.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен

Как да разберем?

От доста време несъм пускал тема .. даже не помня кога последно но от няколко седмици ме гложди този въпрос
    Значи бившото ми гадже .. ме остави защото съм я задушавал .. прекалено много съм и званял .. питъл сам постоянно каде ходила кво прайла ..
    (Предполагах че желае моето внимание...) а по предишната ми .. ме изостави защото не съм и обращал много внимание несъм и званял с дни ..
    и т.н.
    Въпросът ми е как да разберем до колко близо трябва да сме и колко далеч от любим-ата/ия?
    Просто искам на всички да им е добре...

Град
    Дълбините на канала :D
    объркал си раздела пич!!

Re: Как да разберем?

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    От доста време несъм пускал тема .. даже не помня кога последно но от няколко седмици ме гложди този въпрос
    Значи бившото ми гадже .. ме остави защото съм я задушавал .. прекалено много съм и званял .. питъл сам постоянно каде ходила кво прайла ..
    (Предполагах че желае моето внимание...) а по предишната ми .. ме изостави защото не съм и обращал много внимание несъм и званял с дни ..
    и т.н.
    Въпросът ми е как да разберем до колко близо трябва да сме и колко далеч от любим-ата/ия?
    Просто искам на всички да им е добре...
    slojen vapros brato mn pri tova vsqka si iska svoeto i to razlichno e nali znaesh ako vs macki iskaha edno i sashto.... kade shteshe da e sveta spored men nikoi nemoje da ti dade tochen otg na toq vapros

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    объркал си раздела пич!!
    Добре извинявам се искам да правя секс с всички и не става заради гореспоменатото сега за тук ли е вече

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ако не искаш некви идиоти да ти наспамят темата я пусни в Любов пък и темата ти си е за там

объркал си раздела пич!!
    Добре извинявам се искам да правя секс с всички и не става заради гореспоменатото сега за тук ли е вече
    alchen si brato ne staava s vs probvai parvo da si minesh sasedkite sled tva, kvartala,grada i taka malko po malko pochvai da mislish mashtabno...
    Uspeh

Голям фен
    амм слабо ме интересува дали ще я наспамят и без това гледам само на определени хора постовете + тва май сте прави за раздела но несам мод и немога да я преместя ..

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Питай ги, досаждам ли ти.. нуждаеш ли се от повече внимание.
    Много по добре е ако говориш с тях а не с нас.
    кАде няма, пиши се кЪде.
    typo e trea da se oseshtat neshtata ot samosebe si

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    объркал си раздела пич!!
    alchen si brato ne staava s vs probvai parvo da si minesh sasedkite sled tva, kvartala,grada i taka malko po malko pochvai da mislish mashtabno...
    Uspeh
    Имах предвид 2те момичета споменати горе .. не целя свят

Голям фен
    кАде няма, пиши се кЪде.
    мн си прав .. Немога постоянно да я питам хубаво ли ти е тапо ли ти е повече внимание ли искаш или по малко така ли да го вкарам или онака ..
    сърби ли те боли ли те.. не става така

кАде няма, пиши се кЪде.
    мн си прав .. Немога постоянно да я питам хубаво ли ти е тапо ли ти е повече внимание ли искаш или по малко така ли да го вкарам или онака ..
    сърби ли те боли ли те.. не става така
    te tochno za tva ti govoreh brato to kato namerish tochnata macka za teb shte vidish kak samo s pogled shte se razbirate i shti e mn gotino a dokato q namerish dosta nervi shte ima da saberesh i s dosta mamini momichenca da se razpravqsh

За момичето което ти казва, че много си и звънял и т.н. значи не желае да бъде повече с теб и това за нея е най-лесния начин/причина/ да те зареже. За другата която се оплаква от недостатъчно внимание - може би наистина е било така...не мислиш ли ???

