.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Имаш ли смелост да му поставиш ултиматума "ще си тръгна ако продължаваш така" и да се отдръпнеш за момент?

ами мом4ето си е много право-ти си виновна за неговото държание защото все още му позволяваш да си прави каквото иска
    ако нях на теб щях да проведа един ама наистина сериозен разговор и сле него-повярвай,нямаше да се държи така
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Имаш ли смелост да му поставиш ултиматума "ще си тръгна ако продължаваш така" и да се отдръпнеш за момент?
    Щом не помагат разговорите, това май е най-доброто решение. Просто му даваш повод да си преосмисли постъпките. И ако и това не проработи - край. Колкото и да е трудно. Никой няма право да те ограничава по този начин. А ако си му дала наистина повод, то щом до сега не си е възвърнал доверието в теб, на лице е още една причина за прекъсване на отношенията. Гадно, трудно, обаче най-дборот решение в дългосрочен план.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Любовта не е задължение,а неговата грешка е точно тази.Ти си отделен човек и той също,ти може да го обичаш,но едва ли той е единсктвеният човек в живота ти.Ти имаш прияте ли имаш познати и близки и така,неможе да ти забранява да се отделяш пт тях заради него,непростимо е такава ревност до нищо хубаво не води,освен до бесмислени каранаци...Познавам една приятелка,на която гаджето и ревнува дори и от мен и моите приятелки,а на скоро се скараха заради нейн много добър приятел,въпреки,че нямаше някаква сериозна причина...та така де поговорете си и му обясни,че го обичаш,но не всичко се върти около него Кажи му,че ако успее да превъзмогне ревноста си и на двамата ще ви е много по-добре

Re: Не издържам вече! Трябва да споделя

ПРи мен е абсолютно същото... !!! И аз си искам свободата.. :S
    Но нямам смелост.. от тъпия страх да не го загубя.. ужасно положение е това, дано намериш решение, щото аз не мога

Докато четях мненията забравих какво исках да кажа... А да еби го в гърба.

Цитирай Първоначално написано от cappy123
    Гаджето ми постоянно ме ограничава. "Не пиши на еди кой си " бла бла !!!
    дори не ми дава да си качвам снимки в телефона на любимите ми актьори!!!

Дразни ме, постоянно ми поставя граници и условия !!!

Твърде мнителен е, не ми вярва за нищо. Мълчелив е...
    Винаги ме проверява с кой си пиша и тн. Иска да си истрия ненужните според него абонати в скайп. Иска да ми знае паролите навсякъде, инече си мисли, че крия нещо.

НЕ мога да продължавам повече така.

А сме заесно от 1 год и 6 месеца
    А той твърди, че аз съм го направила такъв !!!

Моля ви за съвет !!!

Ако си правила гафове преди или нещо което му дава повод да се държи така го подркепям , но ако не си грешила ако не си му давала повод да е такъв наистина имаш право да му биеш шута

Мега фен Аватара на koalka
    Ако наистина си му давала поводи за съмнение не можеш да го обвиняваш, че иска такива неща от теб.Може да си е загубил доверието в теб...
    Вариантите са или да скъсате, или да поговорите и да му кажеш, че трябва да си промени отношението, защото връзката ви отива на зле, но не вярвам да има някаква промяна.И все пак година и половина са много, за да се разделите просто така.

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Фък оф, как може да го търпиш още?!?!
    И аз точно тв'a щях да кажа....****** ******
    +1 ... Каквато и любов да има,това вече е прекалено. :/
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Голям фен
    Ти какво искаш ... някой да те контролира или да те обича ... прецени си добре ... помисли дали можеш да продължаваш така ... винаги преди да направиш нещо мисли за това което ще се случи след това ...

Град
    in my world!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

тука усещам нещо гнилло според мен (но може и да греша) e способен да ти изневери,тва че е способен ,не значи че задължително може да го направи,но все пак поговори с него за това (даже да си го правила) сериозно ,или в най-лошия случай го зарежи

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Дам, но винати ми става тъжно после и си викам-"да не би вината да е в мен " и се замислям, започвам да се разкайвам и така

НЕ е разумно това, което той прави !!!
    Не можеш така да задушаваш някой и после да очакваш любов !!!
    По добре 1-во поговорете двамата... и ако няма промяна се разделете мирно.. макар и да боли така ще е най добре и за двамата... Успех
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Еми така е ! Давала съм му поводи. Писала съм с други момчета, но подяволите защо ми се връзва толкова ??? За него всяко говорене с друго момче е свалка !!!
    На един купон танцувах с един мой бивш..
    Ето това са поводите!!!

Ами според мен това което той прави наистина не е редно. По добре го РАЗКАРАЙ
    GT

Любов may be
    Ммм това не е любов. Май твоя приятел е истински терорист
    GT

Еми така е ! Давала съм му поводи. Писала съм с други момчета, но подяволите защо ми се връзва толкова ??? За него всяко говорене с друго момче е свалка !!!
    Ето това са поводите!!!

