- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КОНДОМ
Тук може да пишете всичко за т.нар. кондоми:
-кои са най-добри
-кои са се късали когато ги употребяват
-използвате ли ги
....
И каквото се сетите за тях.Можете да питате всякакви въпроси свързани с това ново предпазно средство.![]()
За мен дурекс са най-добрите. И спортекс. Тези от 50 стинки дет са... няма смисъл да рискуваш с тях има много дефекти
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
да ти кажа и от 20 стотинки да е ако е правилно сложен си е същотоПървоначално написано от SoAfraid
и аз съм на мнението на x3eme стига секса да не е много див пак стават да се задоволиш![]()
всеки сам преценява какъв и как да го сложиПървоначално написано от galu6a
но мисълта ми беше че и от 20 стотинки да е ако е на място и със разум в главата си е почти сущото
че не може да го сравняваш със SPORTEX или DUREX не може но....всеки върши работа стига да знаеш как да го сложиш правилно
дам
Но аз лично предпочитам durex love най-много ми харесват, но всъщност предпочитам направо без презерватив ама ме е страх![]()
![]()
![]()
![]()
секс със презарватив е все едно да лижеш захар през стъклоПървоначално написано от galu6a
но трябва да бъдем внимателни все пак
![]()
Съгласен съм с x3eme ,че и от 20 цента да е пак върши работа.Много мой приятели карат с такива , но лично аз предпочитам Дурекс като заговорихме за Durex Love мен лично тези са ми много удобни и ме кефят
Най много съм късал Sportex....
Кондомките Vitalis също ме кефят.
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
Да, знам ги тия от 50 стинки- "Стани баща".Първоначално написано от SoAfraid
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
LifeStyles![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Наскоро на една фр и приятеля и DureX-а им се скъса, когато свършил в нея..та тичахме по аптеки за Escapelle ..Аз нямам такива случаи..ноо и от 20 ст и от 2 лева са една стока..ако е добре сложен и знаеш как да се пазиш от гафове..няма значение![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
НОВО?! .. Кондомите са НОВИ?!Първоначално написано от galu6a
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Дурех.. макар и почти да не ползвам кондоми... съм за тях...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
toi moje skoro da gi e otkrilПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
Is everybody going crazy?!?