- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо пропускам...?
Zdr na si4ki nadqqm se da mi pomognete...
Ob6to zeto imam mn huava priqtelka razbirame se si4ko to4no izkarvame si super qko kato izkliu4im fakta 4e... kat sme zaedno poe4eto pati az q pregra6tam nali varvim si oba4e tq e... kak da kaja mn neiniciativna t.e. kakto kaah primerno az q pregra6tam tq prodaljava da si varvi takava bez da me pregra6ta ili ne6to takova... posqga da me celuva samo ako za ne6to i se sarda nqkoi pat...
Poprincip nali mom4etata praat kfoto trqq imam predvid nali uj nie se vodim po-uslojlivi a momi4etata trqq da na obi4at da ni sa umilkvat :P oba4e ... az praa poe4eto si4ko deto iska... oba4e tq nikoga ne me pregra6ta,celuva...
ta... nqkfo mn mi e gadno taka... ina4e si vika 4e me obi4a i tnt oba4e...
ai blagodarq predvaritelno :P
P.S. bez prostotii/spam ; poneje predpolagam 4e posle 6e ima takaf vapros ... na 14 sam![]()
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Еми .. може просто да има нужда от малко въздух момичето![]()
![]()
мм нз... може да е изгубила интерес..... от колко време ходите, и в началото беше ли така?
а пък може да е просто до характер... знам ли![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
mi... ne e osobeno razli4no t.e. i v na4aloto be6e gore-dolu taka... na 11 praim 2 meseca...
мхм ясно... ами може да й го намекнеш това, че тя все се дърпа... но по деликатно виж ти си прецени как, да не вземе да си разсърди... или пък кажи на някой приятел да й намекне за поведението.... в смисъл и той уж така да я базикне... иначе друго решение не мога да измисля за проблема ти....успех
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
blagodarim za saveta :P se pak ako nqkoi drug se seti za o6te ne6to 6toto... kazval sam i go... i ... to... ne tolkova delikatno kolkoto ti misli6 4e trqqne 4e mi se razsardi ama ne se promeni ni6to...
Ако се сърдиш по-често тя по-често ще те целува![]()
Е вече 2 месеца,трябва да си свикнал вече с нея...кажиии какво те тревожи, питаи я ..Защо прави така..и така нататак.. нема дате убие..![]()
"нема дате убие.. " taka si misli6 tine bazikam se... po4vam da svikvam opitvam se oba4e... nqkfo super gadno az q obi4am super mn vinagi praa si4ko za neq vinagi si q gu6kam si4ko i praa celuvam q...
kolkoto do tfa po-4esto da se sarda... probval sam se ama e tapo basi nedagavoto basi da i se sarda zaradi ni6to za da moje me celuvazn 4e se bazika6e ama az da si kaja :P
ами дръпни се малко ти....ако не и е все тая ще забележи и ще го прави сама(това което правиш ти сега)поне така мисля....успех
Тя може да си мисли,че ще ти стане досадно,ако все ти се умилква и т.н. Поговори с нея и разбери какво не е наред.
thx za ideqta oba4e pak... kat se drapna po4va da mranka i da mi sa sardi za prostotii... probval sam dosta ne6ta se pak tfa e ve4e 2 meseca... ta se 4udih ako nqkoi moje da predloji ne6to novo... det moje da svar6i raota... ili pone da probvam...
amii moje da se pritesnqva da v1rvi po ulicata taka nz
Is everybody going crazy?!?
1. ne e samo na ulicata
2. ne moje da varvi6 po ulicata i da te e sram ot gajeto ti...
kfot da mi govori6 basi da te e sram ot gajeto ti... 6tot kfo moje da e drugo?
i se pak ako nqkoi se seti za ne6to da dava nasam ideite 6e proam po4ti si4ko kazano(samo ako nqkoi kaje nekfa prostotiq nqma :P)
Кажи и го бе....кажи и,че не ти е приятно да се държи така с теб...и ,я питай дали наистина те обича,и ако не ...разделете се....
Мм.. Това момиче май незнае Какво иска. Според мен послушай другите които ти казаха да се отдръпнеш леко.. Хората са казали : Бягаш ли.. Ще те гонят.. Покажи и че и ти можеш да се държиш така.. Пък като не и отърва да напрай нещо по въпроса.. В една връзка участват Двама Не Един... УСпеХ![]()
I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!
ehm kazah i oba4e...
tq znae 4e... mn mn mn mn q obi4am i kak da kaja... ne mi e priqtno ama... i drugoto e koeto sq se setih...
poprincip mom4etata sa revnivi... i az bqh revniv ama... sq v momenta moga da kaja 4e daje se vladeq...
oba4e na nova godina... ne bqhme zaedno glavno zaradi neq i az bqh s bra4ed mi i bqhme 5 4oveka... 2 mom4eta i 3 momi4eta... i poneje cqla no6t se kle4ihme tam bihme se praihme i ot nqkade i doide na akala 4e haresvam nqkfa druga koeto VAOB6TE ne e vqrno...
Kolkoto za tfa da se darpam sam probval i tq po4va da me celuva da me gu6ka oba4e ne moga postoqnno da se darpam 6toto ina4e 6e stane obratnoto... samo tq 6e me gu6ka i celuva... imam predvid ne moga da i se darpam i sa6toto vreme da q celuvam...
pls samo ako nqkoi ima kfato i da e ideq da kazva 6toto... taka mi q nqkfo mn tapo i ako moje mi pomognete naprao... cena nqqtekfito i idei da sa... 6toto ne moje taka seriozno...
Тя е котака,ти си котенцето дето и се умилква?Кажи и,че докато сте заедно искаш да те прегръща повече...да те целува...Това е любовта![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
daje i taka ne e az sam i dvete zaedno ... aphf... samo zabeleji 4e tq kat iska ne6to ili da izlezem s neini priqtelki az idvam oba4e kogato az iskam da idem s nekfi moi priqteli tq poe4eto pati ne6te... ako iska da napraa ne6to go praa (tuka sam kotaraka) a tfa 4e i se umilkvam... (tuka sam koteto)... phf... seriozno e super gadno... daite ideq da q nakaram malko da ... jivne
Има хора който не обичат да се целуват много много... имам такива познати.. макар и да ми се струва странно това, но е факт.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми вземи се дръж като мъжа в двойката.Постави и например като ултиматум-Или ти излизаш с моите приятели,или повече не ме викай с теб и твоите приятелки.Започни да се държиш малко по-дръпнато..да видим как ще реагира тя.Ако и пука за теб и не е с теб само заради гаджето ще има резултат![]()
Може това момиче да е свикнало да си е пасивно, т.е само на нея да и обръщат внимание, тя да получава, но да не дава..
Престани да и се радваш, да я гушкаш, та да видим дали ще и липсват прегръдките и целувките ти, ако не ги иска и не и липсват, просто не виждам смисъл да сте заедно...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da i kfo da ste gajeta... i da ne se celuate da ne se pregra6tate (nqqm takia namereniq taka ili ina4e ama posle... da ne se e *ete) kfo e tfa?? po cql den da sedite i da si govorite? tfa moga go praa i s dr hora... daje i s mom4eta moga go praa...
6e proam pak da se darpam oba4e sam probval... i... nadqqm se da me razbere ama... i se pak ako imate i nqkfa druga ideq za ne6to novo...
Вие сте малки още и момичето може би иска да се изфука или просто да не остане по-назад от приятелките си,да се покаже с гадже.Ако се държиш по кораво може и да се получат нещата![]()