Цитирай Първоначално написано от hesoyamaa
Здравейте, аз съм на 13 момче от софия.Уча във престижна гимназия 8 клас съм по интелигентност много над средното ниво имам хубава външност.Имам много хобита спортувам излизам с приятели но нещо в живота ми липсва до сега не съм имал гадже за повече от 10 дни...не знам защо се получава така. Единствения и недостатък във външността ми е че съм 162 см но не мисля че това е причината в характера ми недостатък нямам единствено че не съм груб и вългарден и оценявам мичетата не като сексуални обекти или парчета месо. A може би взеимното разбиране и любовта е нещо като фарс, измислица...не знам…. и ето ме сега тук пред вас искам съвет за такова важно нещо от интернет някои биха казали"идиот некъв пъпчив изрод който търси да топне чушката"но не е така направих си профил в impulse но там е пълно с пикли които са се регистрирали само за да пишат коментари на приятелките си. а може би трябва да се отчаям и да се превърна в животно, което постава инстинктите си пред всичко...паднах толкова ниско че да изливам душата си пред непознати така че кажете ми какъв ми е прблема и сега ще кажете "еми на 13 си какво искаш "искам отговор имам един въпрос към момичетата ако някое момиче иска да бъде уважано а не използвано да ми пище на мейла gtaivy@abv.bg може и да стане нещо мерси предварителноо
Първо няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно.. 2ро спок, ако малко намалиш самочувствието нещата може и да се променят. И трето не се отчайвай все пак.