дравейте,
Не търси сред пиклите и ще си намериш момиче. Ако си такъв,какъвто се описваш, няма да ти е трудно. Просто намери някоя, която не търси "лош батко", а иска нещо сериозно.
ПП. И не се предлагай във форуми. Изглеждаш жалък (без да се обиждаш).
Ето ги въпросните 13 годишни дето правят най-големите проблеми...
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
малък си..спри да си набиваш такива филми..
след няколко години всичко ще се оправи,пък и зарежи пиклите...те са просто....пикли ;]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Все още си на 13, каква сериозна връзка искаш..?!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми какво мога да ти кажа аз - главно можеби всичките проблеми са заради възраста ти. Не те познавам, не мога да кажа що за човек си, какви са ти обноските, как се държиш и прочие. Казваш, че си привлекателен - добре.
Ако приемем, че си стабилно момиче, проблема се явява в момичетата. Точно на тази възраст на която са те има няколко неща: 1во - голяма част от момичетата не могат да осъзнаят какво искат.. 2ро - повечето момичета в тази възраст си падат по "батковците" понеже са по възмажали и вече развити..
Решение на проблема дали има зависи от това дали сега ще срещнеш момиче, което знае какво иска и не си пада по батковци. А от теб се иска да покажеш, че в действителност наистина можеш да заслужиш и да докажеш че си готов да обичаш.
Това е моя съвет и се надявам съфорумниците да ме подкрепят ако съм прав
П.П. Да споделя също - един от най-добрите ми приятели е на 14, но ходи с момиче на 16 и имат прекрасна връзка, така че това е другия вариянт![]()
Сериозна връзка на 13.... магаре и космос....![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
За какво ти е гадже?!Има много по приятни неща за правене на твоята възраст като футбол с приятели...бирички...ала бала...и по междудругото да хванеш някоя съученичка за дупенцето![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ейй спомням си тогава времената, какъв кеф беше да подминеш някоя съученичка и да я шлашнеш по дупето и да я накараш да те гони из цялото училище и след това да сключите "примирие" и всичко да започне отново и отновоПървоначално написано от Remini
![]()
![]()
ти си само на 13... има време за всичко !
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Xoxoxoxo.....като си на 13 вземи се хвани да си научиш уроците,че наближава 22;00h.и е време за лягане....![]()
Някой го очаква леглото с малкото му плюшено меченце.....![]()
Първо няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно.. 2ро спок, ако малко намалиш самочувствието нещата може и да се променят. И трето не се отчайвай все пак.Първоначално написано от hesoyamaa
![]()
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Не се впрягай толкова.
Малък си още... май бързаш да пораснеш, a?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
TA zako li sa trevojish vyobshte ti si edva na 13... jivei si jivota...i se zabavlqvai...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
значи
другото
Успокой се играчоИзлез от филма
Недей гледа толкова батковците и какичките какво правят...сериозна връзка на 13 няма.Цъкай си футбола и си излизай с аврчетата-няма да съжеляваш поне на този етап.
![]()