- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- TRQBVA LI DA ME E STRAH?
ъъъ
човек парави това което той реши,не това което му кажат...![]()
около мене почти вс пушат цигари аз не пуша не ме влече,не ме кефи...сам си избираш![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1Първоначално написано от cherrypezz
нз..но ще трябва да ме запознаеш с приятелката тиПървоначално написано от mmm_sweet
![]()
![]()
![]()
ако не те е страх то ти си пълен идиот
Толкова ли е сложно просто да не правиш това което неискаш? Така както ти на нея не и слагаш ред на живота , така и тя неможе да те принуди. Ти си решаваш какво да правиш, ама след като нямате нищо общо...какви приятелки сте?![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Много точно го каза!!Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Не разбрах защо КУРВА.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказвашПървоначално написано от nymphadora
не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н :P Живота е малък - изживейте го добре
![]()
тцтц незнаех че да пиеш и пушиш е да си курваПървоначално написано от nymphadora
![]()
nymphadora написа:
Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава Mad
Не разбрах защо к***а.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказваш Very Happy не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н Razz Живота е малък - изживейте го добре Very Happy
Ти като не искаш да пушиш или да пиеш..Недей.Но ми се струва,че това момиче няма да ти бъде още дълго време приятелка..Сигурно те мисли за задръстена.
И чакай да те питам-ти ще си 'пазиш'девствеността до първата брачна нощ..или??![]()
Тка де искам да кажа,че..може би и завиждаш,че излиза с момчета и си живее живота а теб те е страх един шибан фас да запалиш..![]()
nymphadora написа:
Махай го тоя курватор,че след време и ти ще станеш такава Mad
Не разбрах защо к***а.Това не е странен начин на живот.И аз не харесвам такъв живот от всичко да се въздържам.Живота е кратък.Не виждам нищо лошо в това са те приберат в полицията.После ще разказваш Very Happy не виждам лошо да се напиеш - може да правиш неща които никога няма да направиш ако не си пил и т.н Razz Живота е малък - изживейте го добре Very Happy
Ти като не искаш да пушиш или да пиеш..Недей.Но ми се струва,че това момиче няма да ти бъде още дълго време приятелка..Сигурно те мисли за задръстена.
И чакай да те питам-ти ще си 'пазиш'девствеността до първата брачна нощ..или??![]()
Тка де искам да кажа,че..може би и завиждаш,че излиза с момчета и си живее живота а теб те е страх един шибан фас да запалиш..![]()