi4e-hodi na diskoteki vseki den,pu6i,napiva se,ne iskam i da si predstavqm kak e prekarala novata godina.Hodi s nqkakvi 23 godi6ni mom4eta,subira se s nqkakvi opasni kompaniii...i ob6to vzeto za neq tova e jivota Lo6oto e,4e iska i men da vuvle4e v neinite raboti,predlaga mi da probvam da pu6a,sled kato tq perfektno znae,4e sum adski protiv tova.Kogato izlezem vinagi vuprosa i e"Iska6 li da otidem v nqkoe bar4e da piinem po ne6to?" Kogato i kazah,4e sum motivirana da ne propu6a do 12 klas,4e dori i ako moga mnogo po-napred,a tq-izsmq mi se v liceto vika mi: Mili4ka,obzalagam se 4e nqma da izdurji6 godina v Sofia,bez da ne propu6i6 ili da ne propie6." na kakvo prili4a tova?moje da ne vodq "buen" jivot kat neiniq,no tq nqma ot kude da garantira tova!!!PROSTO NQMA OT KUDE I PAK PRODULJAVA DA MI GO NATQKVA!ottogava tq se durji sqka6 tq e na 20 godini,a az na 10.Az ne iskam da pu6a,za pieneto moje nali samo za po4erpka i zasega mi e dobre jivota,no prosto tazi misul mi se vurti v glavata,sqka6 nqmam pravo na izbor... daite mi suvet kakvo da predpriema,za da predotvratq tozi sblusuk?(na 14 sum)
    нз..но ще трябва да ме запознаеш с приятелката ти

Град
    Е там...
    ако не те е страх то ти си пълен идиот

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Толкова ли е сложно просто да не правиш това което неискаш? Така както ти на нея не и слагаш ред на живота , така и тя неможе да те принуди. Ти си решаваш какво да правиш, ама след като нямате нищо общо...какви приятелки сте?
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Не разбирам от какво трябва да те е страх, от поредната жертва на комерсиализацията ли?
    Много точно го каза!!
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава
    Не разбрах защо КУРВА.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказваш не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н :P Живота е малък - изживейте го добре

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава
    тцтц незнаех че да пиеш и пушиш е да си курва

Град
    Bulgaria
    nymphadora написа:
    Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава Mad

Не разбрах защо к***а.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказваш Very Happy не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н Razz Живота е малък - изживейте го добре Very Happy
    Тка де искам да кажа,че..може би и завиждаш,че излиза с момчета и си живее живота а теб те е страх един шибан фас да запалиш..

Град
    Bulgaria
    nymphadora написа:
    Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава Mad

Не разбрах защо к***а.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказваш Very Happy не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н Razz Живота е малък - изживейте го добре Very Happy
    Тка де искам да кажа,че..може би и завиждаш,че излиза с момчета и си живее живота а теб те е страх един шибан фас да запалиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си