- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Допуснах ли грешка?
Има едно момиче , много си харесах и имам и скайпа и от време на време си чатим. Но тази вечер доста си пописахме и някакси май казах прекалено мн неща за мен отрких се прекалено много. Тя мисля че знае че не ми е някаква безразлична. Та казах работи които не споделям често камо ли в скайп... Грешка ли е според вас?
ACϟDC
Няма нищо лошо в това да се разкриеш пред някого стига да знаеш,че няма да те предаде и да разкаже всичко след това,но то обикновено си личи на кой може и на кой не да се довериш,макар че винаги има изключения,но все пак скайп едва ли е най-добрия начин за споделяне на по лични неща
![]()
Зависи за какво ще използва сведенията, дали да ти бъде гадже или просто приятелка![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
зависи какво си и казал.
все пак едва ли,при положение,че си си я харесал е нормално да се опитваш да направиш така,че тя да те опознае ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не е грешка, въпреки че на живо щеше да е по-добре да й кажеш..Дано и тя да не е безразлична към теб
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Еми за сега вървят нещата и сряда среща ще си оговорим![]()
ACϟDC
+Първоначално написано от Balmy_I
![]()
+1 \Първоначално написано от loveme
/
Че аз откъде да знам ?! Ако ти го смяташ за грешно - значи е . А тоя скайп .. нищо добро не излиза от него ве, майка му да е*а![]()
Изневеряваш мибз се ест....нали знаеш,че за теб най-доброто искам
![]()
Всеки допуска грешки,но това твойто не е,освен ако тази не е кучка,клюкарка и прочие![]()
Успех ;рПървоначално написано от FlashMX
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не е болка за умиране и аз съм правила такива грешки и после съжалявам, ама...![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Случва се.Понякога на непознат можеш да кажеш за много неща,които дори не би казал приятел
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Грешка е. До 21 годишна възраст се трябва да правиш само чук-чук и чао. Курвите ни ебават майката!![]()
50% на %50% ...Колкото повече споделяш толкова повече ти е лек живота...+ това ако е чела с интерс значи има симпати кам тебе и се интерасува, така че нищо несе знае.![]()
Зависи каво си казалПринципно не е грешка,но на живо щеше да е къде по-добре.Така момиичето ще разбере,че има по-специално значение за теб.![]()
Не.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не е грешка... и Успех с мацката![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
+1Първоначално написано от saroman
Обърнете внимание хораа!!Мноого точни думи!!Първоначално написано от Joro123
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Благодаря на всички! Стигнах до извода че не съм направил грешка защото мисля че мога да и се доверя на момичето![]()
ACϟDC