- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нокиа или Сони Ериксон?
всъщност сонитата са претрупани с екстри и това им е проблема,заради който се развалят
нокиите са балансирани
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Определено Nokia![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
имал съм и от двете марки и съм много доволен и от двете :]
turn unthinkable to reality..
Аз имам Нокиа и съм страшно доволна.
Аз имам Sony Ericsson K750i флашнат с пачнат фирмуер и FS на W800i и е със сменена акустика. Сега свири 13 пъти по силно от нормален K750i Тоя телефон и за K850i не го давам!
Иначе по темата - SONY ERICSSON RLZ! Sony като фирма прави какво ли не! Телевизори, уредби, DVD-та и подобна черна техника а нокиа само някакви боклуци със смешен дизайн. Баща ми има N73 и е супер тъп телефон.![]()
![]()
хубави крака! В колко отварят?
Сони определено.Хем по хубава камера с малко играчка да му се смеени акустика и тея работи и просто става перфектен и звък и камера и дисплей.Имам SE к550 флашнат до W610 и даже снима горе доло колото 3.2 mp камера,за звук вади кокото Nokia N95,Игри,песни сичко върви нищио не му куца а пък и са здрави мноого.
SE rLzZZZ![]()
![]()
![]()
![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
Nokia FOREVER![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Нокиа,тея телефони са железни имала съм и Сони 1 път падна и до там беше разкапа се за нищо не става.А нокиата съм я прала при 90 градуса + центруфуга оставих я да изсъхне и си работеше.
супер тъп дизайн ..Първоначално написано от T3RROR
![]()
![]()
![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Преди нокиата беше по-яка, ама сега сони ериксона е по-добър според мен + по-евтин е..
The Spark
Нокиата естествено. Правят по-издръжливи и по-качествени изработки. Освен това по-скъпото е винаги по-хубаво.
Може би Нокиата![]()
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
Нокия!!! (в момента съм с такъв). Имала съм и СЕ, но е друго нещо. Не че моделът, който имам в момента е кой знае какво, но ме удовлетворява напълно - звъни силно и батерията издържа доста.
.................................................. ............. N - O - K - I - A