- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-странното място
Кое е най-странното място,на което сте правили секс?И бихте ли повторили пак?
offline forever!
Не мисля, че има странно място, на което съм правила секс.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ам чи на капака на ена полицейзка кола... и да опреелено бих го повторила![]()
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
Хм... нека помисля.....
В асансьор мисля
Авторката ти не каза хеха
Добре деПървоначално написано от girl_in_black
тогава някое по-екстравагантно
![]()
offline forever!
Аре стига с тва "ам чи"... дори не е забавно. Травестит скапан!Първоначално написано от besnataPROstitutka
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Ами авторката освен в къщата на стария й приятел и нейната не е правилаПървоначално написано от ViolentSaint
![]()
offline forever!
Леглото, пода, дивана..избери си някое за екстравагантноПървоначално написано от princesa_viki
![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Избирам....хмм...айде на подаПървоначално написано от girl_in_black
Ама идеята ми беше за навън
![]()
offline forever!
омг еми със сегашния можеш да експериментираш след първия път ще ти хареса и даже няма да се притесняваш толкос. Чувствоото е яко хаха и адреналина също е на максПървоначално написано от princesa_viki
окПървоначално написано от CanyH
NoU S1M BeSnA, MA Sum prostiTUTKA!
Със сегашния не правим все още,но дойде ли това време...Първоначално написано от ViolentSaint
ще го побъркам
Иначе бих искала на плажа и в кола
![]()
offline forever!
+1 за колата ама кажи на приятеля ти да си сложи каска хеахеа
дамм най-страното място беше(понеже живея на саело) беще в обора при кравите
П.П. без ебавка найІстраното място беше в борисовата градина![]()
Училище, парк, стълбите на една сграда =) Ей такиваАма ме е яд, че ей така го правя някъде си.Много по-кеф ми е в легло
А какво бих направила пак . . ами в училище, но на друго място и в друго обстоятелство
И пак със същият човек - демек моята любов =)
това покана ли бешеПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Каква покана?Първоначално написано от x3eme
![]()
offline forever!
за мойто легло ли говоришПървоначално написано от princesa_viki
![]()
на покрива на 10-етажен блок ...ама най-странното място което бих искал ако се допре до този въпрос е във въздуха завързани едно в друго с момичето след бънджи скок![]()
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Ем,в темата става дума за най-странното място,ама навън,а и не мисля,че на леглото ти е странноПървоначално написано от x3eme
Просто отговорих,че никъде на кой знае кво място не съм го правила освен у вас и у нас.
Схваха ли?
![]()
offline forever!
Само не схванах към кой е тази покана ,за която помисли ти?Първоначално написано от princesa_viki
offline forever!
аз съм ти казвал интересни места и занапред може да ги осъществишПървоначално написано от princesa_viki
иначе разбрах ама ся точно съм пил а знаеш като пия как се държа![]()
A иначе у вас странно беше на ...шкафче ли се води не знам,нещо от родаПървоначално написано от x3eme
![]()
offline forever!
Ами правила съм го с WC на кафе, в парка късно вечерта..,в асансьора в моя вход..Дали бих повторила..Ми направих го многократно![]()
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
това ми е бЮрото беПървоначално написано от princesa_viki
какъв шкаф
![]()