Цитирай Първоначално написано от babait4o
Цитирай Първоначално написано от cappy123
Еми така е ! Давала съм му поводи. Писала съм с други момчета, но подяволите защо ми се връзва толкова ??? За него всяко говорене с друго момче е свалка !!!
На един купон танцувах с един мой бивш..
Ето това са поводите!!!

Така ...
1.Писанията по скайпа с момчета винаги са били от рода ("ели имаш много големи цици" ели: "да мерси" ... "ели много си секси айде на кафе" ели:"ок ок някой път" .... "ели имаш ли нови снимки" ели:праща "нямаш ли по разголени" ели: праща
2ро : бившото и гадже с което тя е танцувала ... дам танцувала е с него докато той я е целувал по вратлето и за чао са се цункали а преди тва тя е седяла в него и той пак я е целувал , поне тва аз знам от нея което ми е споделила.
3то - имала е 4 сериозни свалки от които за малко да скъсаме та тези мои "забрани" ни помогнаха да не скъсаме ... и после ми е благодарила ххахаха
4то - имала е 50 гаджета и 48 свалки(целувки и тн) ... демек флиртаджийка и е такъф характера ... всеки път ми обещава че ще се промени и след новата свалка с следващото момче което го е намерила в някой от 50те сайта които се е регистрирала ми излиза с думите "съжалявам не мога да се променя"
Пиша тези неща защото всичко написано от нея ме изкарва виновен мене !!! Аз много я обичам ако ще да ми изневери пак ще я обичам ... ама нужно ли е секи път така да става ?!?!?! Мнението ми е ако ме оби4а и не може да се промени да ме скъса щото ми писна да бъда нараняван!!! Все след време ще я преживея ! Сега вашето мнение !
виновна до доказване на противното