- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах,този срам .. :|
Значи от няколко дена се забиваме с едно момче аз съм на 14 той на 16,той е брат на една моя приятелка решихме да не й казваме за да не го бъзика,иии така утре ще излизаме проблема е че аз съм адски срамежлива и незнам как ще мине :Х направоо тръпки ме побиват я кажете нещо таакаа "против срам" ;д
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Виж ся.. И аз съм много срамежлива ,но срамът не е помогнал на никой до сега. Отпусни се.. Остави той да започне разговора и т.н.. Като се отпуснеш всичко ще се оправи.. Успех
I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!
Алкохол..Не, шегувам се..Просто бъди себе си,няма от какво да те е срам
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
алкохол![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
abe az moga da dam nqkolko saveta protiv srama ama nqma mnogo da se zaradvash inache moje da go prenebregnesh s vs vidove alkogol,moje da se kachish na bqlata magistrala ili s malko trevica...ako mn te e sram!Az lichno ne sym gi polzval shtot nqam nikav sram i sym mn direkten![]()
Ами то винаги има срам и притеснение поне малко,но когато си себе си и опознаеш човека достатъчно тия неща изчезват![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Той е баткото все пак.Ако е достатъчно отракан всичко ще мине като по вода.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Половин шише водка (по възможност червен Собиески) така ше ти го излекува тоя срам че въобще нема ти пука кво прайш и с кой излизаш
![]()
![]()
![]()
ne te li boli glava ot sobieskito????Първоначално написано от RullzZz
![]()
![]()
аа не супер съм си,след тежки вечери в компанията на собиескиПървоначално написано от tan0
ама нещо го смених на финландиа,по мекичка е ..
![]()
![]()
И аз съм за алкохола... ама си малка за да пиеш...:P
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
i az taka mislq nai mn vlizat finlandia i absolut drugoto si e bosh laf istoriqПървоначално написано от RullzZz
Е... ти се шегуваш, ама алкохола наистина помага. Едно малко и ще видиш колко бързо ще разчупи леда.Първоначално написано от FucKtheSyStem
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
a sys 2 malki napravo i nego shte raztopishПървоначално написано от scoobydors
![]()
Това с алкохола е адки тъпо! По добре вземи амфетбъзикам се ест.. Не взимай нищо!!! Просто опитай да се отпуснеш. Знам, че не е лесно, но с времето ще свикнеш! Успех
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Представам си кво ще стане ако се окаже че и него го е срамша падне едно мълчанеее
Абе виж ся няма от кво толкова да те е срам ако знаеш че той те харесва колкото и ти него просто се дръж естествено и го остави той да води разговора(или каквото ще правите там)
а той като малко по-голям сигурно ша е по млко срамежлив...
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Няма от какво да се срамуваш - няма да те изяде. : ) Пък ако толкова много се притесняваш - пийни си 50гр някакъв алкохол. Ама само толкова, че после става лошо. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ПО хубо леко стеснителна от колкото много отворена пияна и лигава, незнаеща ко прави
Не го мисли толкова, защото колкото повече го мислиш, толкова по-зле става.Разбери, че няма от какво да се притесняваш.
А бе не е ли домашната сгрява ти душицата отвсякъде най-здраво влиза.Водките да ядат курове пред неяПървоначално написано от tan0
![]()
Get what you can and never get back
е трябва просто да си преодолееш срамът...излез навън,съблечи се и тичай гола![]()
![]()
Преодолява се,ако правиш нещо по въпроса....![]()
Алкохол..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..