- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често се виждате с гаджето си?
2puti sedmi4no mi stiga da mi vdigne kruvnoto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Стараем се да се виждаме възможно най-често ! И го постигаме- виждаме се всеки ден![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами, всеки ден и е направо супер...
Нито ми омръзва, нито нищо и даже ми става по-хубаво.
az se vijdam s gadjeto si vseki den i ima pri4ina za6toto u4ime v edno u4ili6te.no puk i na dvamata ni e priqtno da se vijdame.Hora ako naistina xaresvate ili obi4ate 4oveka do sebe si 6te mu se radvate v seki edin daden moment.
за съжаление 2 пъти в седмицата![]()
I can't stop myself from loving you <3
Vseki den se vijdame![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
Не се виждаме всеки ден,защото и двамата си излизаме с приятели,общо взето се виждаме когато можем и искаме,пък и така си липсваме повече
Амии всеки ден по един - два пътиКОЛКОТО може ПОВЕЧЕ
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
всеки ден той идва при мен в дск обаче не е нужно нямам нужда да го виждам постояно![]()
(sun)~{}*
Хм... различно. Зависи от това колко съм заета. Понякога имам доста неща на главата и гледам да ги свърша. Иначе не сме свърта на едно място. Обикновено 3-4 пъти седмично се виждаме.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Живеем в един град, вярно че и двамата сме на лекции по цял ден ... самоче той не ходи мноо мноо , пък това което уча не ме задължава да вися в универса по цял ден ... почивните дни ги прекарваме поотделно ... той не харесва приятелите ми , нито аз неговите ... значи се виждаме 1-2 пъти в седмицата и добре че е така ... иначе най-вероятно щяхме да се караме постоянно
товаа че смее различни смении малко ми пречии ама щомм искаш винаги има начинн .. почти всеки денн се виждамее
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Попринцип всеки ден![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Почти всеки ден..
Опитваме се дори и в много заетите ни дни да намерим някакви си минути за да се видим..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Всяка сутрин, като се кача в нея, и като я запаля, и тя ми казва добро утро педерас![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
виждаме се петък събота и неделя и ваканциите и някой път(но много мног рядко) и пред зедмицата, защото сме от различни градове, а и даже да не бяхме това учене ни скапва и нямаме време за нищо
zavisi kogato mojem ama gore dolu 2-3 puti v sedmicata i ako sme si tyka subota sme zaedno cql den a nedelq tq si izliza s fr che az nemoa gi turpa
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
аз се виждам всеки ден с гаджето ми
и не ми е омръзнал
даже ми е много приятно да съм с него всяка моя свободна минута
няма никакъв проблем когато излизам с приятели и той е с мен
съчетавам тамън приятели и гадже
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.