Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
Oсъзнах, че съм станала няква безчувствена. В смисъл .. вече не ме е** за нищо и за никой Ставам от онея гадните кучки , което не ми харесва много Или се превръщам в момче Вече ми е все тая дали ще обичам , дали ще ме обичат .. Бахти ташака Не знам какво ми става просто ... Даже не мога да се разплача, а преди ревах за най-малката простотия ! Просто не мога вече да се разплача, а искам ве , мамка му ! Искам , защото цялата тая гадна енергия в мене тряа се изкара по някакъв начин ! Ама не става !
Защо ?! Ей това ми е въпроса! Може би , защото ме нараниха супер много .. ама аз съм на 17 , кво мога да знам за "жестоко нараняване" Оффф...побърквам се вечееее....
Ами виж сега мойто момиче...

1. Не се превръщаш в момче. (почти сигурна съм! )
2. От една страна е хубаво да не се натоварваш излишно с някои неща, но факта, че ти пука, че ставаш такава доказва, че всъщност не си! (ако си ме разбрала, добре, щото аз не можах да се разбера много... )
3. На 17 ??? (давам ти най-много 15)
4. На тая възраст не е чак толкова невъзможно да те наранят. Всичко се случва в шибания живот все пак. (като не броим лИгЛиЧкиТиИиИ дето се филмират само )

Айде толкоз от мене!!! Много ти е даже.

EDIT: На снимката ти отзад се вижда плакат на Токио Хотел ?!?!?!