.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Lubov/Zodii

Град
    Shumen

Lubov/Zodii

Zdraveite vsichki.Otdavna ne sum vlizala vyv foruma,no po princip ne sum zabelqzvala tema s podoben harakter.Vuprosite mi sa slednite: Predi da zapochnete vruzka s nqkogo vliqete li se ot tova koq zodiq q? Vqrvate li v tova che opredeleni zodii sa savmestimi za vruzka,a drugi ne?I kato cqlo vqrvate li v tova che chovek koito e predstavitel na nqkoq zodiq e s opredelen tip harakter kakto zodiqta glasi?Nadqvam se temichkata da e interesna
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

не се влияя от зодиите всичко за мен си е до човека
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Destanation unknown ((:
    Аз не вярвам , че характера на човека е определян от зодията му ! Ето например .. ние двамата с братовчед ми сме дева , но нямаме НИЩО ама наистина нищо общо като характер, като държание и т.н. Той е по -спокоен , аз по-импулсивна , аз съм ОГРОМЕН инат - той е съгласен с всичко , което му кажат А пък ако тръгна да си иам авер ( а чул ме Господ ) едва ли ще го отрежа, ако разбера, че зодията му не е съвместима с моята ..

Град
    В сърцата на хората.
    Според зодията по-лесно откриваме истинския характер ,абе...всичко си е до човека...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми не се влиая от това каква зодия е момчето, както и не вярвам,че определени зодии трябва да бъдат с други такива... Според мен това са пълни измишлиотини. Но иначе съм забелязвала доста прилики в различни хора с една и съща зодия И все пак не у всички... Например познавам 5 човека зодия Дева и от тези 5 човека двама ще имат сходни мнения и прилики в поведението, в характера... Абе не знам, според мен всеки си прилича малко или много с някой друг, но не мисля, че зодиите оказват някакво влиание...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Всеки човек си е с различен характер и зодята определено не играе роля,когато се запознавам с някои или ставам гадже с него.Важното е да се разбирам с човека без значение коя зодя е .
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    MAINA Town
    В зодиите може да има капка истина.. Но всичко е до характера на човека.. ако си съвпаднат супер

I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
    Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не се влияя.
    Но чесно казано като разбера половинката ми каква зодия е и му чета хороскопа, и общия и чат-пат я дневния, я месечния, просто ей така от любопитство.
    а сега нещо ей така ми дойде спонтанно, че всичката тая информация някак си несъзнателно ни се лепва в главата...

Град
    Момини Цици
    "..ква любов, ква магия.. по добре да се скрия.."

Град
    Ямбол
    Попринцип вярвам в зодии, понякога ги взимам под предвид в началото на някоя връзка. И въпреки това гледам да извлека всичко положително от самата зодия (т.е. сама да се убедя, че той е за мене! )

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не вярвам в това.

Хич не се влияя от зодийте.. всичко зависи от характера на двамата дали ще си паснат..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Не се интересувам от зодията..важен е човека..но определено всяка зодия има точни черти за хората!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    ако гледах зодиите и примерно до сега сам има 30 приятелки , ако гледах зодиите щях да имам сигурно 3 дето да савпадат с изискванията и те щяха да са наи куците хора на света

с тия идиотщини се опитвам да кажа че няма никакво значение зодиите

а като сте такива професионалисти

добра ли е връзката между мъж стрелец и жена овен

Стрелецът е остроумен, находчив, весел и правдив. Единственото качество, което отсъства в него е тактичност, въпреки, че той е убеден в своята дипломатичност. Стрелец е щастлив с Риби, Близнаци, Деви, Водолей и Льв. Желателно е да се стреми да избягва Овен и Рак и може да общува нормално със Скорпион и Козирог.

хахахаха да ги е** в гъзааааа
    хаха много правилно колега

"Зодии" е обширно понятие... Има си цяла наука за това. Щом си пасваш с някого, значи си пасвате и по "зодии". Близките хора се избират със сърцето...

Град
    Shumen
    A drugi mneniq dali shte ima po vuprosa?
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Дълбините на канала :D
    с козирог мн се разбираме...идеално просто,а с овните-мани мани...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    а сега нещо ей така ми дойде спонтанно, че всичката тая информация някак си несъзнателно ни се лепва в главата...
    ооо, даа, определено е така.
    чак съжалявам че цяло лято отделях много внимание да се занимавам с астрология
    не става дума за четене на хороскопи, а за характеристики и особености на всички зодии + асценденти и т.н.

супер ужасно!

вече не ги поглеждам, ама ми се е запечатала цялата тая информация... и докато си разкарам предразсъдъците - ехеее..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Вярвам много във зодийте , но има 144 вида на всяка зодия

Град
    pandemonium
    Обръщам внимание на зодиите когато започвам нова връзка, но само за да знам в малка степен що за човек имам до себе си.
    Не си мислете, че само защото имам в предвид тези работи,ако някой е определена 'неприятна' зодия за моята, дори да е ала Брат Пит бих го отхвърлила. Не ми се вярва да има чак толкова вманиячени индивиди, защото както каза Margaritchica има поне 144 различни характера на една зодия.

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си