- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс отмъщение
Не е тук мястото ...... но много грешиш за AMD.Първоначално написано от 50cent
![]()
i kakva e poslednata?Първоначално написано от sFeRlinG
^Ти си на последната.
Аз като написах, че всяка следваща е по- брутална от предишната не си чистех клавиатурата от прах.
Чудех се кво може да е по- брутално от обрязан чеп.... и за жалост получих отговор.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ахаха налиПървоначално написано от CanyH
И аз така
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
e ti nali ne si q vidql poslednata ?!
az goli snimki nqmam devstvena sam i ne sam imala gadje a na tel nqmam kamera![]()
теб само сапуна ше те оправиПървоначално написано от pavlinkamalinka
ти не се ли пецаше с мутритеПървоначално написано от pavlinkamalinka
Тва е може би единственото вярно нещо което си казвала от 89 мнения насам.Първоначално написано от pavlinkamalinka
ne, da sam kazala 4e sam spala s nqkoq mutra?!Първоначално написано от aka6a_vamp
vse pak nali vs sme devstveni v tozi site !?Първоначално написано от CanyH
na4elo s teb...![]()
пмг момиче,обърка ме..лъжеш здраво
Аз се пазя за след сватбата.
Edit: ти къде си девствена все още? В путката може би! ХАхахАа
za koe ne mi vqrva6 kaji i 6te ti kaja dali e istina ili neПървоначално написано от aka6a_vamp
омг ако сакаш и мненията ше ти цитирам...то не беше праила тройки не бяха кви ли не работи...
e, mn qsno 4e ne sam devstvena az sam na 21 vse pak
pravila sam troika
ne sam spala s mutri
dali 6te spa - neznam ako mi xaresa nqkoi- da
drygo?
Евала нема кво повече да кажа.Първоначално написано от pavlinkamalinka
п.п. шо го поправи ма мръсницо ?
Понеже аз съм от контролно тъпите...какво точно да гледаме в кода? Смисъл, зяпам го от 10 минути и нещо ми убягва идеята.Първоначално написано от jambo_bs
Пиши на скайпа...на няколко човека ги пратих..дори имам снимки дето ги няма в сайтаПървоначално написано от pavlinkamalinka
![]()
[quote="CanyH"]Bratle kyv ti e problema?!Първоначално написано от pavlinkamalinka
nqma voda li da te razpeni malko?4e mai mnogo su6a? a?
[quote="pavlinkamalinka"]не трябва да си много умна че да се сетишПървоначално написано от CanyH
Нямам проблеми братле, просто те цитирах преди да си едитнеш мнението и казах, че няма кво повече да добавя за теб. Ти си каза всичко сама.
е оправих го кво са...правописна грешка
mi qvno 4e nikoi dryg ne mi e govoril s nedomlavki a ?
kvo ima kaji , s kkoe tolkova ne si saglasen 4e me drazni6 ve4e qko