- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Осъзнах нещооо ! xD
Олеее...Първоначално написано от PreciousDiamond
Сори, че ти спамя в темата ама да ти се оплача.. това ми е второто предложение за 2 дни (и като имаме в предвид, че около мене се говори само за сватби)..
Абе тва знак ли трябва да е?![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Тцц не те е срам да слагаш плакат на оная балерина от ЮнайтедПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
По добре НЕПУКИСТ от колкото само нараняван/а !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
az mislq 4e nqkoi te e naranil i obiknovenno se polu4ava to4no tova,no e samo za izvesno vreme spokoПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Сигурно е от ПМС! xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти мани,аз съм по-зле... Разбирам те напълно за какво говориш. Надявам се да е временно,защото много хора ще пострадат иначе (сериозно го казвам). Енергията в мене се изкарваше преди или с много реване или...с бойПървоначално написано от PreciousDiamond
Ти мани,сериозна съм... И сега от около 3-4 месеца съм станала едно коравосърдечно животно,на което не му пука за нищо !!! Преди когато видех някаква гадна кървава картинка ми идеше да си изповръщам вътрешностите,а сега... оня ден молих гаджето ми да ми праща най-различни гнусотии
И като му казах нали за всичко това... той ми каза нещо,което всъщност ме накара да се замисля. та каза ми "Ами щом е така...значи нещо липсва.Трябва да има баланс между всичко,ти ако я караш така няма да изтраеш още много...Да,нещо липсва.Помисли и ще разбереш сама,няма кой друг да ти помогне" . И е доста прав ама аз не мога да измисля такова нещо...Просто...сега казвам всичко директно в очите,без да се замислям дали ще обидя човека или нещо такова,даже ако ми е по-неприятен гледам да го нараня...сега ми харесва как хората страдат...е,това не се отнася за приятелите ми естествено...Не можех да си помисля за деня,в който мама и тати няма да са с мен... А сега... знам,знам че ще е ужасно трудно,но постоянно и съвсем спокойно си казвам "Ами да,всички умират рано или късно.Свиква се с този факт"
Боже,като си чета извергщините направо ми се драйфа от себе си.
Сори че малко се поотклоних от темичката ти ама не исках да правя нова тема,за нещо почти същото,пък исках да споделя с някой.... :/
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове
мамка му и аз съм в някъф такъв период![]()
![]()
ама ми е яко спрях да се питам защо така..а не са ме наранявали..а бе както казаха да му се кефим апък все някога чувствата ще се появят,пък и не можеш да отречеш че така е мн по яко
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Защо сравняваш проблемчето си с момчетата? Те не са безчувстени ;] Тва че си срещала само задници не значи, че всички са такива.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
ем да ти кажа ако пък ти пукаше от сичко сиг нямаше да можеш да се усмихнишПървоначално написано от PreciousDiamond
Абе по пика не ми изглеждаш на 17![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хаха, и аз бързах се измъкна от тоя непукистки период, а всъщност точно тва не тряа праиш. Стой си така бе.
И без тва няма да е вечно, не насилвай нещата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
как искам и аз да не чувствам ... да не го обичам ... да не ме боли ... за всяко нещо за което се ядосвам да казвам майната му ... oxxx защооо искам и аз тази твоя силааа ...![]()
![]()
И аз искам така, но проЗто не съм такъв човек.Първоначално написано от beachy_bunny
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ох кво всички се изкарахте ледени кралици или направени от камък...естествено че тва е от възрастта. Чували ли сте едно нещо наречено ПУБЕРТЕТ.![]()
това че вече не ти пука за никой и за нищо и това че не можеш да плачеш когато ти се плаче не означава че си станала по безчувствена явно си преживяла много болка това по един или друг начин те е калило това става като инстинкт за самосъхранение (е може би това не е точният пример но се надявам да ми схванеш мисълта) по този начин несъзнателно се опитваш да предпазиш себеси да не бъдеш отново наранена това е моито обяснение и аз съм на 17 само че съм момче може да прозвучи странно но много добре знам какво е да ти се реве но да неможеш да заплачеш вярвай ми по някое време чувствата ще избият може да е след час два ден или месец
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И аз по принцип не изпитвам много много чувства.Хич да не ти пука за това кво става .![]()
i men me naraniha i az stanah takawa.. em sudba.. kakto wikash ti "stawame muje" axaxa![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33