.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Колко често се виждате с гаджето си?

Hora spored vas kolko 4esto e normalno da izlizate s gajeto si az sum na 17 toi su6to . ta haresvam si go , no pove4e ot 1 / 2 puti sedmi4no ne moga zaradi u4eneto , a i nqmam nujda da go vijdam vseki den , a subota i nedelq toi si zaminava v provinciqta ..
    Ne sum 79ti nabor ei

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Първо - когато искате.
    Второ - когато можете.
    Никой не може да каже колко време трябва да се иждаш с някого.
    Цаката си е да се научиш да запазваш тръпката и да я поддържаш.

..

Аз гледам да прекарвам повече свободно време с приятеля ми през седмицата като е на работа...само 2 пъти и ми липсва а когато не е.... зависи ама почети всеки ден! Може да ти се стори мн но на мен ми е приятно с него и обичам да сме заедно а и аз съм на 17, той е малко по-голям!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    За жалост ние се виждаме много рядко, защото живеем в различни градове. И все пак гледаме поне веднъж месечно да сме заедно, а понякога може и повече. Сигурно ви се струва страшно малко, на няма как..все пак сме с нагласата, че това положение няма да трае още дълго..

Град
    Paradise
    Ние сме различни смени и няма как да сме заедно всеки ден,ама за сметка на това прекарваме целите събота и неделя нон-стоп заедно. Когато сме ваканция сме всеки ден по 7-8 часа навън.

Град
    По балкана някъде..
    Всеки ден.... Правя си кафе с нея..... Решавам си крастословицата с нея..... бъркам си в носа с нея.....и се казва Десницата ми
    ACϟDC

Kakvo 6te ozna4ava"nqmam nujda da go vijdam vseki den..."

A po temata-az imam nujda da go vijdam vseki den,vseki 4as,vseki edin mig!Vijdame se vseki Boji den!Kogato sum na rabota,se 4uvame pone 2-3 puti,abe vse o6te ne mi e omruznal,imam nujda da go vijdam vseki den!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Различно.. понякога се виждаме всеки ден, понякога през ден, през два...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на galu6a
    когато можем

Град
    Момини Цици
    нз колко е нормално но.. тъй като сме в един клас в даскало сме постояно заедно... следобяд сме заедно или прото си пишем в скайп после вечерта излизаме като за едно кафе/чай луда работа после пак с в скайп. винаги сме заедно.. не се разделяме мн мн и не се караме и не си омръзваме. за което мн се радвам

Град
    Destanation unknown ((:
    Никога?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Kakvo 6te ozna4ava"nqmam nujda da go vijdam vseki den..."

A po temata-az imam nujda da go vijdam vseki den,vseki 4as,vseki edin mig!Vijdame se vseki Boji den!Kogato sum na rabota,se 4uvame pone 2-3 puti,abe vse o6te ne mi e omruznal,imam nujda da go vijdam vseki den!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Враца
    Има периоди в които се виждаме всеки ден, а има периоди, в които не се виждаме с месеци
    еlsy

в даскалото няма как да не се виждаме

hottie
    Guest
    живеем заедно, така че всеки ден. Но дори като не живеехме заедно пак бяхме всеки ден заедно поне по 4 часа

Град
    Ямбол
    Ох...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Два .. макс три пъти в седмицата ..
    Освен ако няма някоя ваканция .. През ваканциите всеки ден или примерно от 2 седмици ваканция, най-много три пъти да не се видим .. ; ))
    Иначе .. ТЪПО ДАСКАЛО!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Вече нямам, но преди като имах "гадже" се виждахме когато имахме време.. смените ни бяха различни и затова през ден или вечерта излизахме заедно на диско и т.н или спахме у тях или, у нас... и така..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    Мездра
    ами смените са ни така ,че се виждаме между смените или ,когато съм свободен вечер излизаме с колата.Съботите и неделите ги прекарваме заедно и така просто супер яко ми е с нея.

Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    ами смените са ни така ,че се виждаме между смените или ,когато съм свободен вечер излизаме с колата.Съботите и неделите ги прекарваме заедно и така просто супер яко ми е с нея.
    Браво на вас.
    П.С. мир и любов
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Изпитвам необходимост да съм с него 24/7
    Но реално се виждаме 2-3 пъти седмично.И двамата работим и трудно съчетаваме срещите си.Но така си запазваме и тръпката :P

Ами нон стоп сме двамата

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    за съжаление само през събота и неделя.Или аз пътувам или той идва.Да,връзката ни е от разстояние,но се обичаме лудо вече 2 години и не мисля ,че скоро тази любов ще угасне

ami nie se vijdame vseki den,za6toto sme ludi edin za drug i ne mojem bez da se vijdame...ne izpuskame nito den...nito mig...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си