Здравейте на всички... реших да споделя проблема си с вас Значии... аз съм едно нормална тиинейджърка,често получавам комплименти за външния си вид,полагам много грижи за него...Нито съм сдухана,нито съм грозна,нито дебела..Често илизам с приятели,но много рядко момчетата се осмеляват да ме поканят на среща...Имам чувството,че ги респектирам прекалено много,но аз не съм виновна,просто съм малко по-дръпната,ако щете надута.И точно,когато намерих подходящия човек вс се обърка История ми с него започна на една екскурзия,спахме и след това тръгнахме.Ходихме известно време и ми беше много хубаво,както и на него.Но аз все се дърпам,тръгнем ли да го правим,не че не искам просто се отдръпвам...аз съм си такава,но явно на него това не му харесва.... Дойде ли да ем целува се дърпам,по-недостъпна ли сиакм да изглеждам ен знам... И в крайна сметка преценихме,че трябва да скъсаме.Но ние сме в ендо училище и се виждаме всеки ден .. и се чудя дали има смисъл да опитаме пак,като променя държанието си или няма смисъл ..