- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсни секс истории
Аз съм на 25 години и гаджето ми е на 15.Всяка вечер правим секс и аз и го вкарвам сас засилка без презерватив и тя се насира
Много ми е яко
Ти добре ли си?!!??!?!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Иха, че готино
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Евала пробвай да я мушкаш отзаде да се напикава и да си правите разнообразно
Преди време като бях по малак сестра ми тя е по голяма от мен със 3 години ми правише свирки
Уаууууууу Колко си свеж и кво изкефи ли се да ти духа а ? А на мен дали ще ми подуха ??!
Тоя наистина, ако е на 25 години значи е пример за членовете от Дебилското общество.
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
tva li e mqsnoto na prostotiqta evala TYPOOOOO
и сега отново ще попитамкКВО ВИ СТАВА ТАЯ ВЕЧЕР БЕ?
Исперкала раота ..
най-сериозната тема, която съм виждала в този форум...
ЕВАЛА ЗА ТЕЖКАТА КУРИШКА! =0
+434535435Първоначално написано от sFeRlinG
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Евала за най-дебилската тема от много време насам!
много дажеПървоначално написано от SMoKe_BoY
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Вкарваш го със засилка щот иначе няма да ти осети малката паламарка..направи услуга на обеството КILL YOURSELF!Първоначално написано от Bojkooo
abe ti ne si dobre ne che neshto ma nqmash vruska s glavniq mozuk!!! zasilki i nz si kvo si kvo mi puka beee??? hodis e ochisti pedofil deban. sqka vecher pravi li sex mi to atq vuprosnata priqtelkata ti trq veche da e nekuv krater... :D :D :D :-D :) :) :razz: :razz: :razz: