- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са странни същества
Така правят отворковците. Същото се отнася и за момичетата! Даже съм се натъквал на такива случаи и докато не почнах да се държа с нея сякаш не е човек започна да се превръща в такъв.Първоначално написано от SunFl0w3r
Don't tell me what I can or can't do !
Винаги се стремя да се държа максимално мило и макар да ме описват като няк'во "прекалено мило и нежно същество"виждам как повече внимание се отдава на момичетата, които се бият, псуват и т.н. Не всички момчета, обаче са такива !
Бе не всички са такива...аз например не обичам момичета които се правят на важни..говорят неща само и само да са в контра на това което казваш... държат се надменно.. и там нещата които споменахте..наистина едно момиче трябва да поддържа интереса върху себе си, но за мен това не е начина..това може само да ме накара повече да не искам да имам общо с този обект колкото и да е хубава![]()
Това,че общуваш с олигофрени и/или диви пубери не означава,че всичко мъжко е такова.Верно не са много мъжете/момчетата които да не са обикновени курвари и идиоти,но нека ти остане надеждата,че все още съществуват.![]()
![]()
![]()
Йога и мъдрост
хах и аз т'ва съм го забелязала..наистина странно![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Не съм забелязала това за отварянето, защото може би аз не се държа така. Едно съм забелязала обаче и то от много време винаги единият настъпва повече. Когато ти си по-настоятелната или му обръщаш повече внимание, той бяга и обратно.
Продължавай все така.Първоначално написано от m3talmania
Аз съм момче на 18 и са ми много симпатични милите момичета. Много мразя когато момичетата започнат да се държат гадно, ако много я харесвам ще потърпя известно време но все пак ако продължи ще се откажа от нея. Също така много мразя момичета които се бият, пушат, псуват, к***и и куклички без капка мозък в главата.
+1 И аз така ... т.е не съм от въпросната група момичета но е факт че момчетата отдават повече внимание на просташки и селски изпълнение от страна на едно момиче... винаги съм мила с когото и да съм и не смятам че трябва да се правя на идиот за да ме харесат...Първоначално написано от Glorious
![]()
Емм защото не уважават старанието ни!!![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
И вие сте странни.![]()
Прав си само, че падаш на нивото на човека с/у теб.Първоначално написано от ivakavlad
![]()
Наистина така е,но не на 100%
Всеки човек си е различен за себе си...
Сякаш по закон ти е интересно това,което нямаш,това,което бяга от теб...
Имаш ли го...губиш интерес.
Загледай едно малко коте,на което подаваш топченце вързано на конец.
Докато го залъгваш то тича и скача неуморимо по топчето...дадеш ли му го в лапичките го захапва 2-3 пъти и му става безинтересно.
И ние хората сме ловци...радваме се на трофеите си,но ни влече повече самото преследване на жертвата...
Има си различни хора,но никой не обича еднообразието.
За това сме си виновни ние...ако една жена бъде силна,интересна и вълнуваща никой мъж няма да я помисли за отживелица!
Ако се хвърлиш още в началото в ръцете му,е малка вероятноста да те държи дълго...трябва да го жъгнеш.
Любовта е огън,който се пали лесно,но за да е дълготраен трябва да се поддържа...
Пак сложни философски въпроси![]()
Колкото и те са странни с някои неща,толкова и жените сме такива.Та сякаш сме и по-сложни май...
![]()
така че...стига зор за нищене на такива теми :Ь
Най-хубаво ше е ако всички гледаме самите ние да не сме гадни копеленца...![]()
![]()
Има момчета и момчета,както има момичета и момичета.Аз съм останал с убеждението че и с някои момичета е същото.Първоначално написано от SunFl0w3r