- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ципа
Zdraveite. Iskam da pitam momichetata kakvo useshtat kogato ima se skasa devstvenata cipa. PLS kajete
т.7 от правилата на форума
hottie
като гледам никой не ти отговори и въпреки че не съм момиче ще се опитам да ти обясня
някой усещат болка други пък не усещат нищо
добавяне по темата ще бъде само разтягане на локуми
Е т'ва е да бъст определение. Xaxa, или има, или нема болка..Първоначално написано от x3eme
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
.. 4akai ima wreme do orgazum..purwo e bolkataПървоначално написано от mettalium
![]()
аз не усетих нищо![]()
![]()
еми то си е такаПървоначално написано от TheRunaway
въпрос на нагласа е и при всяко момиче е различно
ми мен лично ме болеше ,защото съм тясно, но има някои ,които не усещат болка
всяко момиче като е дествено е тясноПървоначално написано от galu6a
![]()
И аз...Първоначално написано от loveme
![]()
При всяко момиче е различно. При някой хименът е по-тъник или по-еластичен, а при други не е така. Основно от това зависи дали ще те боли или не. Другия съществен фактор е дали си достатъчно отпусната или не. Разбира се и подхода и техиката на партньора играе важна роля.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
мене както казах нищо не усещах първия път.. ама после ме болеше..Първоначално написано от x3eme
![]()
говоря за самата вагина че е тяснаПървоначално написано от GerYy
колкото и да ти е широк кокала тя си е тясна докато не се разшири сус течение на времето в резултат от полови контакти
не исмам да споря с теб![]()
голям спор, голямо нещовсеки е различен
![]()
mi az si imam priqtel i toi samo e probval s prast i dva si vlizat no iska sex i zatova iskam da vi pitamПървоначално написано от GerYy
![]()
![]()
oт пръст до пенис има разлика и то огромнаПървоначално написано от Iwanttou
![]()
Гледай образователни филмчета от каталога ХХХ и гледай какво правят актриситепрепоръчвам да потърсиш defloration
![]()
След разкъсването на девствената ципа усещаш болка...болката се подсилва от факта че момичето е тясно и до този момент не е правило секс!След 2-3 път болката изчезва..![]()
+1...а и както казаха болката зависи и дали момичето е тясно или не.Първоначално написано от HONDA
Снимай се и с двете дажевойна съм ти обявила все пак