А сега вече относно проблема ти - за да са всички доволни трябва да и се обаждаш, да се чувате и т.н. , но най-важното според мен е да се виждате по-често, тогава вече можете да разберете колко ще я карате.
    До "тормоз" по телефона наистина не трябва да се стига...обаждай и се чувайте се, но не след като сте затворили ти да и звъниш след 15 минути с въпроса от преди малко: Какво правиш? Какъв е тоя глас? и т.н. И те имат право на личен живот, и не трябва да дават отчет за всяко едно свое действие.
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Kaто момиче ще ти отговоря, че наистина постоянното звънене и питане къде съм и какво правя ме задушава, от друга страна, безразличността ме дразни...
    Най добре като си се гушкате я питай дали и досаждаш със звъненето си... примерно пращай и смс за добро утро, така хем не е задължена да отговори, хем си се сетил за нея, звънкай и един два пъти на ден, ако не сте се видяли... прехвърляй и топката на нея...кажи и - звънни ми когато искаш, така тя ще се сети за теб, или пък кликни ми и ще ти се обадя

Град
    София
    ами обикновенно всичко става с разговори ... поне според мен честно казано няма правилен отговор зависи до голяма степен от човека, но можеш да се ориентираш по начина по който се държи мацката- ако тя ти звъни много звънкай и ти, и обратното ...

Град
    Варна
    Чесно казано няма как да разбереш,женската психика е непредсказуема....и да ти кажа аз един път се чувствам задушавана,един път ...имам чувство ,че нямам достатъчно внимание...едва ли ще ти помогне това много...но истината е такава...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

няма кво да разбираш .. много е просто .. званиш на момичето когато искаш смисал когато имаш нужда да я чуеш.. относно задушаването .. това непрестанно звънене навява чувството за ревност и недоверие ..а пък това че на другата ти не си и звънял с дни .. то все едно не ти пука за нея.. О.о

Подкрепям горното мнение и искам да допълня нещо.
    1-во: За първата девойка със задушаването - ако и звъниш, за да я питаш как е, да и кажеш че ти липсва, да я питаш как е минал денят й и някакви такива неща, да и кажеш нещо мило едва ли ще направи проблем, но когато звъниш и питаш Къде си? и Какво правиш там? и това се повтаря по 3/4 пъти на ден не ще й писне от теб ами няма и да иска да те види... Границата м/у вниманието и натягането е много тънка и много лесно можеш да досъдиш на някого, трябва да имаш ясна представа какво ще докара един твърде пряко зададен въпрос.

2-ро: За да не оставиш някоя нещастна и разочарована от теб, трябва да бъдеш мил и внимателен. Трябва да можеш да показваш чувства и да проявяваш интерес към нея и към това какво я вълнува. Ако си поредния пън, на който не му се говори за нищо с нея е няма как тая връзка да продължи. Не е само телефона и дали й звъниш по 5 пъти на ден ами и какво ти е отношението, когато сте заедно...

Абе и за двете неща има едно сигурно нещо. Показвай си чувствата, но в граници, бъди внимателен и преценявай нещата.

За да се балансират нещата трябва един път ти да й звъниш и един път тя на тебе и така има баланс и хем ти я търсиш хем и тя теб нещата не са едностранни...напреимер днес приятеля ми ми праща смс да види как съм и на другия ден си знам, че аз трябва да му пратя и после на по-другия ден чакам той да се сети да прати иначе аз не пращам и така хаха

По нагоре беше отбелязано, че когато си с ТВОЕТО момиче, нещата от самосебеси ще се уреголират. Никой друг не може да ти каже как да стане това

Мега фен Аватара на Hilary_
    Здрасти пич!!! Така не съм момче но от женска гледна точка мога да ти кажа че няма угодия... Питай ги...говори с тях..смисъл малко тъпо звучи ама ако искаш да се задържиш с някоя мацка повече от месец това е решението!!! Нали знаеш...всяка със своя номер а някои имат цяла програма! Успех ти желая! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си