- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам карти Yu-Gi-Oh
Цена на карта 2,50 картите са в отлично състояние
За връзка ЛС
![]()
Второто тесте от третото издание![]()
Имаш ЛС
о и аз продавам...
искам да видя какви са картите![]()
пълен списък, ако може и снимка!![]()
phahahahahhahahaПървоначално написано от psychopath
tfa nekfa ebavka li e be
hahahahah karti yu gi oh omg
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
продавам 3тия бог ра от 5тия епизод на 3 сезон за 20 лв..имам още за по 15 ги давам тях
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
детска работа,отдавна им мина времето на тея карти,изобщо защо още се занимавате с глупости![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам всички богове "ра" "обелиска мачител" "слайфър небесния дракон" (незнам как точно се пишат) имам ги поне по 10 пъти имам "ексзодия" поне 20 пъти в различни пози" имам други редки карти който неможеш да срещнеш навсякаде ..... а да не забравяме най-редката имам брата на ексзодия дето я има брата на сето кайба на малкия а големия ако сте гледали серийте знаете!Ако някощ иска да пище.... мога да си поиграя и да снимам по редките за сериозни хора ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
да добавя че всички са оригинални който е сериозен и иска снимки ще ги снимам и ще пращам!
+1Първоначално написано от titinkaa
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ама вие сериозно ли? О_O
Не, сериозно, ако сега цената им е толкова, мисля да изровя едно тесте, което на времето един приятел ми го даде понеже му се повтаряха.![]()
Аз преди години бях изръсил 2/3 пълни торби на хлапетата пред блока да си играятПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Аз мойте ги продавам 50 ст. обиккновените.Оригинални 1 лв.Богове също 1 лв. (имам боговете в много различни пози. Ако някой е заинтересован ЛС.
Prodavam originalni i neoriginalni... bog ot GX , karti na Jaden, Crystal beast karti i mn o6te... koito jelae da pi6e na li4no saob6tenie ... gotov sum po4ti na vsqkukva cena
Hora nqkoi predlaga li deckbox na UltraPRO
Sushto tursq i mashini chudovishta (originalni)
Тъпаци. НЕ им е минало времето. А в момента бустер с 9 оригинални карти е 10лв. Пича продава менти... Цената на 1 оригинална карта може да достигне 10ки хиляди долара... В развитите държави има турнири, които имат награден фонд от стотици хиляди и играчите никак не са деца.
А вие си оставате захлюпени и ограничени![]()
С приятелите ми, като няма кво да правиме изкарваме некакви стари тестета и играеме.![]()
Най-добрата игра с карти някога.
И все пак, аз оставам фен на оригиналните карти ( преди GX, пък и тия Hero карти са мнооооого имба ;D )
Картите от Joey the Passion = КЛАСИКА !!!
Оригинално тесте с около 20-ина карти върви по 26 лева, така че 2.50 за карта е много. Пък да не говорим, че като ви слушам как говорите всичките бутате ментета... :/
Ако става въпрос, картите богове не са толкова редки, струват около 8-10 долара едната, но ИЗОБЩО не са толкова лесни за използване.
Един спомена за големия брат на Кайба - lol, това беше баща му, имаш предвид Екзодия Некрос, но такава карта в играта никога не е въвеждана и няма)))
Ама верно сте много ограничени някои... Аз познавам един човек, който се занимава с това - обикаля света по турнири и играе играта, и печели доста добри пари от това, а същевременно се занимава с любимото си нещо... Ама как да го разберете това ?!