Така ...
    1.Писанията по скайпа с момчета винаги са били от рода ("ели имаш много големи цици" ели: "да мерси" ... "ели много си секси айде на кафе" ели:"ок ок някой път" .... "ели имаш ли нови снимки" ели:праща "нямаш ли по разголени" ели: праща
    2ро : бившото и гадже с което тя е танцувала ... дам танцувала е с него докато той я е целувал по вратлето и като си е тръгвала той не и е дал да си тръгне без да го целуне... а преди тва тя е седяла в него и той пак я е целувал , поне тва аз знам от нея което ми е споделила.
    3то - имала е 4 сериозни свалки от които за малко да скъсаме та тези мои "забрани" ни помогнаха да не скъсаме ... и после ми е благодарила ххахаха
    4то - имала е 50 гаджета и 48 свалки(целувки и тн) ... демек флиртаджийка и е такъф характера ... всеки път ми обещава че ще се промени и след новата свалка с следващото момче което го е намерила в някой от 50те сайта които се е регистрирала ми излиза с думите "съжалявам не мога да се променя"
    Пиша тези неща защото всичко написано от нея ме изкарва виновен мене !!! Аз много я обичам ако ще да ми изневери пак ще я обичам ... ама нужно ли е секи път така да става ?!?!?! Мнението ми е ако ме оби4а и не може да се промени да ме скъса щото ми писна да бъда нараняван!!! Все след време ще я преживея ! Сега вашето мнение !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babait4o
    Ето това са поводите!!!

Така ...
    1.Писанията по скайпа с момчета винаги са били от рода ("ели имаш много големи цици" ели: "да мерси" ... "ели много си секси айде на кафе" ели:"ок ок някой път" .... "ели имаш ли нови снимки" ели:праща "нямаш ли по разголени" ели: праща
    2ро : бившото и гадже с което тя е танцувала ... дам танцувала е с него докато той я е целувал по вратлето и за чао са се цункали а преди тва тя е седяла в него и той пак я е целувал , поне тва аз знам от нея което ми е споделила.
    3то - имала е 4 сериозни свалки от които за малко да скъсаме та тези мои "забрани" ни помогнаха да не скъсаме ... и после ми е благодарила ххахаха
    4то - имала е 50 гаджета и 48 свалки(целувки и тн) ... демек флиртаджийка и е такъф характера ... всеки път ми обещава че ще се промени и след новата свалка с следващото момче което го е намерила в някой от 50те сайта които се е регистрирала ми излиза с думите "съжалявам не мога да се променя"
    Пиша тези неща защото всичко написано от нея ме изкарва виновен мене !!! Аз много я обичам ако ще да ми изневери пак ще я обичам ... ама нужно ли е секи път така да става ?!?!?! Мнението ми е ако ме оби4а и не може да се промени да ме скъса щото ми писна да бъда нараняван!!! Все след време ще я преживея ! Сега вашето мнение !
    виновна до доказване на противното

babait4o е прав за нещата, които е казал!!!

Правила съм такива неща.сваляла съм се с други. Но вече не, наистина !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Любов, любов ама то това не е нормално бе вземи поговори с него и му обясни, че това негово поведение те отблъсква..дано има ефект В противен случай - бий му дузпата.. не е единствен

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Любов, любов ама то това не е нормално бе вземи поговори с него и му обясни, че това негово поведение те отблъсква..дано има ефект В противен случай - бий му дузпата.. не е единствен

Прочети последните неща и пак отговори че май си прочел само началото

Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Няма за какво да се замисляш, разкарай го.
    мхм..
    или поне така би постъпил вс себеуважаващ се човек!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Гаджето ми постоянно ме ограничава. "Не пиши на еди кой си " бла бла !!!
    дори не ми дава да си качвам снимки в телефона на любимите ми актьори!!!

Дразни ме, постоянно ми поставя граници и условия !!!

Твърде мнителен е, не ми вярва за нищо. Мълчелив е...
    Винаги ме проверява с кой си пиша и тн. Иска да си истрия ненужните според него абонати в скайп. Иска да ми знае паролите навсякъде, инече си мисли, че крия нещо.

НЕ мога да продължавам повече така.

А сме заесно от 1 год и 6 месеца
    А той твърди, че аз съм го направила такъв !!!

Моля ви за съвет !!!
    Карала ли си го да се съмнява в теб по някакъв начин?Ако е така,затова го прави..."Издънила" ли си се значи е загубил довери е в теб...Аз не бих търпяла такъв контрл в никакъв случай,защото съм свободолюбив човек...А,това,което той прави е прекалено...

По добре поговори първо с него и сподели как се чувстваш дай му шанс, но ако не рабере ще изгуби едно хубаво момиче.
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си